Görüş Bildir
Haberler
Gün Boyu Baktığın Telefonun Sana Mükemmel Fırsatlar Sunsun İster Miydin? Fırsat Sevenler Buraya Bakın!

Gün Boyu Baktığın Telefonun Sana Mükemmel Fırsatlar Sunsun İster Miydin? Fırsat Sevenler Buraya Bakın!

Banabak
29.06.2018 - 17:15

Fırsatları kaçırdığını öğrendiğindeki pişmanlığını hatırlıyor musun? Artık o hisle vedalaş :) Telefonun elinde olduğu sürece fırsatlardan fırsat beğen! 

Her fırsatı değerlendirmen gereken dijital dünyada seni yeni bir uygulama ile tanıştırmak istiyoruz; mobil dünyanın en genç ve en fırsat dolu uygulamasını daha yakından tanımak ister misin? O zaman banabak!

Sana bakıyorum, anlat diyorsan; başlıyoruz 😎

Banabak uygulamasını telefonuna indirdikten ve ücretsiz olarak kayıt olduktan sonra fırsatların dünyasına hoş gelmiş, sefa getirmiş bulunuyorsun. Uygulama içerisinde bulunan anketler, yarışmalar dışında birçok marka ve kuruluşun sana özel indirimlerinden şııııp diye yararlanabiliyorsun.

Peki, nasıl fırsatlar dünyasına giriş yapıyoruz?

Ücretsiz olarak indirdiğin banabak uygulamasına, 1 dakikada üye oluyorsun. İsim, telefon, mail gibi bilgilerini güvenli ellere teslim ettikten sonra dünyanın en iyi hissettiren kapısını ardına kadar açmış oluyorsun!

Fırsatlar dünyasının kapısını sonuna kadar araladın! Peki, bu dünyada seni neler bekliyor?

Aklına gelebilen birçok marka ve kuruluştan Banabak kullanıcılarına özel indirimler dışında Banabak'ta yarışmalardan kazanabileceğin dudak uçuklatan hediyeler ve dilediğince katılabileceğin katıldıkça kazançlı çıkacağın anketler var ama hala bitmedi... 😏

Ayrıca bunların hepsini yaparken Banabak'ın birimi olan "Baks"larını da biriktiriyorsun. Peki, bu Bakslar ne işe yarıyor?

Bakslarını biriktirdikçe ödül havuzundan istediğin şeyi seçebiliyorsun. Ürünlerden kahve çeklerine, sinema biletlerinden internet paketine kadar aklına gelen her şey! Hatta ben Bakslarımı trink diye hesabımda isterim diyenler için; Banabak kartın ile Bakslarını hesabına TL olarak aktarma özelliği de var!

Banabak ile yaptığın alışverişlerden de Baks kazanabilirsin!

Banabak'ın fırsatlar dünyası sınırlı değil demiştik! Banabak ile yaptığın alışverişlerin fişlerinin fotoğraflarını şiip şak yolladığında Bakslar hemen hesabına aksın! Fırsatlar her yerde seninle olsun.

İlk "Banabak" fırsatını kullanmak ister misin?

İlk "Banabak" fırsatını kullanmak ister misin?

Banabak Uygulamasını ücretsiz olarak AppStore ya da Google Play'den indirip, kodunu al ve Trendyol'da bu butikte  harcadığın 75 TL'nin 25 TL'si senin olsun.

Kişisel bakım ürünlerini stoklamak için bundan daha mükemmel bir fırsat gelemez 😎