Görüş Bildir
Haberler
Htc One M9 Active : Su Geçirmez Kasa!

Htc One M9 Active : Su Geçirmez Kasa!

volkan öztürk
30.07.2015 - 17:55 Son Güncelleme: 30.07.2015 - 23:22

Htc One M9 Active : Su Geçirmez Kasa!

Samsung Galaxy S6 Active ‘den sonra HTC ‘de zorlu koşullarda çalışan, akıllı telefonunu ıslatma, düşürme tehlikesi ile karşı karşıya olan ya da doğa sporları ile uğraşan kullanıcıları için HTC One M9 Active su geçirmez kasasını çıkarttı.

HTC One M9 Active ‘de telefonunuz su,kir ve diğer pisliklerden güvenli bir şekilde korunur.Tasarım açısından biraz engebeli olsa da su geçirmeme özelliğinin olması içinde birazcık bunların olması gerekli

Dokunmatik ekranı aşınmalara karşı korunmak için yeterince kalın ve dokunmatik hassaslığı gayet iyi.Ön ve arka kameralar anti-yansıtıcı net bir plastik kullanarak (mümkün olduğunca) korunmaya çalışılmış.

Sarj bağlantı noktaları takıp çıkarılabilir kauçuk contalar ile su geçirmesi tamamen engellenmiş ve iyi bir iş çıkarılmış.Sarj ve ses kablolarınız için su geçirmez çantalar kullanmanızı öneririz.

%90’ı şeffaf plastik olmasına rağmen kauçuk astarlı kenarları M9 ‘u kuru tutmak için harika bir fırsat.Yan düğmelerde basma anında kolay işlemesi için kauçuk yapılmış.Arka kapağı için çok olumlu şeyler söyleyemeyiz çizilmeye karşı bir önlem alınmamış sert bir plastikden yapılmış ama tabi korumasını hiç bir şekilde engellemiyor

Sonuç olarak gayet başarılı bir ürün olmuş ufak tefek eksikleri var ama genel anlamda başarılı bir ürün gerçekten.

Kaynak: http://www.bubitekno.com/incelemeler/...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın