Görüş Bildir
Haberler
Her Renkten Bir Kıyafet Seç Hangi Disney Prensesi Olduğunu Söyleyelim!

etiket Her Renkten Bir Kıyafet Seç Hangi Disney Prensesi Olduğunu Söyleyelim!

Seçimlerini yap hangi Disney Prensesi olduğunu öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yaşını seçer misin?

2. Beyaz renkli bir kıyafet seç bakalım!

3. Siyah renkli bir kıyafet seç bakalım!

4. Kırmızı renkli bir kıyafet seç bakalım!

5. Pembe renkli bir kıyafet seç bakalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Mor renkli bir kıyafet seç bakalım!

7. Yeşil renkli bir kıyafet seç bakalım!

8. Sarı renkli bir kıyafet seç bakalım!

9. Turuncu renkli bir kıyafet seç bakalım!

10. Mavi renkli bir kıyafet seç bakalım!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Rapunzel!

Sen bir Disney Prensesi olsan hiç kuşkusuz prenseslerin en masumu olan Rapunzel olurdun! Elbette bütün prensesler masum, fakat ondaki ayrı bir masumiyet! Ancak bir bebekte olabilecek kadar saf ve temiz bir ruhun var senin, içinde gram kötülük yok yani. İçinde yaşadığımız dünyaya bakınca bu çok nadir karşılaşılan bir şey senin de farkında olduğun üzere, hayran kaldık! Diğer yandan gerçekten son derece mizah anlayışı gelişmiş bir insansın, senin yanındayken kahkahalara boğulmadan durmak imkansız denecek kadar zor. Arkadaş çevrenin bir numaralı neşe kaynağı olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca son derece yaratıcı ve sanat algısı yüksek bir insansın!

Jasmine!

Sen bir Disney Prensesi olsan hiç kuşkusuz prenseslerin en maceracı olan Jasmine olurdun! Sen, sana çizilen hayatı yaşamak istemiyorsun: Onu kendin yeniden çizmek istiyorsun! Bu yüzden de dört duvar arasında oturmak, hatta yaşadığın yerde uzun yıllar kalmak hiç ama hiç sana göre değil! Sen oturduğun yerden kalkıp dünyayı keşfetmelisin! Seni dünyanın her bir köşesinde birbirinden farklı ve heyecanlı maceraların beklediğini biliyorsun çünkü! Şimdilik başka diyarlara gitmek için fırsatın olmasa da yaşadığın her günü kendine bir macera haline getirmeyi ve her anının tadını çıkarmayı çok iyi biliyorsun!

Pamuk Prenses!

Sen bir Disney Prensesi olsan hiç kuşkusuz prenseslerin en kırılganı ama bir o kadar da en tatlısı olan Pamuk Prenses olurdun! Senin tıpkı onun adı gibi pamuk gibi bir kalbin var, bu kalbin içinde de sonsuz sevgin. Bu yüzden insanlara çok çabuk güveniyorsun, herkesi kendin gibi sanıyorsun ve hemen kendini bırakıveriyorsun. Böyle yapmamalısın, yoksa kalbin çok kırılır. Zaten inanılmaz kırılgan bir kalbe ve ruha sahipsin, senin gibi birinin kalbinin kırılmasını hiç ama hiç istemeyiz. Diğer yandan senin tam bir aşk insanı olduğunu söylememiz lazım! Aşık olduğun zaman karşındaki kişiye kendini tam anlamıyla adıyor ve onunla bir oluyorsun. İçindeki gizli romantik de böyle zamanlarda kendini hemen ortaya çıkarıyor elbette!

Cinderella!

Sen bir Disney Prensesi olsan hiç kuşkusuz prenseslerin en zarifi, en kibarı olan Cinderella olurdun! Sen gerçek olamayacak kadar ince ruhlu, hoşgörülü ve nazik bir insansın. Kimseyi kıramaz, üzemez, kimseye kötülük yapamazsın: Onlar sana yapsa bile! Bu yüzden de çoğu zaman kalbinin kırıldığı olur, ama sen yine o insanları affetmeye devam edersin. Ne yapalım, senin ruhun böyle; ince ve sevgi dolu. Diğer yandan son derece fedakar bir insansın: Sevdiklerin için yapamayacağın şey yok, gerekirse canını bile verirsin, o derece! Ama bu durumu da yine biraz abartıp başkalarını düşüneyim derken kendini unuttuğun oluyor. Yapma diyeceğiz ama yine yapacaksın o yüzden demiyoruz. Fakat şunu söylememiz lazım, eğer melek diye bir şey varsa o kesinlikle sensin güzel insan!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
410
241
81
81
32
20
12
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın