Görüş Bildir
Haberler
Iğdır'daki Patlamada Şehit Olan Polislerimizle Birlikte 13 Evin Işığı Söndü

Iğdır'daki Patlamada Şehit Olan Polislerimizle Birlikte 13 Evin Işığı Söndü

Magarica
08.09.2015 - 23:56

Daha dün Dağlıca saldırısında kaybettiğimiz şehitlerimize ağlarken, bu sabah bambaşka acı bir haberle güne başladık. Iğdır'daki patlamada 13 polisimiz şehit oldu. Ailelerine ve tüm sevenlerine baş sağlığı diliyoruz...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Başkomiser Mehmet Parlak

1. Başkomiser Mehmet Parlak

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesindeki Başkomiser Mehmet Parlak'ın aile evi dev Türk bayraklarıyla donatıldı. 32 yaşındaki Parlak'ın 4 yıl önce evlendiği, çocuğunun olmadığı öğrenildi. Parlak'ın cenazesi düzenlenen askeri töreninin ardından, memleketi Kahramanmaraş'a getirilecek.

2. Polis Memuru Fehmi Şahin

2. Polis Memuru Fehmi Şahin

43 yaşındaki Fehmi Şahin'in, evli ve 11 yaşında bir çocuk babası olduğu öğrenildi. Eşi ve oğlu Ankara'da yaşayan Şahin'in ailesi ise doğum yeri olan Aydın, Nazilli'de yaşıyor. Fehmi Şahin'in kardeşi Erhan Şahin'in ise Bitlis'te uzman çavuş olduğu öğrenildi.

Iğdır’da şehit olan 12 polis memurundan Fehmi Şahin’in 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün yakın korumalığını yaptığı öğrenildi. Abdullah Gül’ün görev süresinin sona ermesinin ardından polis teşkilatında göreve başlayan Fehmi Şahin'in emekliliğine yalnızca 2 yıl kalmıştı.

3. Polis Memuru Yusuf Yelkenci

3. Polis Memuru Yusuf Yelkenci

5 yıllık polis memuru olan 27 yaşındaki Yusuf Yelkenci'nin, ilk görev yeri olan İstanbul'dan sonra Iğdır'a tayini çıktığı belirtildi. En son Ramazan Bayramı'nda Zonuldak'a ailesinin yanına gelen Yelkencinin cenazesi yarın toprağa verilecek.

4. Polis Memuru Burak Zor

4. Polis Memuru Burak Zor

Evli ve 1,5 yaşında Eymen isimli çocuğu olan 25 yaşındaki Burak Zor'un 2 ay önce İstanbul Emniyet Müdürlüğünden şark görevi için Iğdır'a tayin olduğu öğrenilirken, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünde görevli Zor'un eşinin ve çocuğunun da Iğdır'da bulunduğu açıklandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bundan birkaç gün önce polisler şehit olmasına tepki olarak yaptığı Facebook paylaşımı dikkat çekti...

5. Polis Memuru Haluk Varlı

5. Polis Memuru Haluk Varlı

İzmir Emniyeti Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü'nde görev yaparken yaklaşık bir ay önce Iğdır'a tayini çıkan Haluk Varlı'nın eşi, halen daha İzmir'deki öğretmenlik görevini yürütmekteymiş. Varlı'nın acı haberini alan ailesi, Van'da oğullarını son yolculuğuna uğurlayacak...

6. Polis Memuru Yaşar Doğançay

6. Polis Memuru Yaşar Doğançay

30 yaşındaki Yaşar Doğançay'ın Bolu'da yaşayan ailesine acı haber verildikten sonra her yere Türk bayrakları asıldı. Evli olan 7 yıllık polis memuru Doğançay'ın, 5 aylık ve 2 yaşında 2 erkek çocuğu olduğu öğrenildi.

7. Polis Memuru Hasan Eser

7. Polis Memuru Hasan Eser

Denizli doğumlu Hasan Eser’in bayramda izne gelmek için gün saydığı öğrenildi. Henüz 24 yaşında olan ve ilk görev yeri olarak Iğdır’a giden Hasan Eser’in bir süre önce Trabzon’da yaşayan Gül Eser ile nişanlandığını ve Ekim ayında da düğünleri olacağı söylendi. Evlenmesine 1 ay kala şehit düşen Hasan Eser’in cenazesinin yarın Denizli’ye getirilmesi bekleniyor.

