Görüş Bildir
Haberler
Hidayet Türkoğlu Milli Takımı Bıraktığını Açıkladı

Hidayet Türkoğlu Milli Takımı Bıraktığını Açıkladı

Batuhan
24.03.2014 - 10:11 Son Güncelleme: 24.03.2014 - 10:40

Hidayet Türkoğlu Milli Takımı Bıraktığını Açıkladı

Türkiye’yi NBA’de temsil eden isimlerden Hidayet Türkoğlu, A Milli Basketbol Takımı’ndan ayrılma kararı aldığını açıkladı.

Yazılı bir açıklama yapan Hidayet, şu ifadeleri kullandı:

“1998 yılından bu yana aralıklı olarak görev aldığım Türkiye A Milli Basketbol Takımı’ndan tüm sevenlerimin de göstereceği anlayışla yerimi genç arkadaşlarıma bırakmak amacıyla ayrılma kararı aldığımı belirtmek isterim.

Hüznü de, sevinci de hep birlikte yaşadığımız tüm Türk halkına, Türkiye Milli Basketbol Takımı yöneticilerine ve bugüne kadar hep birlikte yüreğimizi koyduğumuz, milli duygularımızın yoğunluğuyla gönülden centilmence mücadele verdiğimiz tüm milli takım arkadaşlarıma ve bizleri destekleyen tüm basın mensuplarına teşekkür ederim.

Türkiye Basketbol Milli Takımı’nda oynayarak pek çok kez milli olmak, Türk bayrağını göğsümde ve gönlümde taşımanın onuru ve gururu her daim içimde yaşayacaktır.

Ayrıca gerek Hidayet Türkoğlu Basketbol ve Spor Okulları’yla, gerekse çocuklarımıza ve gençlerimize örnek olacak sportif faaliyetlerle Türk sporuna hizmet etmeye devam edeceğim.”

Hidayet Türkoğlu, milli takımın katıldığı son şampiyonalarda düşük performans sergilemiş, başarılı oldukları Türkiye’deki dünya şampiyonasında ise “her zaman destek, maddi manevi” sözleriyle tartışılmıştı. 

(DHA, ZETE)

Kaynak: http://zete.com/2014/03/hidayet-turko...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0