Görüş Bildir
Haberler
Kurban Bayramı Mesajları 2021: En Güzel, Resimli, Yeni, Hadisli, Dualı, Bayram Mesajları! Anneye, Babaya...

Kurban Bayramı Mesajları 2021: En Güzel, Resimli, Yeni, Hadisli, Dualı, Bayram Mesajları! Anneye, Babaya...

Müslüman âleminin heyecanla beklediği Kurban Bayramı bu yıl da aynı coşku ve mutluluk ile karşılanıyor. 20 Temmuz Salı günü idrak edilecek olan bu önemli günün anlamı ve önemi Kurban Bayramı mesajları ve sözleri ile belirtilecek. 2021 Kurban Bayramı'na kısa bir süre kala bir kez daha gündeme gelen Bayram mesajları, özellikle Kurban Bayramı'nı sevdiklerinden uzakta geçirecek olanlar için kalplerinden geçenleri iletmede bir araç oluyor. Kurban Bayramı mesajları 2021, resimli, anlamlı ve farklı seçenekleri ile bu anlamlı günü vurgulamak isteyenlerin gönderilerini taçlandıracak. Sevinç ve mutluluk kaynağı olarak armağan edilen, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştiren önemli günde 2021 Resimli bayram mesajları vesilesi ile WhatsappFacebook, Instagram gibi platformlar üzerinden de Kurban Bayramı kutlamalarını yapacak olan Müslümanlar; anlamlı ve dualı Kurban Bayramı mesajları seçeneklerini tercih edecekler. Uzakta bulunan sevdiklerine ya da yakın çevresine toplu olarak ‘’iyi bayramlar’’ dileklerinizi ‘’Kurban Bayramınız Mübarek Olsun’’ yazılı mesajlar ile iletebilirsiniz. 2021 kısa, uzun, en güzel Kurban Bayramı mesajları için ayrıntıları inceleyebilirsiniz. Bayram mesajı resimli ve yazılı seçenekler ile bu bayramda sizlerle…İşte resimli-resimsiz, anlamlı, duygusal, anneye, babaya, sevgiliye, eşe, dosta..  En güzel  (dualı, hadisli, ayetli) Kurban Bayramı mesajları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

2021 Resimli Resimsiz Kurban Bayramı Mesajları

2021 Resimli Resimsiz  Kurban Bayramı Mesajları

Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Kurban Bayramınız kutlu olsun.

Mübarek Kurban Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve huzur içinde geçirmenizi dileriz. Mutlu Bayramlar…

Türk İslam alemine huzurlu, bereketli ve barış dolu bir bayram dilerim. Kurban Bayramınız mübarek olsun.

Hayat nefes aldığımız kadardır, gerçek olan güzellikler yaşandıkça anlaşılır bu güzel günde birlikte yaşamanın ümidi ile Kurban Bayramınızı kutlarız…

Tüm yürekler sevinç dolsun, umutlar gerçek olsun, acılar unutulsun, dualarınız kabul ve bayramınız mübarek olsun.

Ya Rabbi Hz. İsmail teslimiyetini bizlere nasip eyleyip cehennem ateşinden azad eyle. 'Ey kapıları açan Allah'ım! Bizim için en hayırlı kapıyı aç. Kurban Bayramı'nın tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini dilerim. Bayramınız mübarek olsun.

Hayat nefes aldığımız kadardır, gerçek olan güzellikler yaşandıkça anlaşılır bu güzel günde birlikte yaşamanın ümidi ile Kurban Bayramınızı kutlarız. İki mübarek günün bir arada yaşandığı bu günde herkesin kurban bayramını en içten dileklerimle kutlar sevdiklerinizle birlikte nice bayramlar dilerim. Kalpler vardır sevgiyi yaşatmak için, insanlar vardır dostluğu paylaşmak için ve bayramlar vardır sevgi ile kucaklaşmak için. Bayramınız kutlu olsun.

Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Bayram diliyoruz. Büyüklerimizin ellerinden küçüklerimizin gözlerinden öpüyoruz.

Bu bayramda tüm yürekler sevinç dolsun, umutlar gerçek olsun. Her daim birlik ve beraberlik içinde, huzur ve sevgi dolu bayramlar geçirmek ümidiyle.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bir avuç dua, bir kucak sevgi, sıcak bir mesaj kapatır mesafeleri, birleştirir gönülleri, bir sıcak gülümseme, bir ufak hediye daha da yaklaştırır bizi birbirimize. Nice Bayramlara...