8. Polis Memuru İbrahim Derindere

8. Polis Memuru İbrahim Derindere

25 yaşındaki İbrahim Derindere’nin acı haberi, Derindere’nin Adana’daki Sarıçam ilçesinde bulunan Gültepe Mahallesi’nde yaşayan babasına polisler tarafından bildirildi. Üç yıllık evli ve 2 yaşında bir kız çocuğu olduğu öğrenilen 5 yıllıkpolis memuru İbrahim Derindere’nin cenazesi, yarın yapılacak resmi törenin ardından defnedilecek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

9. Polis Memuru Yalçın Palıt

9. Polis Memuru Yalçın Palıt

Bekar bir polis memuru olan Yalçın Palıt'ın Çukurova'da oturan babası Necati Palıt acı haberi yaylada aldı. Adana'daki evine gelen baba Palıt, görüntü alan gazetecilere, 'Benim oğlum şehit olmuş siz ne çekiyorsunuz?' diye tepki gösterdi. Annesi Sabiha'yı 4 yaşında iken kaybeden ve babasının yeniden evlendiği Raziye Palıt tarafından büyütülen Yalçın Palıt'ın Ağrı'nın Doğubayazıt'tan Iğdır'a atandığı ve 20 gün önce görevine başladığı bildirildi.

10. Polis Memuru Bekir Serhat Kaya

10. Polis Memuru Bekir Serhat Kaya

22 yaşındaki polis memuru Bekir Serhat Kaya'nın Kırıkkale'deki evlerinde acı haberi alan annesi, 'Oğlumu geri verin!' diye isyan etti... 2 yıllık polis memuru olan Bekir Serhat Kaya'nın öğretmen olan küçük kardeşi Osman Kaya'nın da Kıbrıs'ta asker olduğu belirtildi.

11. Polis Memuru Adem Cankurtaran

11. Polis Memuru Adem Cankurtaran

Kafkas Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi fizik bölümünden mezun olduktan sonra polis olan 31 yaşındaki Adem Cankurtaran'ın mesleğe 6 yıl önce başladığı öğrenildi. Adem Cankurtaran'ın 2 yıl önce evlendiğini anlatan akrabası Harun Cankurtaran, '1 yaşında bir çocuğu var. 3 kardeşin ortancasıydı. Maalesef son günlerde bu terör olayları hiç istemediğimiz derecede arttı. Biz biteceğini düşünüyorduk ama bitmiyor. Dağlıca'daki 16 şehidimizi defnetmeden 14 şehidimiz daha oldu. Allah yar ve yardımcımız olsun. Vatan sağ olsun. Başka bir şey diyemeyeceğim' diye konuştu.

12. Polis Memuru Ali Koç

12. Polis Memuru Ali Koç

33 yaşındaki polis memuru Ali Koç'un evli ve 2 yaşında bir kız çocuğu babası olduğu öğrenildi. Ali Koç'un eşi Nurcan Koç'un haberi Almanya'da kendi ailesinin yanında aldığı öğrenilirken, anne ve babasının da Hac'da oldukları öğrenildi. Öte yandan şehit polis memuru Ali Koç’un Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Ali Rıza Alaboyun’un komşusunun akrabası olduğu öğrenildi. Bakan Alaboyun’un, hac görevini yerine getirilen anne ve babanın uçakla Türkiye’ye getirilmesi için devreye girdiği açıklandı.

13. Polis Memuru Nebi Gündoğan

13. Polis Memuru Nebi Gündoğan

Iğdır'dan şehit olan polis memurlarından 5 yıllık evli 28 yaşındaki Nebi Gündoğan'ın Kırıkkale'nin Balışeyh İlçesi Akçakavak Köyü'neki baba evinde yas var. Gündoğan'ın, daha 15 gün önce Iğdır'a tayin edildiği öğrenildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
0
0
0
0
0