Görüş Bildir
Haberler
Kendi Filmini Yap, Kaç Oscar Alacağını Söyleyelim!

etiket Kendi Filmini Yap, Kaç Oscar Alacağını Söyleyelim!

Hayatımız film gibi zaten, en az 5 Oscar alır.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Öncelikle yapacağın filmin türünü seçelim:

2. Direksiyonda usta bir isim olmalı. Filmini çekmesini istediğin yönetmeni seç:

3. E kim oynayacak?

4. Kuru kuru tek yıldızla olmaz bir yıldız daha olsun:

5. Filminin bütçesini de ayarlayalım:

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Galasının yapılacağı yer:

7. Filminde olmazsa olmaz dediğin şey hangisidir?

8. Son olarak... Filminin sonu nasıl olurdu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam

Bir Oscar'ın nesi, iki Oscar'ın havası var!

Bir Oscar'ın nesi, iki Oscar'ın havası var!

Yaptığın filme göre sen 2 Oscar kazanırdın. Ne istediğini bilen, fazla aksiyona girmeden seyirciye vermek istediğini en sade biçimde icra ederdin. Şu zamanlarda bolca bilgisayar ve animasyon efektinin kullanıldığı bu sinema endüstrisinde hiçbir yapay şey kullanmadan bir film yapmak büyük bir başarı. Belki bazıları filminin, çalıştığın iyi oyuncuların gölgesinde kaldığını söyleyebilir, ancak öyle ya da böyle Oscar kazanmış olurdun. Hem de 2 tane!

3 Oscar ile uğurluyoruz seni!

3 Oscar ile uğurluyoruz seni!

Yaptığın filme göre sen 3 Oscar kazanırdın. Bu zamanda 3 Oscar almak her yiğidin harcı değil. Özellikle  sana sunulan bu bütçe ile böyle bir iş çıkarmak gerçekten zor iş. Çalışacağın isimlere gelince sen gerçekten hangi filmde hangi oyuncunun yakışacağını biliyorsun. Onlara en iyi gidecek ve onları en iyi şekilde idare edecek yönetmeni de iyi biliyorsun.

4/4'lük bir iş çıkardın!

4/4'lük bir iş çıkardın!

Yaptığın filme göre sen 4 Oscar kazanırdın. Hangi tür filmin seyirciyi daha çok çekeceğini gayet iyi biliyorsun. Filmin yönetmen koltuğuna da öyle bir isim bıraktın ki Oscar alamaması ayıp olurdu. Olayları biraz dramatize etmeyi seviyorsun, fakat ele alacağın şeyler gerçek konulardan besleneceği için filminde barındıracağın unsurlar da özenle seçilmiş gibi olurdu. Gerçekten dört dörtlük iş çıkarırdın!

Heykeller ağırlık yapmasın aman dikkat et!

Heykeller ağırlık yapmasın aman dikkat et!

Yaptığın filme göre sen 5 Oscar kazanırdın. Senin filminin kadrosu o kadar iyi olurdu ki, ancak senin yapacağın bir filmde bir araya gelirlerdi. Yıllardır hayallerini kurduğun filmin domine ederek ödülleri kazanırdı doğrusu. 1 değil, 2 değil, 3 değil... 4 bile yetmez; tam tamına 5 tane ödül alırdın.

Oscar, Oscar olalı böyle film görmedi!

Oscar, Oscar olalı böyle film görmedi!

Yaptığın filme göre sen 7 Oscar kazanırdın. Yapacağın film öyle bir film olurdu ki koca salon dolusu insanlar seni ayakta alkışlardı. Kesinlikle yapacağın film uzun süre unutulmaz olurdu. Kolay mı 7 Oscar almak? O kadar ödül toplardın ki elinde ödülü taşıyacak yer kalmazdı.

Heykelcik bırakmadın bütün hepsini aldın!

Heykelcik bırakmadın bütün hepsini aldın!

Yaptığın filme göre sen 9 Oscar alırdın. Bu ne üstat? İnsanlar sana ödül vermekten bıkarlardı artık. Sen daha çok fantastik/bilim kurgu tarzında işler yapardın. Bol figüranlı, aşırı gerçekçi savaş sahnelerinin olduğu bir film çekmek sana yakışırdı. Orijinal bir senaryo ve koltuğa da usta bir yönetmeni koyardın sonra yaslanırdın geriye. Çünkü bu kadar iyi bir kadroyla 3-4 dalda Oscar kazanmak emeğine yazık olurdu doğrusu. Senin yapacağın film kesinlikle kült filmler arasına girerdi. Belli mi olur belki IMDb'de Shawshank Redemption'ı yıllar süren tahtından senin filmin ederdi.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
584
279
207
25
19
17
13
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

heykelcik kalmadı hepsini aldın eh yani tabi alırım

Aysima

Oscar, Oscar olalı böyle film görmedi! Yaptığın filme göre sen 7 Oscar kazanırdın. Yapacağın film öyle bir film olurdu ki koca salon dolusu insanlar seni ay... Devamını Gör

Ege Gül

5 Oscar. Di Caprio'yu seçseydim 4 Oscarda kalırdım 😁

Ömer

EN İYİ oyuncu ödülünü alamazdın