Gönüller bir olsun bu mübarek ayda düşüncelerimiz hem fikir olsun Allah’ın yolunda, hayırlara vesile olsun bu mutlu gün tüm Müslümanlara Kurban Bayramı’nız mübarek olsun canım dostlarıma.

Kurban Bayramı bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun. Sağlık ve sıhhat ile daha nicelerine ulaşmak dileği ile! Mübarek Kurban Bayramı bize, ailemize, tüm insanlığa sağlık, bereket ve huzur getirsin inşallah!

Gecenin güzel yüzü yüreğine dokunsun, kabuslar senden uzakta melekler başucunda olsun, güneş öyle bir geceye doğsun ki, duaların kabul ve Kurban Bayramınız mübarek olsun!

Mübarek Kurban Bayramınızı kutlar, hayırlı günlere haberci olmasını temenni ederim.

Sofranız afiyetli, paranız bereketli, kararlarınız isabetli, yuvanız muhabbetli, Kalbiniz merhametli, bedeniniz sıhhatli, yüzünüz mutlu, bayramınız kutlu olsun.

Küslerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Kurban Bayramınız kutlu olsun..

Kurban Bayramı'nı sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve huzur içinde geçirmenizi dileriz. Sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle...

Bu bayramda tüm yürekler sevinç dolsun, umutlar gerçek olsun. Her daim birlik ve beraberlik içinde, huzur ve sevgi dolu bayramlar geçirmek ümidiyle.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hayır kapılarının sonuna kadar açık, kaza ve belaların bertaraf olduğu Kurban Bayramınızın yaşadığınız tüm sorunları alıp götürmesi dileğiyle.. Kurban Bayramınız mübarek olsun, tüm dertleriniz deva bulsun!

Kestiğiniz kurbanlar kabul olsun.. İyi niyetle başladığımız her gün sevdikleriniz hep sizinle olsun… Kurban Bayramınız mübarek olsun.

Çok kıymetli büyüklerim, hocalarım, arkadaşlarım, tanış olduğum, muhabbet duyduğum, aşina olduğum ahalinin mübarek Kurban Bayramı'nı tebrik ederim. Bayramlar bayram ola! Kutlu olsun.

Yolumuzu gözleyen sevdiklerimizle tekrar kavuştuğumuz sağlık ve mutluluk dolu nice bayramlar olması dileğiyle. Kurban Bayramı’mız kutlu olsun.Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Bayram diliyoruz. Büyüklerimizin ellerinden küçüklerimizin gözlerinden öpüyoruz.

Hayır kapılarının sonuna kadar açık, kaza ve belaların bertaraf olduğu Ramazan Bayramınızın yaşadığınız tüm sorunları alıp götürmesi dileğiyle.. Kurban Bayramınız mübarek olsun, tüm dertleriniz deva bulsun!

Bayramın sevgi, barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyor, mübarek Kurban Bayramınızı en kalbi duygularımla kutluyorum.

Dua kapılarının ağzına kadar açık, bela ve kötülüklerin arındırıldığı bu güzel günün hayırlara vesile olmasını dilerim. Kurban Bayramınız kutlu, dualarınız kabul olsun.

Bizi yaratan Allah'a şükürler olsun, Bütün Müslümanlara hayırlı olsun, Kurban Bayramınız mübarek olsun.

Heyecan ve özlemle beklenen Kurban Bayramı geldi, hoş geldi. Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle...

Her şeye kadir olan yüce Allah, bizleri doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın. Hayırlı ve bereketli Kurban Bayramı dilerim…

Kurban Bayramının sevgi, saygı, yardımlaşma ve dayanışmanın ön plana çıkacağı, nefsani duygularımızı bir nebze olsun terbiye etmeye güzel bir vesile olmasını dilerim.

Bütün İslam aleminin Kurban Bayramı'nı kutlar, bu mübarek ayın tüm insanlığa barış, huzur ve hoşgörü getirmesini temenni ederim.

Kurban Bayramı’nın bütün evlere, gönüllere, huzur ve bereket getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın