Görüş Bildir
Haberler
İtaatkar mı Dominant mı: Bu Test İlişkideki Rolünü Ortaya Koyuyor!

İtaatkar mı Dominant mı: Bu Test İlişkideki Rolünü Ortaya Koyuyor!

UIP
02.02.2017 - 14:39

Aşkının ne kadar tutkulu ve karanlık olabileceğini öğrenmeye hazır mısın? İşte bu test ile senin ilişkilerindeki duruşunu ve en karanlık hazlarını ortaya çıkaracağız! Hazırsan hemen teste başla!

1. İlk olarak cinsiyetini öğrenebilir miyiz?

2. İlk olarak sana çok net bir soru soracağız ve dürüstçe cevap vereceksin! Kendi vücudunu beğeniyor musun?

3. Hadi ilişkilerine geçelim şimdi de: Diyelim ki partnerin sana eskisi kadar güzel öpüşmediğini söyledi. Ne yaparsın?

4. Sana göre aşk bunlardan hangisi?

5. Sevgilinle vakit geçirmekten en çok zevk aldığın yer neresi?

6. Bir de ilişkine renk katacak bir fantezi unsuru seç hadi!

7. Diyelim ki O'nunla ilk kez evde baş başa kaldınız ve aranızda inanılmaz bir fiziksel çekim var. Tam gidecek ve kapının önünde birbirinize bakıyorsunuz. Ne yaparsın?

8. Herkesin farklı zevkleri vardır, peki sen hangisini tercih ediyorsun?

9. Sevgilinle yatakta vakit geçirirken dinleyeceğiniz bir şarkı seçsene hadi!

10. Seni karşındaki kişide en çok çeken şey genelde ne oluyor?

11. Son olarak karanlığın bir tonunu seç hadi!

Gerçek bir itaatkar kadın!

Gerçek bir itaatkar kadın!

Sen  neredeyse herkesin hayalini kurduğu o muhteşem itaatkar partnersin! Senin ilişkilerindeki gayen çok net; partnerini mutlu etmek, ona verebildiğin kadar çok zevk vermek. Bu da söylediğimiz gibi seni muhteşem bir partner yapıyor. Tek gayen sanki onu mutlu etmekmiş gibi davranıyor ve deyim yerindeyse onun için yaşıyorsun. Yatakta da durum farklı değil elbette; partnerin ne isterse onu yapmayı seviyor, yönetilmeyi seviyor ve kendini tam anlamıyla karşındakine bırakmaya bayılıyorsun. Haz vermeyi seviyor, bunu yaparken de hazların en muhteşemini yaşıyorsun! Hazzın en karanlık renklerinin buluştuğu Karanlığın Elli Tonu'nu izlerken kendini görmek ve hem daha karanlık hem de daha haz dolu fikirler öğrenmek için sevgililer gününde seni sinema salonlarına çağırıyoruz!

Canın nasıl isterse: Ne itaatkar, ne dominant!

Canın nasıl isterse: Ne itaatkar, ne dominant!

Senin çok değişken bir karakterin var aslında. Nasıl davranacağına resmen o sıradaki ruh halin ve düşüncelerin karar veriyor. Örneğin yatakta bir gün dünyanın en itaatkar insanıyken ertesi gün dominantın önde gideni olabiliyorsun! Ama bu senin için zevki elbette kat be kat arttırıyor. Dahası, heyecanı ve değişikliği sevdiğini de söyleyebiliriz. Yani her şeye açıksın. Bizce senin partnerin olmak son derece eğlenceli ve haz dolu! Hazzın en karanlık renklerinin buluştuğu Karanlığın Elli Tonu'nu izlerken hem daha karanlık hem de daha haz dolu fikirler öğrenmek için sevgililer gününde seni sinema salonlarına çağırıyoruz!

Tam bir dominant erkek!

Tam bir dominant erkek!

İşte gerçek bir dominant! Sen yönetmeyi, saygı duyulmayı ve az biraz da korkulmayı çok seviyorsun. İlişkilerinde de durum böyle; daima yöneten, baskın taraf sen olmalısın. Durum yatakta da farklı değil elbette! Partnerinin kendini tamamen sana bırakmasını, senin ellerinde savunmasız kalmasını ve ne istersen yapmasını görmeyi çok seviyorsun. Bunu yaparken ona verdiğin zevk seni kat be kat daha tatmin ediyor! Dememiz o ki hazzın doruklarına çıkarırken hazzın doruklarına kendin de çıkıyorsun! Hazzın en karanlık renklerinin buluştuğu Karanlığın Elli Tonu'nu izlerken kendini görmek ve hem daha karanlık hem de daha haz dolu fikirler öğrenmek için sevgililer gününde seni sinema salonlarına çağırıyoruz!

Gerçek bir itaatkar erkek!

Gerçek bir itaatkar erkek!

Sen  neredeyse herkesin hayalini kurduğu o muhteşem itaatkar partnersin! Senin ilişkilerindeki gayen çok net; partnerini mutlu etmek, ona verebildiğin kadar çok zevk vermek. Bu da söylediğimiz gibi seni muhteşem bir partner yapıyor. Tek gayen sanki onu mutlu etmekmiş gibi davranıyor ve deyim yerindeyse onun için yaşıyorsun. Yatakta da durum farklı değil elbette; partnerin ne isterse onu yapmayı seviyor, yönetilmeyi seviyor ve kendini tam anlamıyla karşındakine bırakmaya bayılıyorsun. Haz vermeyi seviyor, bunu yaparken de hazların en muhteşemini yaşıyorsun! Hazzın en karanlık renklerinin buluştuğu Karanlığın Elli Tonu'nu izlerken kendini görmek ve hem daha karanlık hem de daha haz dolu fikirler öğrenmek için sevgililer gününde seni sinema salonlarına çağırıyoruz!

Tam bir dominant kadın!

Tam bir dominant kadın!

İşte gerçek bir dominant! Sen yönetmeyi, saygı duyulmayı ve az biraz da korkulmayı çok seviyorsun. İlişkilerinde de durum böyle; daima yöneten, baskın taraf sen olmalısın. Durum yatakta da farklı değil elbette! Partnerinin kendini tamamen sana bırakmasını, senin ellerinde savunmasız kalmasını ve ne istersen yapmasını görmeyi çok seviyorsun. Bunu yaparken ona verdiğin zevk seni kat be kat daha tatmin ediyor! Dememiz o ki hazzın doruklarına çıkarırken hazzın doruklarına kendin de çıkıyorsun! Hazzın en karanlık renklerinin buluştuğu Karanlığın Elli Tonu'nu izlerken kendini görmek ve hem daha karanlık hem de daha haz dolu fikirler öğrenmek için sevgililer gününde seni sinema salonlarına çağırıyoruz!

Sevgililer Günü'nü bekleyemem diyorsan müjde: Karanlığın Elli Tonu vizyonda! 😍

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Asya

Gerçek bir itaatkar kadın!

TWD_Michonne

Kadın seçtim ama dominant erkek çıktım

Srkn Fndlr

Kadındır o, erkek çıksa duramazdın.

Srkn Fndlr

Reklam için kaç para aldınız?