Görüş Bildir
Haberler
Netflix'te İzleyebileceğiniz Erotik Dizi ve Filmler! Dikkat Çeken Sahneleriyle Çok Konuşulan Dizi ve Filmler

Netflix'te İzleyebileceğiniz Erotik Dizi ve Filmler! Dikkat Çeken Sahneleriyle Çok Konuşulan Dizi ve Filmler

Rana Önder
19.08.2022 - 20:19

Netflix içerisinde birçok kategoride farklı farklı dizi, film ve belgesel içerikleri barındırması bakımından oldukça fazla kişi tarafından tercih edilen bir platformdur. Netflix içerisinde her kesim insan için çeşitli içerikler bulunur. Ancak bazı dizi ve filmler hem Türkiye'de hem de dünyada içerisinde bulundurduğu erotik sahneler ile çoğu kişinin dikkatini çeker. 

İçerisinde bulundurduğu sahnelerle izleyenlerin ilgi odağa olan Elit, Bridgerton, Dark Desire gibi dizi ve filmlerin de içerisinde bulunduğu Netflix'te izleyebileceğiniz erotik dizi ve filmleri izlemek için listeye göz atabilirsiniz. İyi Seyirler.🎥🎬

İçeriğin Devamı Aşağıda

Netflix'te İzleyebileceğiniz Erotik Filmler:

10. Kamera (2018)

10. Kamera (2018)

IMDb: 5.9

Özet: Hırslı bir kamera kızı olan Alice, bir gün uyandığında şovunda kendisinin tam bir kopyasıyla değiştirildiğini keşfeder. Alice, genç ve güzel bir kadındır ve canlı yayın yaparak geçimi sağlar. Gittikçe popüler olmaya başladığı yayınlarıyla birlikte Alice sitede ilk sırada yerini almak için her şeyi yapmayı göze kayar. Bir gün Alice siteye giremez ve yayını açtığı zaman ona birebir benzeyen birisinin adresini çalıp yerine geçtiğini fark eder. Alice, internetteki hayatının çalınmasıyla tam bir çöküş yaşar ve yapabileceği tek şey hesabını çalan kişiyi bulmaktır. 

Yönetmen: Daniel Goldhaber

Oyuncular: Madeline Brewer, Patch Darragh, Melora Walters

9. The Perfection (2018)

9. The Perfection (2018)

IMDb: 6.1

Özet: Sorunlu müzik dehası Charlotte, eski okulunun yeni yıldız öğrencisi Elizabeth'i aradığında, karşılaşmaları her iki müzisyeni de şok edici sonuçlarla uğursuz bir yola sokmasını konu edinen bir filmdir. Hayallerinden vazgeçmek zorunda kalan dahi bir kadının ölümcül hastalığa sahip olan annesi için hayallerinden vazgeçmesini konu edinen bir filmdir. Yetenekli kadın bir süre sonra yerine geçen Anton ve Paloma’nın yeni yıldızı Lizzie’yi takip etmeye başlar. Başta tanışıp arkadaş olsalar da Lizzy'nin genç kadın için planları bambaşkadır. 

Yönetmen: Richard Shepard

Oyuncular: Allison Williams, Logan Browning, Alaina Huffman

8. Seksi Kızlar Aranıyor (2015)

8. Seksi Kızlar Aranıyor (2015)

IMDb: 6.1

Özet: Rashida Jones, yapımcılığını yaptığı bu belgeselde yetişkin film sektöründe çalışan kadınları yaşadıkları konu edinilir. Gittikçe yaygınlaşmaya başlayan porno sektöründe yaşanan olayları konu edinen bir belgeseldir. Belgeselde bu sektörde üretim yapan, çalışan insanları ve bu sektörü tüketen insanlar konu edinilir. Her bölümde başka insanların hikayesinin konu edinildiği bir yapımdır. 

Yönetmen: Rashida Jone

Oyuncular: Tressa Silguero, Riley Reynolds, Rachel Bernard

7. Iris'e Ne Oldu? (2016)

7. Iris'e Ne Oldu? (2016)

IMDb: 6.1 

Özet: Antoine Doriot, Parisli bir bankacıdır ve Irıs'de onun eşidir. Ancajk bir gün Iris ortadan kaybolur ve Antoine, heykeltıraş olan eşi Iris'in kaybolma şokunu atlatmamışımken bir de gizemli bir de gizemli bir mesaj alması ile birlikte olaylar iyice karmaşık bir hal almaya başlar. Antonie'den fidye isterler ve genç adam eşini polis eşliğinde kurtarmak isterken olaylar plan dışı gelişir ve her şey da da karışık bir hal almaya başlar. 

Yönetmen: Jalil Lespert

Oyuncular: Romain Duris, Charlotte Le Bon, Jalil Lespert

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yenilik Tutkusu (2017)

6. Yenilik Tutkusu (2017)

IMDb: 6.3

Özet: Çağdaş Los Angeles'ta, sosyal medya odaklı bir ilişki kültüründe gezinen iki Y kuşağı, hem duygusal hem de fiziksel sınırları zorlayan bir ilişkiye başlama kararı alırlar. Filmde, bir internet sitesinde yaşayan ikili bir anda birbirlerinden hoşlanırlar ve sevgili olurlar. Her şey yolunda giderken ve keyifli vakit geçirirlerken bir süre sonra ilişkilerinde sorunlar ortaya çıkmaya başlar.  Çift bir süre sonra aralarındaki sorunları çözmek için farklı yollara başvururlar ancak bir süre sonra yenilik tutkuları onları düşünmedikleri bir sona doğru götürür. 

Yönetmen: Drake Doremus

Oyuncular: Jamil Walker Smith, Albert Hammond Jr., David Selby

5. B.A. Pass (2012)

5. B.A. Pass (2012)

IMDb: 6.4

Özet: Anne ve babasını bir trafik kazasında kaybeden Mukesh, Delhi'deki teyzesinin evinde kalır. Mukesh; üniversitede hiçbir karşılık beklemeden bir kursa kaydolarak, yerel mezarlıkta satranç oynayarak huzur bulan ve geri kalan zamanlarda geçimini sağlamanın ve kız kardeşlerine bakmanın yolları hakkında endişelenen birisidir ve 'B.A.Pass' yeni bir hayatın ölümcül vaadine bakan bir hikayedir. Mukesh'in hayatı gittiği bir kedicik partisine gitmesiyle birlikte değişir.

Yönetmen: Ajay Bahl

Oyuncular: Shadab Kamal, Shilpa Shukla, Rajesh Sharma

4. Oyun (2017)

4. Oyun (2017)

IMDb: 6.5 

Özet: Bir çift, uzak bir göl evinde evliliklerine renk katmaya çalışır. Kocası beklenmedik bir şekilde öldükten sonra, karısı karyolalarına kelepçeli bırakılır ve hayatta kalmak ve kurtulmak için savaşmak zorunda kalır. Uzak bir sığınakta evli bir çift arasındaki zararsız bir oyun, birdenbire yürek parçalayıcı bir hayatta kalma mücadelesine dönüştüğünde karısı Jessie, kendi zihninde uzun süredir gömülü olan ve muhtemelen boş görünen evinin gölgelerinde gizlenen şeytanlarla yüzleşmek zorunda kalmasını konu edinen bir erotik korku filmdir. 

Yönetmen: Mike Flanagan

Oyuncular: Carla Gugino, Bruce Greenwood, Henry Thomas

3. Elisa ve Marcela (2019)

3. Elisa ve Marcela (2019)

IMDb: 6.6 

Özet: İspanya'daki ilk eşcinsel evliliği başarabilen iki kadının gerçek hayat hikayesinden uyarlanarak beyazperdeye taşınmış kadınların hikayesinin konu edinildiği bir filmdir. Marcela Gracia Ibeas, 1885 yılında okula başladığı ilk gün Elisa Sanchez Loriga tanışır ve başlarda çok iyi dost olan ikili gittikçe birbirlerine aşık olduklarını anlamaya başlarlar. Bir süre sonra ikilinin ailesi kızlarındaki bağın arkadaşlıktan fazlası olduğunu anlar ve görüşmelerini istemez. İkili artık birlikte bir gelecek kurmak istediklerinde ise hem kilise hem de toplumun baskısına maruz kalırlar. Ancak Marcela ve Elisa her türlü zorluğa karşı gelerek birlikte olmayı ve evlenmeyi başarırlar. 

Yönetmen: Isabel Coixet

Oyuncular: Greta Fernández, Natalia de Molina, Francesc Orella

2. The Dirt (2019)

2. The Dirt (2019)

IMDb: 6.9 

Özet: Mötley Crüe'nin en çok satan otobiyografisine dayanan film, Hollywood sokaklarından uluslararası şöhretin doruklarına çıkan dört uyumsuz kişinin yılmaz bir başarı ve aşırılık hikayesini konu edinir. Filmde ünlü metal grubunun kuruluş ve yükseliş hikayeleri konu edinilir. Her grupta olduğu gibi bu grupta da şan ve şöhret başlarda grup üyelerini hiç iyi etkilemez. Mötley Crüe'nin 2001'de en çok satan otobiyografisinden uyarlanan THE DIRT, seks, uyuşturucu, rock'n roll, şöhret ve aşırılığın yüksek bedeli hakkında  bir filmdir. 

