Görüş Bildir
Haberler
İzlemek İçin Yanıp Tutuştuğumuz Halde Hepimizi Hayal Kırıklığına Uğratan 2023'ün En Kötü Dizi ve Filmleri

etiket İzlemek İçin Yanıp Tutuştuğumuz Halde Hepimizi Hayal Kırıklığına Uğratan 2023'ün En Kötü Dizi ve Filmleri

2023 yılı, sinema ve televizyon dünyasında hem heyecan verici başarılarla hem de hayal kırıklıklarıyla dolu bir yıl oldu. Uzun süredir beklenen bazı projeler, özellikle de ünlü oyuncu kadroları nedeniyle yüksek beklentilerle beklendi ancak bu yapımların yayımlanmasıyla birlikte genel izleyici kitlesi tarafından hiç beğenilmedi. Biz de sizin için 2023 yılında hayal kırıklığı yaratan dizi ve filmleri listeledik. İyi seyirler! 👇

Kaynak: Filmlerle ilgili bilgiler, IMDb ve TMDB sitelerinden alınmıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

20. Indiana Jones and the Dial of Destiny

20. Indiana Jones and the Dial of Destiny

IMDb: 6.6 

Özet: Film, Soğuk Savaş döneminde uzay yarışı sürerken bir kez daha hortlayan Nazi tehlikesine karşı mücadele veren ünlü arkeoloğun hikâyesini anlatıyor. Yıl 1969 ve Indiana Jones işi bırakmaya karar vermiştir. New York'taki Hunter College'da on yıldan fazla bir süredir ders veren saygın arkeoloji profesörü, bugünlerde tek başına yaşadığı mütevazı dairesine çekilmeye hazırlanmaktadır. Arasının açık olduğu vaftiz kızı Helena Shaw'ın babasının yıllar önce Indy'ye emanet ettiği nadir bir eseri, zamandaki çatlakları bulma gücüne sahip olduğu iddia edilen meşhur Arşimet Kadranı'nı aramak için yaptığı sürpriz ziyaretle işler değişir. 

Oyuncular: Harrison Ford, Phoebe Waller-Bridge, Antonio Banderas 

Yönetmen: James Mangold

19. Class of ‘09

19. Class of ‘09

IMDb: 6.5 

Özet: Zamanın üç farklı noktasında geçen filmde bir grup FBI ajanı, ABD ceza adaleti sistemi yapay zeka tarafından değiştirilirken büyük değişimlerle mücadele etmek zorunda kalır. 

Oyuncular: Brian Tyree Henry, Kate Mara, Sepideh Moafi 

Yaratıcı: Tom Rob Smith

18. Mayfair Witches

18. Mayfair Witches

IMDb: 6.2 

Özet: Bir cadı ailesinin beklenmedik varisi olduğunu keşfeden bir beyin cerrahını takip ediyor. Nesillerdir ailesinin peşini bırakmayan uğursuz bir varlıkla mücadele etmek zorundadır. 

Oyuncular: Alexandra Daddario, Tongayi Chirisa, Jack Huston

17. Ant-Man and the Wasp: Quantumania

17. Ant-Man and the Wasp: Quantumania

IMDb: 6.1 

Özet: Scott Lang ve Hope Van Dyne, Ant-Man ve Wasp olarak maceralarına devam etmek üzere geri dönüyor. Kızları Cassie’nin Kuantum Alemi’ne sinyal göndermesi sonucu kendilerini bir anda büyüleyici, tehlikeli ve sıra dışı bir evrende bulan aileye, Hope’un babası Hank Pym ve annesi Janet Van Dyne da eşlik ediyor. Aile, Kuantum Alemi’ni keşfederken olağanüstü yeni yaratıklarla karşılaşıyorlar. 

Oyuncular: Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas 

Yönetmen: Peyton Reed

16. Haunted Mansion

16. Haunted Mansion

IMDb: 6.1 

Özet: Bir kadın ve oğlu, evlerini doğaüstü işgalcilerden kurtarmak için sözde ruhani uzmanlardan oluşan rengarenk bir ekipten yardım ister. 

Oyuncular: LaKeith Stanfield, Rosario Dawson, Owen Wilson 

Yönetmen: Justin Simien

İçeriğin Devamı Aşağıda

15. Citadel

15. Citadel

IMDb: 6.1 

Özet: Sekiz yıl önce, bağımsız bir gizli servis olan Citadel, yeni bir birlik olan Manticore tarafından yok edilir. Hafızaları silinen seçkin ajanlar, Mason Kane ve Nadia Singh canlarını zor kurtarır. Sekiz yıl sonra Mason'ın eski bir iş arkadaşı, Bernard Orlick Manticore'un yeni dünya düzenini kurmasını engellemek için Mason'dan yardım ister. 

Oyuncular: Richard Madden, Priyanka Chopra Jonas, Stanley Tucci 

Yaratıcılar: Josh AppelbaumBryan OhDavid Weil

14. The Pope’s Exorcist

14. The Pope’s Exorcist

IMDb: 6.1 

Özet: Yaşamı boyunca 100.000'den fazla şeytan çıkarma gerçekleştiren İtalyan rahip Gabriel Amorth’un gerçek notlarından esinlenen filmde, Amorth’un küçük bir çocuğa musallat olan şeytanı çıkartmaya çalışırken Vatikan’ın gizli tutmaya çalıştığı asırlık komplosunu ortaya çıkarması konu alınıyor. 

Oyuncular: Russell Crowe, Daniel Zovatto, Alexandra Essoe 

Yönetmen: Julius Avery

13. Secret Invasion

13. Secret Invasion

IMDb: 6.0 

Özet: Marvel Studios’ Secret Invasion, Skrulların form değiştirerek dünyaya sızmasının ardından onları durdurmak için verilen mücadeleyi konu ediyor. 

Oyuncular: Samuel L. Jackson, Emilia Clarke, Don Cheadle 

Yaratıcı: Kyle Bradstreet

12. Shazam! Fury of the Gods

12. Shazam! Fury of the Gods

IMDb: 6.0 

Özet: Tanrıların güçlerinin bahşedildiği bu yeni macerada, Billy Batson ve üvey kardeşleri, yetişkin Süper Kahraman alter-egolarına sahip olarak gençlik hayatlarıyla nasıl başa çıkacaklarını öğrenmeye çalışır. Eski tanrılardan oluşan intikam peşindeki bir üçlü, uzun zaman önce kendilerinden çalınan sihri aramak için Dünya'ya geldiğinde, Shazam ve müttefikleri süper güçleri, hayatları ve dünyanın kaderi için zorlu bir savaşın içine girerler. 

Oyuncular: Zachary Levi, Asher Angel, Jack Dylan Grazer 

Yönetmen: David F. Sandberg

11. Fast X

11. Fast X

IMDb: 5.8 

Özet: Birçok görevde ve imkansız şartlar altında, Dom Toretto ve ailesi yolundaki her düşmanı kurnazlıkla, cesaretle ve sürüş becerileriyle alt ettiler. Şimdiyse, geçmişin gölgelerinden çıkan kan intikamıyla güçlenmiş ve Dom'un sevdiği her şeyi ve herkesi sonsuza dek yok etmeye kararlı dehşet verici bir tehditle karşı karşıyalar: hayatlarının en ölümcül düşmanıyla. 

Oyuncular: Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jason Statham 

Yönetmen: Louis Leterrier

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Ghosted

10. Ghosted

IMDb: 5.8 

Özet: Ghosted, esrarengiz bir kadın olan Sadie'ye sırılsıklam aşık olan Cole adında sıradan bir adamın aniden değişen hayatını anlatıyor. Birlikte geçirdikleri güzel birkaç günün ardından Sadie'nin herhangi bir mesaja cevap vermemesi üzerine Cole onu bulmak için Londra'ya gider, ancak çok geçmeden kendisini dünyayı kurtarmak zorunda kaldığı bir macerada bulur. 

Oyuncular: Chris Evans, Ana de Armas, Adrien Brody 

Yönetmen: Dexter Fletcher

9. Murder Mystery 2

9. Murder Mystery 2

IMDb: 5.7 

Özet: İlk gizemli cinayet vakalarını çözmelerinden dört yıl sonra artık tam zamanlı birer dedektif olan Nick ve Audrey Spitz zor durumdaki özel dedektiflik bürolarını ayakta tutmaya çalışmaktadır. Arkadaşları Mihrace’nin düğününe katılmaları için özel bir adaya davet edilen Spitz çifti, kutlamaların başlamasının hemen ardından damadın fidye için kaçırılmasıyla birlikte kendilerini belanın tam ortasında bulur. Artık göz kamaştırıcı misafirler, aile üyeleri ve hatta gelinin kendisi bile birer şüpheli hâline gelmiştir. Hayal ettikleri her şeye kavuşabilecekleri bir fırsat yakalayan Nick ve Audrey Spitz, dedektiflik bürolarının nihayet başarıya ulaşmasını sağlamak ve uzun zamandır erteledikleri Paris seyahatini gerçekleştirmek için son derece tehlikeli bir maceraya atılır. 

