Görüş Bildir
Haberler
Kızının Kılığına Girerek Cezaevinden Kaçmaya Çalışmıştı: Brezilyalı Çete Lideri Hücresinde Ölü Bulundu

Kızının Kılığına Girerek Cezaevinden Kaçmaya Çalışmıştı: Brezilyalı Çete Lideri Hücresinde Ölü Bulundu

Brezilya'daki en büyük suç örgütlerinden birinin lideri olan ve hapishaneden kızının kılığında kaçmaya çalışırken yakalanan Clauvino da Silva, hücresinde ölü bulundu.

Rio de Janeiro’daki bir hapishaneden peruk ve maske kullanıp kızının kılığında kaçarken yakayı ele veren mahkum Clauvino da Silva'nın hücresinde ölü bulunduğu bildirildi. 

Rio’da silah ve uyuşturucu kaçakçılığı yapan en büyük suç örgütlerinden birinin lideri olan 42 yaşındaki Silva'nın yatak çarşafıyla kendini astığı aktarıldı.

Ne olmuştu?

Olay, Rio de Janeria’daki hapishanede meydana geldi. 19 yaşındaki kızı tarafından hapishanede ziyaret edilen Clauvino da Silva, hapishaneden kaçmak için ilginç bir yöntem kullandı. Peruk ve maske taktıktan sonra kızının giysilerini giyen Silva, kızının kılığında hapisten kaçmaya çalıştı. Gergin tavırları sebebiyle kendini ele verdiği belirtilen Silva’nın yakalandıktan sonra maskesini çıkardığı anlar polis tarafından görüntülendi.

Brezilya'da en büyük suç örgütü liderlerinden biri

Brezilya'da en büyük suç örgütü liderlerinden biri

Clauvino da Silva’nın, ‘Comando Vermelho’ adında, Rio’da silah ve uyuşturucu kaçakçılığı yapan en büyük suç örgütlerinden birinin lideri olduğu belirtildi. 

Ayrıca kaçış planında başarısız olan Silva’nın, maksimum güvenlikli bir bölüme nakliye edildiği ve disiplin kısıtlamalarına maruz kalacağı aktarılmıştı.

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Söyledim gitti

Kadın kılığına girmiş diye kimse onu ciddiye almazdı artık zaten. Muhtemelen tecavüz vb. bir olay yaşamadan önce bu utanca son vermek istemiş olabilir. Ya da... Devamını Gör

M.akin

başka ne olacaktı ki . her ihtimali saydın neredeyse :D

nereyekadar14

yazık lan niyeyse üzüldüm ben

Albay Joe

Tip çok Korkunç