Görüş Bildir

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte Hatay'ı ziyaret etti. Hatay'ın Kırıkhan ilçesini ziyaret eden İmamoğlu ile Kılıçdaroğlu depremzedelerin sorunlarını dinledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

O ziyaret sırasında Kılıçdaroğlu’na dert yanan bir depremzede "Eğer AK Partiliysen çadırın da var, yiyeceğin de geliyor" dedi.

O ziyaret sırasında Kılıçdaroğlu’na dert yanan bir depremzede "Eğer AK Partiliysen çadırın da var, yiyeceğin de geliyor" dedi.

“Depremden üç gün sonra tabura gittim. Belediye Başkanı, Hüseyin Yayman, kaymakam içerde oturuyor. Bir TIR jeneratör geldi. Belediye başkanının şoförü 5 tane jeneratörü arabasına koydu. Çocuğa dedim ki ‘Nereye götürüyorsun bunu.’ Dedi ki ‘Bu başka yere gidiyor.’ Bunları hep götürüp satıyorlar. Biz çadırda oturamıyoruz. Eğer AK Partiliysen çadırın da var, yiyeceğin de geliyor. Encümenler oturmuş oraya. Tanıyor adamı. Beni bilmiyor. Biraz bekle, diyorlar. AK Partililere veriyorlar.”

Kaynak: ANKA

İşte o anlar: 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
41
13
9
4
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Vermeseydiniz oy? Babam mı verdi %60 oyu? ---https://www.sozcu.com.tr/secim2019/hatay/kirikhan

Eren

evet bencede chp belediyesine vermeselerdi oylarını

1.Harald

ülkede herhangi bir olanağa ulaşman için zaten akp'li olman şart. işe girmek için, resmi işini yapmak için.. hatta feto taktiği ; bir şeyleri daha ucuza alma... Devamını Gör

bjk81

akpartiliysen toki de çıkıyor. kura çıkanların ne kadarı malum parti üyesi araştırılmalı.