Oyuncular: Adam Sandler, Jennifer Aniston, Mark Strong 

Yönetmen: Jeremy Garelick

8. You People

8. You People

IMDb: 5.5 

Özet: Film, birbirlerine aşık olup, yeni bir ilişkiye başlayan bir çiftin hayatına odaklanıyor. Heyecanla bir ilişkiye başlayan çift, çok geçmeden kendilerini ailelerinin çatışan kültürleri arasında, toplumsal beklentiler ve kuşak farklılıklarıyla yüzleşirken bulurlar. 

Oyuncular: Jonah Hill, Lauren London, Eddie Murphy 

Yönetmen: Kenya Barris

7. Inside

7. Inside

IMDb: 5.5 

Özet: Profesyonel bir hırsız olan Nemo, sanat eseri hırsızlığında uzmanlaşmıştır ve sektörde gerçek bir dahi olarak kabul edilir. Ancak lüks bir evde planladığı soygunu gerçekleştirmeye çalışırken işler planladığı gibi gitmez. Nemo eve girdiği anda beklenmedik bir şey olur. Dairenin gelişmiş güvenlik sistemi tüm çıkışları ve girişleri kilitler ve Nemo evde mahsur kalır. Nemo, hayatta kalmak için tüm kurnazlığını ve yaratıcılığını kullanması gerekir. 

Oyuncular: Willem Dafoe, Gene Bervoets, Eliza Stuyck 

Yönetmen: Vasilis Katsoupis

6. Marlowe

6. Marlowe

IMDb: 5.3 

Özet: Aldığı kötü işler ve yalnızlık özel bir dedektif olan Philip Marlowe'a zarar verdiği bir dönemde, güzel bir sarışın ondan eski sevgilisini bulmasını ister. Bu yeni işi Philip'in kendisini büyük bir gizemin içine düşmesine neden olur. 

Oyuncular: Liam Neeson, Diane Kruger, Jessica Lange 

Yönetmen: Neil Jordan

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Magic Mike's Last Dance

5. Magic Mike's Last Dance

IMDb: 5.2 

Özet: İflas edip beş parasız kalmasının ardından “Magic” Mike Lane, Florida’da barmenlik yapmaya başlar. Ancak zengin sosyetik bir kadından reddedemeyeceği bir teklif alan Mike, son kez daha büyük bir gösteri için sahneye çıkmak için Londra’ya gider. Ancak kadının bu teklifinin ardından kendine ait başka planları vardır. 

Oyuncular: Channing Tatum, Salma Hayek, Ayub Khan-Din 

Yönetmen: Steven Soderbergh

4. Run Rabbit Run

4. Run Rabbit Run

IMDb: 5.0 

Özet: Küçük kızının başka bir insanın anılarına sahip olduğunu iddia etmesiyle huzursuzluğu giderek tırmanan bekar bir anne, ailesinin acı dolu geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalır. 

Oyuncular: Sarah Snook, Lily LaTorre, Neil Melville 

Yönetmen: Daina Reid

3. Paint

3. Paint

IMDb: 4.9 

Özet: Carl Nargle, yaklaşık otuz yıldır Vermont'un bir numaralı resim sergisine ev sahipliği yapan başarılı bir ressamdır. Onun hayatı, kanal Carl'ın sevdiği her şeyi ve herkesi çalan daha genç ve daha iyi bir ressamı işe aldığında bambaşka bir hal alır. 

Oyuncular: Owen Wilson, Elisabeth Henry, Paul Kosopod 

Yönetmen: Brit McAdams

2. The Idol

2. The Idol

IMDb: 4.5 

Özet: Yükselen bir pop yıldızı olan Jocelyn ile Los Angeles’ta bir kulüp sahibi olan, kontrolcü akıl hocası Tedros'un yaşadığı karmaşık ilişkinin hikayesi. 

Oyuncular: The Weeknd, Lily-Rose Depp, Suzanna Son 

Yaratıcılar: Reza Fahim, Sam Levinson, The Weeknd

1. Life Upside Down

1. Life Upside Down

IMDb: 4.2 

Özet: Arkadaşlık, aşk ve işle birbirlerine bağlı üç çift, sokağa çıkma yasağının başladığı sırada Los Angeles'taki evlerinde mahsur kalırlar. Sonunda eşleriyle, arkadaşlarıyla, sevgilileriyle ve nihayetinde kendileriyle yüzleşmek zorunda kalan çiftin hayatı yavaş ama emin adımlarla altüst olur. 

Oyuncular: Bob Odenkirk, Radha Mitchell, Danny Huston 

Yönetmen: Cecilia Miniucchi

Bu içerikler de ilginizi çekebilir. 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın