Görüş Bildir
Haberler
Müşteri Fazla Gelen Hesaba Sinirlendi, Attığı Molotof Kokteyli Yanlış Mekana Gitti

Müşteri Fazla Gelen Hesaba Sinirlendi, Attığı Molotof Kokteyli Yanlış Mekana Gitti

Kadıköy'de gittiği barda yüksek hesap gelmesine sinirlenen müşteriler molotof kokteyli ile bara saldırdı. Molotof kokteyli başka bir kafeye isabet ederken, saldırı anları güvenlik kamerasına yansıdı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Olay, Kadıköy Rasimpaşa Mahallesi Misak-i Milli Sokak’ta gece 00.30 sıralarında meydana geldi. Eğlenmek için bir bara giden şüpheliler hesabın yüksek geldiğini söyleyerek bar sahipleriyle tartıştıktan sonra bardan çıktılar. Bir süre sonra iki şüpheli barın önüne gelerek ellerindeki molotof kokteyllerini bara attı. Fakat molotof kokteyli barın yanında bulunan kafeye isabet etti.

Gözaltına alındı

Gözaltına alındı

Polis ekipleri olayla ilgili yaptığı çalışmalarda çevrede bulunan güvenlik kameralarını inceledi. Yapılan çalışmalarda kimliği belirlenen 1 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

O anlar güvenlik kamerasına yansıdı 📹

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şüpheli Yunus A. emniyette verdiği ifadede barda gelen hesaba sinirlendiğini, o yüzden bara molotof attığını fakat molotof kokteylinin bar yerine yanlışlıkla kafeye isabet ettiğini söylediği öğrenildi. Yunus A.’nın molotof kokteyli atarak kaçtığı anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
36
12
4
4
3
3
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Söyledim gitti

Koskoca barı tutturamadığına göre o hesabı hakedecek kadar içmiş demek ki :D

Lestat

Allah, bu arkadaşımızın ömründen alıp fok balıklarına versin ne diyim.