Görüş Bildir
Haberler
G.Saray, Welbeck'i Durduramadı

G.Saray, Welbeck'i Durduramadı

Caner
01.10.2014 - 19:26 Son Güncelleme: 01.10.2014 - 23:43
İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray, Welbeck'i Durduramadı

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ndeki ikinci karşılaşmasında Londra'da Arsenal'e 4-1'le boyun eğdi.

Şampiyonlar Ligi'ndeki ikinci maçında Arsenal'a konuk olan Galatasaray, Welbeck'in hat-trick yaptığı karşılaşmadan 4-1 mağlup ayrıldı.

Karşılaşmaya tempolu başlayan Arsenal, özellikle sağ kanattan Oxlade-Chamberlain'in taşıdığı toplarla etkili olmaya çalıştı. Mücadelenin ilk bölümlerinde oyunu rakip yarı alana yıkan Londra ekibi, kalabalık Galatasaray savunmasını aşmakta zorlandı. Oyunun temposunun yavaş yavaş düşmeye başladığı dakikalarda kısa paslarla tehlike yaratmaya çalışan ev sahibi ekip, 22. dakikada skor üstünlüğünü yakaladı.

İki yeni transferinin hazırladığı golde, Sanchez'in pasıyla ceza alanında hareketlenen Welbeck, topu yerden bir vuruşla ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. Golden 8 dakika sonra Galatasaray savunmasının hatasını iyi değerlediren Welbeck, kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti.

Karşılaşmanın 36. dakikasında Galatasaray taraftarının yaktığı meşaleleri sahaya atmasıyla oyun bir süre durmak zorunda kaldı.

Orta alanda rakibinin üstünlüğünü kabullenen ve ileri uçtaki oyuncularını istediği toplarla buluşturamayan Galatasaray, Mesut Özil, Sanchez ve Welbeck gibi futbolcuları durdurmakta zorlanınca farkın artmasına engel olamadı. İlk yarının bitimine 4 dakika kala Mesut Özil'in pasıyla ceza alanında topla buluşan Şilili oyuncu Sanchez, takımını 3-0 öne geçirdi.

Karşılaşmanın ilk yarısı Arsenal'in 3-0 üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıya Hamit - Yekta değişikliğiyle başlayan Galatsaray, ön alanda fazla görünen taraf oldu. Ancak Arsenal yine beklenmedik anda Arsenal'in 4. golü geldi. Oxlade-Chamberlain'in ara pasıyla hareketlenen Danny Welbecktopun dibine girerek yaptığı şık vuruşla Muslera'yı bir kez daha avladı ve hat-trick yaptı.

Dakikalar 58'i gösterdiğinde ise bir anda ceza sahasına giren Burak Yılmaz'ı düşüren Szczesny, hem penaltıya sebebiyet verdi, hem de kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Szczesny'nin yerine kaleye David Ospina geçerken, Alexis Sanchez oyun kenarına alındı.

Penaltı için topun başına geçen Burak Yılmaz kaleci ve topu ayrı köşelere gönderedi ve farkı 3'e indirdi.

Golün ardından rakibinin 10 kişi kalmasıyla avantajı eline geçiren Galatasaray, farkı azaltmak için rakip kaleye yüklenmeye başladı. Burak Yılmaz, Hamit ve Sneijder'le önemli şanslar yakalayan sarı kırmızılılar bu fırsatları değerlendiremeyince karşılaşma 4-1'lik skorla sona erdi.

Bu sonuçla Arsenal gruptaki ilk galibi,yetini alarak puanını 3'e yükseltti. İkinci maçından da galibiyet çıkaramayan Galatasaray ise 1 puanda kaldı. Gruptaki diğer karşılaşmada ise Borussia Dortmund, Anderlecht'i 3-0 mağlup etti ve 2'de 2 yaptı.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/sampiy...

[GOL] 61' Burak Yılmaz (Pen.)

[GOL] 52' Danny Welbeck

[GOL] 41' Alexis Sanchez

[GOL] 30' Danny Welbeck

İçeriğin Devamı Aşağıda

[GOL] 22' Danny Welbeck

İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda

G.Saray'a Son Dakika Şoku!

Galatasaray'da Selçuk İnan, Arsenal maçı kadrosundan çıkarıldı

Arsenal maçı öncesi Galatasaray şok bir haberle sarsıldı. Kaptan Selçuk İnan rahatsızlanarak kadrodan çıkarıldı. Prandelli'nin bu gelişme üzerine Yekta'yı, Selçuk'un yerine 11'e alması bekleniyor.

Ve yine Arsenal ve yine Galatasaray... İki dev kulübün yolları, yine dev bir maçta kesişti... 2000 yılındaki UEFA Kupası finalinde Kopenhag’da penaltılarla devirdiğimiz İngilizler’i 2013’te de Emirates Cup’ta yenip iki büyük başarıya imza atmıştık... Şimdi Londra’da yeni bir zafer zamanı... Rakipte eksik çok ama sonuçta adı Arsenal... Sarı-Kırmızılılar’daki tek handikap ise takımın yeni yeni kendini bulması... Ancak ne olursa olsun günün seni günün Cimbom, daha önce yaptın yine yaparsın diyoruz, tek nefes seni destekliyoruz...

İLK 3 PUAN İÇİN...

21.45’te Londra’da oynanacak maç öncesinde Arsenal ve Galatasaray’ın grupta oynadıkları ilk karşılaşmalarda galibiyetleri bulunmuyor. İngilizler, Almanya’da Dortmund’a 2-0 kaybederken Cimbom da Arena’da Anderlecht ile 1-1 berabere kalmıştı. Bugün kim kazanırsa gruptaki ilk 3 puanını hanesine yazdıracak.

ARSENAL - GALATASARAY

Muhtemel 11'ler:

ARSENAL Szczesny, Chambers, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Flamini, Sanchez, Özil, Chamberlain, Cazorla, Welbeck 

TEKNİK DİREKTÖR Arsene Wenger 

GALATASARAY Muslera, Veysel, Semih, Chedjou, Telles, Dzemaili, Melo, Yekta, Sneijder, Olcan, Burak 

TEKNİK DİREKTÖR Cesare Prandelli

Habertürk

Kaynak: http://spor.haberturk.com/futbol/habe...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0