Görüş Bildir
Haberler
Hepsini Çok İyi Biliyoruz! Birlikte Oldukları Kadınlara Şiddet Uygulayan 18 Ünlü İsim

Hepsini Çok İyi Biliyoruz! Birlikte Oldukları Kadınlara Şiddet Uygulayan 18 Ünlü İsim

Begüm
24.01.2021 - 12:23

Gerçekten korkunç...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İbrahim Tatlıses

1. İbrahim Tatlıses

Hamile eşi Perihan Savaş'tan Asena'ya kadar hayatındaki çoğu kadına şiddet uyguladığı haberleri ile gündeme gelen İbrahim Tatlıses'in bu listede olması bizi pek de şaşırtmadı. Nitekim kendisinin kadınları aşağılayıcı söylemleri de bulunuyor...

2. Ahmet Kural

2. Ahmet Kural

Sıla'ya olan aşkı ile ilk başlarda hepimizin kalbini çalan Ahmet Kural da Sıla'ya uyguladığı şiddet ile gündeme geldi. Bazıları Kural'ı kınarken bazıları da ortada böyle bir şey olmadığını savundu. İşin aslını hala tamamen bilemesek de böyle bir aşkın sonunda gerçekten böyle bir şey yaşandıysa çok şiddetli kınıyoruz..

3. Hüsnü Şenlendirici

3. Hüsnü Şenlendirici

İsmi uzun bir süre Deniz Seki ile anılan Şenlendirici'nin Deniz Seki'nin kafasını yardığı iddia edilmişti.

4. İbrahim Toraman

4. İbrahim Toraman

İbrahim Toraman'ın eşi Eylem Toraman katıldığı bir televizyon programında eşinin hamileyken kendisine şiddet uyguladığını söylemişti. Sonrasında koruma kararı çıkmış ve İbrahim Toraman'dan boşanmıştı. Tabii bazı görseler de var, korkunç!

5. Yılmaz Güney

5. Yılmaz Güney

O dönemki eşi Nebahat Çehre'yi sık sık döven Yılmaz Güney kanımızı dondurdu. Çevresindeki kişilerin aktardıklarına göre Güney kavga ettikçe Nebahat Çehre'yi dövüyor ve ağzını yüzünü kan içinde bırakıyormuş. 

Hatta bir keresinde sette Nebahat Çehre'nin kafasına bir bardak koymasını istemiş, Çehre istememiş fakat zorla o bardağı kafasına koymuş. Daha sonra Yılmaz Güney bardağa ateş etmiş, ilk seferde ıskalamış ikincisinde bardağı vurmuş. Dehşete düştük!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Müslüm Gürses

6. Müslüm Gürses

Eşi Muhterem Nur'a şiddet uygulayan Müslüm Gürses'in yaptıkları da kanınızı dondurabilir. Alkol aldıktan sonra kendini kaybeden Gürses eşinin kaburga kemiklerini kırıyor, elini saçlarına dolayıp sürüklüyordu. Sonra kendine gelince pişman olduğunu söylüyor ve eşi de Müslüm Gürses'i düzeltmek için her seferinde affediyor ve çabalıyordu.

7. Tardu Flordun

7. Tardu Flordun

Öğrencilik yıllarından evliliğine kadar hep şiddet haberleri ile gündeme gelen Tardu Flordun'un da geçmişi temiz değil. 2003 yılında sevgilisi Arzu Yanardağ'ın burnunu ısırması ile haberlere çıkan Flordun daha sonra eşi Canan Erdüger'e de şiddet uyguladığı ve bu yüzden ayrıldıkları iddia edilmişti.

8. Ali İhsan Varol

8. Ali İhsan Varol

Eşi Ayşe Varol'un polise bulunduğu şikayet ile Ali İhsan Varol'un eşine şiddet uyguladığı iddia edilmişti. Her ne kadar bu durum kanıtlanamasa da severek izlediğimiz bir kişinin isminin kadına şiddet ile beraber geçmesi gerçekten çok kötü. Umarız ki böyle bir şey yaşanmamıştır.

9. Metin Yıldız

9. Metin Yıldız

Sevgilisinin televizyon programlarına çıkması ve olanları anlatması ile ortaya çıkan şiddet de kan dondurucu. Metin Yıldız o dönemki sevgilisi Gözde Kayra'nın kafasını sehpalara vuruyor ve dövüyormuş.

10. Nicolas Cage

10. Nicolas Cage

Hollywood'un başarılı isimlerinden biri olmak insan olmaya yetmiyor. Eşine şiddet uygulayan Nicolas Cage de bu listede!

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. İsmail Küçükkaya

11. İsmail Küçükkaya

Boşanma sürecinde olduğu eşi Eda Küçükkaya İsmail Küçükkaya'nın kendisine şiddet uyguladığını söylemiş, hatta programlarda da konuşmuştu. Sonrasında İsmail Küçükkaya bunları yalanladı fakat mahkeme hala devam ediyor.

12. Davut Güloğlu

12. Davut Güloğlu

4 yıllık sevgilisi Pelin Subay'a şiddet uyguladığı haberleri ile gündeme gelen Güloğlu, Subay'ın elini yaralamış bu yüzden de Subay 2 dersten kalmıştı. Gördüğü şiddetten sonra mahkemeye başvuran Pelin Subay haklı bulunmuş ve Güloğlu'na uzaklaştırılma verilmişti. Daha sonrasında Güloğlu bunun bir karalama kampanyası olduğunu söylese de kimseye pek inandırıcı gelmemişti...

13. Nihat Doğan

13. Nihat Doğan

Manken olan sevgilisi Aysun Kiremitçi'yi kendisiyle birlikte olmak istemediği için odaya kitleyen ve sonrasında da döven Nihat Doğan bu şiddeti ile manşetlere kadar çıkmıştı. Başka bir manken arkadaşı tarafından kurtarılan Aysun Kiremitçi'nin fotoğrafı zaten her şeyi açıklıyor, söyleyebilecek hiçbir şeyimiz yok...

14. Johnny Depp

14. Johnny Depp

Eşi Amber Heard'e şiddet uygulayan Johnny Depp manşetlere çıkmış hatta manşete çıktığı gazetelere dava açmıştı. Fakat davayı kaybettiği gibi ismi şiddet vakaları ile de anılmaya başlandı.

15. Burak Yılmaz

15. Burak Yılmaz

Hamile eşi İstem Atilla'ya şiddet uygulayan Burak Yılmaz uluslararası alanda büyük yankı oluşturmuştu. O dönemde oynadığı futbol takımı itibari ile Çin'de yaşayan Burak Yılmaz'ın eşi Pekin Konsolosluğu'na sığınmış sonra da Türkiye'ye döndürülmüştü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Eminem

16. Eminem

Eşi Kim Mathers'a şiddet uyguladığını kendi ağzı ile itiraf eden Eminem de şiddete karışmış isimlerden. Ne diyelim, kınıyoruz!

17. Ozan Güven

17. Ozan Güven

Deniz Bulutsuz ile davası hala süren Ozan Güven, iddialara ve bazı kanıtlara göre Bulutsuz'a abajur fırlatmış, çenesini yaralamış ve dövmüştü. Bu iddiaları yalanlayan Ozan Güven için mahkemeden karar çıkmadı, dava Nisan ayına ertelendi ama şiddete eğilimli yapısı ve önceki vakaları ile birlikte Deniz Bulutsuz'un paylaştığı fotoğraflara bakılırsa işler gerçekten korkunç!

18. Özcan Deniz

18. Özcan Deniz

Geçtiğimiz günlerde Feyza Aktan'a şiddet uygulaması ile gündeme gelen Özcan Deniz kanımızı dondurdu. Aktan'a eğer polisi ararsa yüzünde sigara söndüreceğini söyleyen Özcan Deniz daha önce de Aktan hamileyken onu odaya kitlemiş, şiddet göstermiş...

Bu iddialar ne kadar doğrudur bilemiyoruz fakat Özcan Deniz'e uzaklaştırma kararı verilmesi doğruluk payını artırıyor.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
161
105
30
10
9
7
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
neden-ulan-neden

amber heard ün johny depp e tuzak kurduğu ispatlandı . ahmet kuralın da şiddet uyguladığına dair kanıt yok boş yapma arkadaş. o adamlara bok atınca onlardan ... Devamını Gör

Hestia

#14 adam aklandı hatta amber heard aquaman casting'den çıkarıldı

Barney

davası sonuçlanmayan ya da en azından gerçek bir kanıtı olmayan isimleri yazmasaydın keşke. ben çıkıp begüm beni dövdü desem, senin de adın böyle içeriklerde... Devamını Gör