Yönetmen: Jeff Tremaine

Oyuncular: Iwan Rheon, Daniel Webber, Douglas Booth

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Temel İçgüdü (1992)

1. Temel İçgüdü (1992)

IMDb: 7.0 

Özet: Nick Curran, cinayet masasında dedektif olarak çalışan bir dedektiftir. Catherine Tramme ise cinayetin baş şüphelisi olan ve kitabında işlenen cinayetin çok benzerini yazan bir yazardır. Catherine güzelliği ile Nick'i etkisi altına alır ve birlikte ilişki yaşamaya başlarlar. Nick'i psikiyatristi, ortağının kendisin uyarması ve Catherine'in sevgilisinin kendisini öldürmeye çalışması bile onu Catherine'den uzaklaştıramamasını konu edinen bir dizidir. 

Yönetmen: Paul Verhoeven

Oyuncular: Michael Douglas, Sharon Stone, Jeanne Tripplehorn

Netflix'te İzleyebileceğiniz Erotik Diziler:

15. What/If (2019)

15. What/If (2019)

IMDb: 6.3 

Özet: Farklı bir ahlak hikayesini ve tüm bir hayatın gidişatını değiştiren tek bir kararın dalga etkisini konu alan bir antoloji dizisidir. Ahlaksız teklif olarak kabul edilen teklifleri kabul eden insanların yaşadıklarının konu edinildiği bir dizidir. Her bölümün ayrı bir hikayenin konu edinildiği, farklı ahlaki yönlerin hikayelerin konu edinildiği bir dizidir. Lisa, başarılı bir girişimcidir ve gerekli bütçeyi bulmak için çaresizce kaynak aradığı bir zaman Anna isimli zengin bir kadın Lisa’nın kocası Sean ile bir gece geçirmesi için 80 milyon dolar vermeyi teklif etmesiyle ilerleyen bir dizidir. 

Yönetmen: Mike Kelley

Oyuncular: Renée Zellweger, Jane Levy, Blake Jenner

14. Sadakat (2022-)

14. Sadakat (2022-)

IMDb: 6.4 

Özet: Dışarıdan son derece mutlu gibi görünen bir evliliğin ilişkideki erkeğin evliliği sorgulamaya başlamasıyla birlikte ilerleyen bir dizidir. Her iki tarafında daha farlı arzulara yönelmesini ardından ilişkileri gittikçe kopmaya başlar. Birbirlerini aldatmaları sonucu olayların iyice çıkmaza girmesini konu edinen bir dizidir. 

Yönetmen: Stefano Cipani, Andrea Molaioli

Oyuncular: Michele Riondino, Lucrezia Guidone, Carolina Sala, Leonardo Pazzagli ve Maria Paiato

13. Dark Desire (2020-2022)

13. Dark Desire (2020-2022)

IMDb: 6.5 

Özet: Alma Solares, iyi bir avukattır ve üniversitede profesör olarak çalışır. Alma, yargıç olan Leonardo ile evli olan normal bir hayat yasayan bir kadındır. Alma, boşanan arkadaşına destek olmak için birlikte bir hafta sonu gezisine gideler. Gezi sırasında 23 yaşındaki Dario Guerra adında bir adam ile tanışan Alma bu genç adam ile birlikte uzun zamandır yaşamadığı tutkuyu yaşar. Ancak Alma bunun yalnızca bir hafta sonuna özel olduğunu düşünürken ailesinin yanına geri döndüğünde işler beklediği gibi gitmez.

Yönetmen: Leticia Lopez-Margalli

Oyuncular: Maite Perroni, Erik Hayser, Alejandro Speitzer

İçeriğin Devamı Aşağıda

12. Tribes of Europa (2021-)

12. Tribes of Europa (2021-)

IMDb: 6.7 

Özet: 2074: Üç kardeş, küresel bir felaketin Avrupa'nın diğer devletler üzerinde hakimiyet için yarışan distopik savaşan kabile mikro devletlerine bölünmesine neden olmasının ardından Avrupa'nın kaderini değiştirmek için yola çıkar. Üç kardeş, gizemli bir küpü ele geçirdiklerinde kendilerini çatışmanın ortasında bulurlar. Dizi, kıyametten sonraki bir zaman dilimde hayatta kalmaya çalışan üç kardeşin hikayesini konu edinir. 

Yönetmen: Philip Koch

Oyuncular: Henriette Confurius, Oliver Masucci, Emilio Sakraya

11. Easy (2016-2019)

11. Easy (2016-2019)

IMDb: 6.9 

Özet: Şikago’da yaşayan insanların günümüz aşk, cinsellik, teknoloji ve kültür kavramlarını sorgulamasını konu edinen bir dizidir. Chicago'daki iç içe geçmiş arkadaş grupları, modern aşk, seks, teknoloji ve kültür labirenti etrafında şekillenen bir dizidir. Dizide, modern hayattaki farklı çiftlerin yaşadığı birbirinden farklı kişilerin yaşadıklarını konu edinilir. 

Yönetmen: Joe Swanberg

Oyuncu: Orlando Bloom, Malin Akerman, Dave Franco, Jane Adams, Gugu Mbatha-Raw,

10. Parfüm (2018)

10. Parfüm (2018)

IMDb: 7.0 

Özet: Patrick Suskind'in aynı adlı dünya çapında en çok satan kitabının motiflerine dayanan Parfüm serisi, aksiyonu günümüze taşır ve kitabın insanları koku yoluyla manipüle etme fikrini bir başlangıç noktası olarak kullanır. Genç bir kadının cinayeti insanlarda büyük panik oluşturur ve cinayete kurban giden kadının konu bezleri kesilip alınmıştır. Dedektifler, daha fazla cinayet işlenmeden asıl amacı kusursuz kokuyu yaratmak olan katili bulma hikayelerini konu edinen bir dizidir. 

Yönetmen: Philipp Kadelbach

Oyuncular: Friederike Becht, Wotan Wilke Möhring, August Diehl

9. Bridgerton (2020-)

9. Bridgerton (2020-)

IMDb: 7.3

Özet: Zenginlik, şehvet ve ihanet, güçlü Bridgerton ailesinin gözünden Regency dönemi İngiltere'sinin arka planında anlatıldığı bir dizidir. Dizinin ilk sezonunda ailenin en büyük kızı olan Daphne'nin aşk hayatı konu edinilirken ikinci sezonunda da ailenin en büyük kardeşi olan Arthur'un evlilik ve aşık olma serüveni ele alınır. Şaşalı ve gösterişli kostümleriyle de oldukça ilgi çeken dizi içerdiği bazı sahnelerle de oldukça adından söz ettiren bir yapım oldu.  

Yönetmen: Chris Van Dusen, Shonda Rhimes

Oyuncular: Phoebe Dynevor, Jonathan Bailey, Simone Ashley

8. Virgin River (2019-)

8. Virgin River (2019-)

IMDb: 7.4 

Özet: Yeni bir başlangıç arayan uygulayıcı hemşire Melinda Monroe, Los Angeles'tan uzak bir Kuzey Kaliforniya kasabasına taşınır. Genç hemşire burada yeni bir hayata sayfa açacağını düşünür ancak kasabaya gidine planları bozulur. Kasabada yaşamanın beklediği kadar kolay olmadığını fark eden Melinda'nın yaşadıklarının konu edinildiği bir dizidir. 

Yönetmen: Sue Tenney

Oyuncular: Alexandra Breckenridge, Martin Henderson, Colin Lawrence

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. The Cook of Castamar (2021)

7. The Cook of Castamar (2021)

IMDb: 7.4 

Özet: 1720 yılında Madrid'de yetenekli bir aşçı, aristokratik yaşama yavaş yavaş geri dönen dul bir dükün arasında geçen olaylardan meydana gelen bir dizidir. Clara iyi bir aileden gelen ancak babasının ölümünden sonra durumu kötüleşen, dışarı çıkma fobisine sahip olan bir genç kadındır. Clara bu hastalığından dolayı bir dükün evinde aşçı olarak çalışmaya başlar ve Clara ve Diego’nun aşkı bir süre sonra gittikçe yoğunlaşır. Aşkları yoğunlaştığı gibi etrafın ilişkilerine karşı olan engelleri de artmaya başlar. 

Yönetmen: Iñaki Peñafiel, Norberto López Amado

Oyuncular: Michelle Jener, Roberto Enriquez, Hugo Silva, Maria Hervas

6. Élite (2018-)

6. Élite (2018-)

IMDb: 7.4 

Özet: Elite, ülkenin en seçkin okuluna gitmek için hak kazanan, işçi sınıfından gelen üç gencin oradaki zengin kesim ile yaşadıkları çatışmaları, aşkı ve aralında geçen cinselliği konu edinen bir dizidir. Üç gencin okulları depremde yıkılır ve bu yüzden de prestijli bir okula giderler. Üç işçi sınıfı genç, İspanya'da seçkin bir özel okula gitmeye başladığında, onlarla zengin öğrenciler arasındaki çatışma cinayete yol açar. Dizide de cinayete kadar yaşananlar ve sorgu sahneleri yer alır. 

Yönetmen: Carlos Montero, Darío Madrona

Oyuncular: Carla Díaz, Martina Cariddi, Manu Ríos

5. Marco Polo (2014-2016)

5. Marco Polo (2014-2016)

IMDb: 8.0

Özet: Marco Polo, ünlü İtalyan gezginin hayat hikayesinden esinlenilerek oluşturulmuş bir dizidir. Dizide, Moğol İmparatorluğu'nun Kağan'ı Kubilay Han'ın hükmettiği bir zamanda İtalyan gezgin hiç bilmediği ve aşina olmadığı bir coğrafyada var olmaya çalışır. İtalyan gezgin dizide imparatorluğu korumaya çalışır. Açgözlülük, ihanet, cinsel entrika ve rekabetle dolu bir dünyada, 'Marco Polo' ünlü kaşifin Kubilay Han'ın 13. yüzyıl Moğolistan'daki sarayındaki maceralarına dayanan bir dizidir. 

Yönetmen: John Fusco

Oyuncular: Lorenzo Richelmy, Benedict Wong, Chin Han

4. Sense8 (2015-2018)

4. Sense8 (2015-2018)

IMDb: 8.2 

Özet: Dünyanın dört bir yanındaki bir grup insan aniden zihinsel olarak birbirine bağlanır ve onları dünya düzenine tehdit olarak görenler tarafından avlanarak hayatta kalmanın bir yolunu bulmak zorunda kalırlar. Birbirlerinden tamammen farklı olan 8 kişi arasında bazıları bir araya gelmeye çalışırken diğerleriyse birbirini avlamak ve öldürmek ister. . Birleşik Krallık, Seoul, Mumbai, Nairobi, Berlin, Mexico City, San Francisco ve Chicago'da yaşayan insanların hayatlarına odaklanan bir dizidir. 

Yönetmen: Lilly Wachowski, Lana Wachowski, J. Michael Straczynski

Oyuncular: Doona Bae, Jamie Clayton, Tuppence Middleton

3. Vis a Vis (2015-2019)

3. Vis a Vis (2015-2019)

IMDb: 8.2 

Özet: Macerena Ferreiro, patronuna aşık olan naif  ve saf bir kadındır. Birgün patronuna aşık olması ve onun için büyük bir suç işlemesi sonucunda hayatı bir anda kararı ve hapishaneye girer. Aşkına olan bağlılığı genç kadının içeriye girmesine neden olur. Sevdiği kişi yüzünden 7 yıllık bir hapse mahkum bırakılan kadının içerideki acımasız dünyada yaşadıklarının konu edinildiği bir dizidir. 

Yönetmen: Daniel Écija, Álex Pina, Iván Escobar

Oyuncular: Maggie Civantos, Najwa Nimri, Alba Flores

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Sex Education (2019-)

2. Sex Education (2019-)

IMDb: 8.4

Özet: Seks terapisti annesi olan genç bir çocuk, okulda bir yeraltı seks terapi kliniği kurmak için liseden bir sınıf arkadaşıyla iş birliği yapmasıyla gelişen olayların konu edinildiği bir dizidir. Otis, okulun ezik denilen tiplerinden birisiyken bir anda okulda kurduğu bu sex terapistliği işi sayesinde para kazanan ve tanınan birisi olur. Bir yanda günlük dertler diğer yandan da Oits ile Maeve arasında geçen aşk arasında geçen bir gençlik dizidir. 

Yönetmen: Laurie Nunn

Oyuncular: Asa Butterfield, Emma Mackey, Gillian Anderson

1. Yabancı (2014-)

1. Yabancı (2014-)

IMDb: 8.4 

Özet: Aşkı, bilim kurguyu ve macerayı içerisinde barındıran bir dizidir. Claire, 1945 yılında savaş hemşiresi olarak çalışan evli bir kadındır. Bir gün nedenini bilmediği bir şekilde kendisini 1743 yılında bulur ve tanımadığı bir İskoç savaşçı ile evlenmek durumda kalır. Claire, bir süre sonra İskoç savaşçıdan hoşlanmaya başlar ve iki erkek arasında kalır. Clarie'nin yaşadığı aşk çıkmazını konu edinen bir dizidir. 

Yönetmen: Ronald D. Moore

Oyuncular: Caitriona Balfe, Sam Heughan, Tobias Menzies

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
9
4
2
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın