Görüş Bildir
Haberler
Mutsuzluk ve Hastalık Kapınızı Çalabilir! Rüyada Et Görmek Ne Anlama Gelir?

Mutsuzluk ve Hastalık Kapınızı Çalabilir! Rüyada Et Görmek Ne Anlama Gelir?

Kaan Aykut
04.07.2018 - 10:26

Rüyada et görülmesi genel anlamda kötüye yorumlanır. Özellikle pişmemiş et görülmesi mutsuzluğa, hastalığa, kedere ve yalnızlığa işarettir. Rüyasında kasaptan et alan kişinin ölümünün yaklaştığı yorumu yapılmaktadır. Eğer et kokuşmuş bir et ise büyük bir felaket kapıdadır.

Rüyada et görmenin daha ayrıntılı incelemesi için buyurun içeriğimize.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Rüyada et yemek

1. Rüyada et yemek

Bir kişinin rüyada pişmiş et yediğini görmesi onun mallarının artacağı manasına gelmektedir. Çiğ et yenildiğinin görülmesi, hayırlı işlerin olacağına işaret ederken, yaşlı bir kişinin size et yedirmeye çalışması ise yüksek bir mertebeye erişileceğinin göstergesi olmaktadır. Pişmiş sığır etinin yeniyor olması kız çocuğunun doğması manasına gelir.

2. Rüyada et kesmek

2. Rüyada et kesmek

Rüyada et kesildiğinin görülmesi şerre ve kötülüğe işarettir. Yakınında düşman beslemek ve düşmanın da sizi sürekli kollaması manasına gelmektedir. Ayrıca düşmanın sizde zayıf bir anı beklediği, zayıf düşüldüğü anda harekete geçileceğini göstermektedir.

3. Rüyada et yemeği görmek

3. Rüyada et yemeği görmek

Rüyada et yemeği gören fakir bir kişi zenginliğe işarettir. Sadece et kavrulduğunu görmek ibadet etmeye, dua kapılarının açık olduğu şeklinde yorumlanmaktadır. Rüyada etli yemek görmek ve onu çevresindeki kişilere dağıtmak sevilmeye ve ün yapmaya işarettir.

4. Rüyada et pişirmek

4. Rüyada et pişirmek

Rüyada et pişirdiğini gören kişi uzun zamandır istediği ama gerçekleştiremediği bir amacına ulaşacaktır. Et pişirilmesi aynı zamanda paylaşmaya ve insanlar tarafından değer görmeye işaret edilmektedir. Eğer çok et pişiriliyorsa çok mal varlığına sahip olunacaktır.

5. Rüyada et dağıtmak

5. Rüyada et dağıtmak

Rüyada yoksullar et dağıtmak güzelliğe adalete ve hayra yorulur eğer et dağıtılan kişiler size dua ediyorlar ise çok büyük bir iyilik işlemişsiniz ve siz bunun farkında değilsiniz. Yine et dağıtmak zekat ve sadakadır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Rüyada et kavurmak

6. Rüyada et kavurmak

Rüyada et kavurduğunu gören ya da birinin et kavurduğunu gören kişi çok hayırlı bir ortaklık gerçekleştirecektir. Bu ortaklık onun için hayatının bir dönüm noktası olacaktır. Ayrıca yaptığı kavurmayı yemesi hayırlı işler yaptığının ve bu yolla hayırlı rızık yediğinin göstergesidir.

7. Rüyada et yıkamak

7. Rüyada et yıkamak

Rüyada et yıkamak ölülerin arkasından konuşmaya ve gıybete işarettir. Bu sebeple çok kötü duyguların hissedilmesi ve insanlar arasında sevilmeme şeklinde yorumlanır. Eğer bu kişi yönetici ise iyi bir yönetici değildir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın