Görüş Bildir
Haberler
Masumlar Apartmanı Bu Akşam Var Mı? Masumlar Apartmanı Yeni Bölüm Ne Zaman?

Masumlar Apartmanı Bu Akşam Var Mı? Masumlar Apartmanı Yeni Bölüm Ne Zaman?

TRT 1’in en çok izlenen yapımlarından biri olan Masumlar Apartmanı, her salı akşamı izleyici ile buluşuyordu. Bu akşam Türkiye’nin Karadağ ile oynayacağı Dünya Kupası Avrupa Elemeleri maçı TRT 1 ekranlarından yayınlanacak. 22.45’de başlayacak karşılaşma öncesinde Masumlar Apartmanı yeni bölüm olup olmayacağı araştırılıyor. İşte TRT’nin Masumlar Apartmanı yeni bölüm kararı…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başrollerinde Ezgi Mola, Birkan Sokullu ve Merve Dizdar’ın yer aldığı Masumlar Apartmanı, salı akşamlarının en fazla izlenen yapımlarından olmayı başarıyor. Ancak bu akşam oynanacak Karadağ Türkiye mücadelesi sebebiyle Masumlar Apartmanı’nın yayında değişikliğe gidilecek.

Masumlar Apartmanı Bugün Var mı?

Masumlar Apartmanı Bugün Var mı?

Başrolleri Ezgi Mola, Birkan Sokullu ve Merve Dizdar’ın paylaştığı TRT 1’de yayınlanan 'Masumlar Apartmanı' dizisinin Karadağ - Türkiye Dünya Kupası eleme maçı nedeniyle ekranlara bir hafta ara vereceği, dizinin yeni bölümünün 23 Kasım Salı günü yayınlanacağı iddia ediliyordu.

Ancak TRT 1, 16 Kasım’daki yayın akışında 'Masumlar Apartmanı'nın 47. bölümüne de yer verdi. Dizi, bu akşam saat 20.00’de özetsiz bölümüyle yayınlanacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın