Görüş Bildir
Haberler
Güney, Batı ve İç Bölgeler Yeni Bir Yağışlı Havanın Etkisine Giriyor

Güney, Batı ve İç Bölgeler Yeni Bir Yağışlı Havanın Etkisine Giriyor

adem kara
07.03.2014 - 08:41
İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü | Günlük Rapor

Yapılan son değerlendirmelere göre Doğu bölgelerimizde devam eden yağışlara ilave olarak, öğle saatlerinden itibaren güney ve batı kesimlerin, akşam ve gece saatlerinde iç bölgelerin yeni bir yağışlı havanın etkisine gireceği tahmin ediliyor. 

Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, sabah ilk saatlerde Doğu Anadolu'nun doğusunda, gece saatlerinde Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Göller Yöresi ile Kütahya ve Bilecik çevrelerinin yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik beklenmiyor.

RÜZGAR: Genellikle güney ve güneybatı , kuzeybatı kesimlerde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, zamanla Marmara'da kuvvetlice (30-50 km/sa) eseceği tahmin ediliyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

  • MARMARA

Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren güneyi ile akşam ve gece saatlerinde bölgenin doğusunun yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetlice (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.

BİLECİK Parçalı zamanla çok bulutlu, öğleden sonra güneyi, akşam saatlerinden itibaren il geneli yağmur ve sağanak, gece yüksekleri karla karışık yağmurlu 14

BURSA Parçalı zamanla çok bulutlu, öğleden sonra güneyi, akşam saatlerinden itibaren il geneli yağmur ve sağanak yağışlı 17

ÇANAKKALE Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yağmur ve sağanak yağışlı 14

İSTANBUL Parçalı zamanla çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren yağmur ve sağanak yağışlı 16

  • EGE

Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren kuzey ve kıyı Ege'nin, akşam ve gece saatlerinde bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

A.KARAHİSAR Parçalı zamanla çok bulutlu, akşam ve gece saatlerinde yağmurlu 12

AYDIN Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren sağanak yağışlı 18

İZMİR Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren sağanak yağışlı 18

UŞAK Parçalı zamanla çok bulutlu, akşam ve gece saatlerinde yağmurlu 12

  • AKDENİZ

Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren Batı ve Orta Akdeniz ile zamanla Doğu Akdeniz'in iç kesimlerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ADANA Parçalı, zamanla bulutlu 22

ANTALYA Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren sağanak yağışlı 17

HATAY Parçalı, zamanla bulutlu 20

K.MARAŞ Parçalı zamanla çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren yağmurlu 18

  • İÇ ANADOLU

Parçalı, zamanla çok bulutlu, öğleden sonra Çankırı, Sivas ve Yozgat çevrelerinin, akşam ve gece saatlerinde bölge genelinin aralıklı yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

ANKARA Parçalı, zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren yağmurlu 14

ESKİŞEHİR Parçalı, zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren yağmurlu 13

KIRŞEHİR Parçalı, zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren yağmurlu 13

KONYA Parçalı, zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren yağmurlu 12

  • BATI KARADENİZ

Parçalı, zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra iç kesimlerinin, gece saatlerinde bölge genelinin aralıklı yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

BOLU Parçalı, zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı yağmurlu, gece yüksekleri karla karışık yağmurlu 13

DÜZCE Parçalı, zamanla çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren aralıklı yağmurlu 15

KASTAMONU Parçalı, zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı yağmurlu, gece yüksekleri karla karışık yağmurlu 12

ZONGULDAK Parçalı, zamanla çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren aralıklı yağmurlu 12

  • ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

GİRESUN Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 15

ORDU Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 13

SAMSUN Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 12

TRABZON Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı sağanak yağışlı 12

  • DOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde kuzey ve doğu kesimlerinin, akşam saatlerinden sonra batısının yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, sabah saatlerinde doğu kesimlerinde karlakarışık yağmur ve yükseklerinde kar şeklinde olması bekleniyor.

ELAZIĞ Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren yağmurlu 15

ERZURUM Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde karla karışık yağmur ve yükseklerinde kar yağışlı, öğle saatlerinde yağmurlu 10

KARS Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde karla karışık yağmur ve kar yağışlı, öğle saatlerinde yağmurlu 6

VAN Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde karla karışık yağmur ve yükseklerinde kar yağışlı, öğle saatlerinde yağmurlu 10

  • GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı, kuzey ve doğusunun çok bulutlu, sabah ve öğle satlerinde Siirt, gece saatlerinde Adıyaman çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BATMAN Parçalı ve çok bulutlu 19

DİYARBAKIRParçalı ve çok bulutlu 17

GAZİANTEP Parçalı bulutlu 17

ŞANLIURFA Parçalı bulutlu 20

DENİZLERDE HAVA

Marmara, Kuzey Ege ve Akdeniz'de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı çok bulutlu, yer yer yağmurlu, Rüzgar: Batı Karadeniz'de doğu ve kuzeydoğudan 3 ila 5, sabah ilk saatlerde doğusu kuzeybatıdan 2 ila 4, Doğu Karadeniz'de doğu ve kuzeydoğudan, öğle saatlerinden itibaren doğusu güneydoğudan, sabah ilk saatlerde geneli kuzeybatıdan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, batısı yer yer 2,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA Hava Durumu: Parçalı çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren yağmurlu, Rüzgar: Doğu ve kuzeydoğudan 4 ila 6, yer yer 7 kuvvetinde, Dalga: 1,5 ila 2,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

EGE Hava Durumu: Parçalı çok bulutlu, güney kesimleri sağanak yağışlı, Rüzgar: Kuzey Ege'de doğu ve kuzeydoğudan, sabah ilk saatlerde güneyi güneydoğudan 3 ila 5, akşam saatlerinden itibaren kuzeydoğudan 7, Güney Ege'de doğu ve güneydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, kuzeyi 1,5 ila 2,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.AKDENİZHava Durumu: Parçalı çok bulutlu, batısı sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Akdeniz'de doğu ve kuzeydoğudan 3 ila 5, öğle saatlerinden itibaren doğusu 4 ila 6, akşam saatlerinden itibaren yer yer 7, Doğu Akdeniz'de kuzey ve kuzeydoğudan, sabah ilk saatlerde güneydoğudan 3 ila 5, akşam saatlerinden itibaren kuzeydoğudan 7 kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 2,0m, akşam saatlerinden itibaren geneli 2,0m, ila 3,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, yağmur ve karla karışık yağmurlu, Rüzgar: Doğu ve kuzeydoğudan, öğlen kuzeybatıdan, akşam güneydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

Kaynak: http://www.meteoroloji.gov.tr/tahmin/...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0