Görüş Bildir
Haberler
La Liga'ya Damga Vuran Enes Ünal Kimdir? Enes Ünal Kaç Yaşında, Nereli? Enes Ünal Hangi Takımda?

La Liga'ya Damga Vuran Enes Ünal Kimdir? Enes Ünal Kaç Yaşında, Nereli? Enes Ünal Hangi Takımda?

Milli Takım'da da oynayan Enes Ünal,  İspanya La Liga'da fırtınalar estiriyor. Adından sıkça bahsettiren Ünal bu akşam çıktığı maçta efsaneler yarattı. Milli futbolcu Enes Ünal'ın taç çizgisinden attığı gol sosyal medyada paylaşım rekorları kırıyor. Taraftarlarından büyük alkış alan Ünal futbolseverlerin odak noktası oldu. Genç yıldızın kariyeri ve hayatı merak edilmeye başlandı. Peki Enes Ünal kimdir? Enes Ünal kaç yaşında, nereli? Enes Ünal hangi takımda? İşte haberin tüm detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

La Liga takımlarından olan Getafe'de forma giyen milli futbolcu Enes Ünal, Alaves ile oynadıkları karşılaşmada attıkları gollerle güne damgasını vurdu. Bu sezon 25 maçta forma giyen Enes Ünal, 13. golünü kaydetmiş oldu. Milli futbolcu Enes Ünal kimdir? Enes Ünal kaç yaşında, nereli? Enes Ünal hangi takımda?

Enes Ünal Kimdir?

Enes Ünal Kimdir?

10 Mayıs 1997 tarihinde Bursa'da dünyaya gelen Enes Ünal, futbola Bursaspor altyapısında başlamıştır. 2013 senesinde Bursaspor A takımına yükselen Enes, 2015 yılında 4.45 milyon Euro karşılığında İngiliz devi Manchester City'e transfer olarak büyük yankı uyandırmıştır. Manchester City'de forma giyme şansı bulamayan 24 yaşındaki forvet, sırasıyla Genk, NAC Breda ve Twente'de kiralık olarak forma giymesinin sonasında 2017 yılında 14 milyon Euro karşılığında Villarreal'e gönderilmiştir.

Villarreal'e transfer olduktan bir sezon sonra Real Valladolid'e kiralanan milli futbolcu, 2020'de 9 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Getafe'ye transfer olmuştur.

Enes Ünal Hangi Takımda?

Enes Ünal Hangi Takımda?

Bu sezon da Getafe forması giyen isim toplam 21 maçta 7 gol atmış, A Milli Takım formasıyla çıktığı 24 maçta ise 2 gol kaydetmiştir. Kulübüyle olan sözleşmesi 2025 senesine kadar devam eden 1.87 boyundaki golcünün güncel piyasa değeri ise 9 milyon Euro'dur.

Gol Krallığında İkinci Enes Ünal!

Gol Krallığında İkinci Enes Ünal!

Bu sezon 25 maçta forma giyen Enes Ünal, 13. golünü kaydetti ve gol krallığında Benzema'nın ardından ikinci sıraya yerleşti.

Bu Haberler De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın