Görüş Bildir
Haberler
Irıspen Air 7 : Kablosuz Tarayıcı!

Irıspen Air 7 : Kablosuz Tarayıcı!

Bubitekno.com
07.08.2015 - 22:48

Irıspen Air 7 : Kablosuz Tarayıcı!

IRIS ‘in Türkiye distribütörü DataStar , kalem şeklindeki yeni kablosuz tarayıcı IRISPen Air 7 ‘yi duyurdu.Bakalım bu ilginç üründe ne gibi özellikler var.

IRISPen Air 7 taşınabilir tarayıcı, tamamen kablosuz yapısıyla her yerde çok rahatlıkla kullanılabiliyor. PC, Mac, Android ve IOS uyumlu olan kablosuz kalem tarayıcı ile taranan metinler anında akıllı telefon, tablet ya da bilgisayara aktarılabiliyor.

Gazete, dergi, kitap gibi her türlü doküman üzerinde taranmak istenen bölümün üzerinde dijital tarayıcıyı gezdirerek tarama işlemi yapılabiliyorsunuz.

Kablosuz çok kullanışlı tarayıcı ayrıca çevirmen olarak da kullanılabiliyor. 55’ten fazla dil desteği olan kalem tarayıcı ile taranan metnin çevirisi birkaç saniye içinde ekranınızda görülüyor.

Taranan metni sese çevirme özelliği olan ürün, dil öğrenenlerin sözcüklerin söylenişi konusunda oldukça yardımcı oluyor.

Bluetooth üzerinden bağlantı yapan cihaz, şarj edilebilir pili ile elektrik bağlantısı derdi de yok. Cihazın pili USB üzerinden şarj edilebiliyor. IRIS ‘in yeni kablosuz kalem tarayıcısı, mobil cihazlarla da uyumlu. Taranan metinler mobil cihazlara hemen aktarılabiliyor; bulutta da paylaşılabiliyor.

Sonbahar aylarında ülkemizde satışa sunulması planlanan ürünün fiyatı 159 USD + KDV olarak belirtiliyor.

Kaynak: http://www.bubitekno.com/incelemeler/...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın