Görüş Bildir
Haberler
Fobilerinin Tuhaflığıyla İnsanı Dumura Uğratan Dünyaca Ünlü 15 Sanatçı

Fobilerinin Tuhaflığıyla İnsanı Dumura Uğratan Dünyaca Ünlü 15 Sanatçı

Arslan Ural Karabağlı
30.05.2015 - 09:23 Son Güncelleme: 01.06.2015 - 11:52

Onlar da etten kemikten insanlar sonuçta. Onların da korkuları var...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Taylor Swift

Böyle bir fobisi olduğunu ilk kez The Ellen DeGeneres Show'da itiraf eden Swift, salt bu sebeple denize girmiyormuş.

2. P. Diddy

P. Diddy'nin itirafı, Jay Leno'nun Tonight Show'da sunucu olduğu zamanlardan kalma bir olay. P.Diddy'nin fobisi esasen çıplak ayaklar değil; zira onları rahatsız edici bulduğunu söylüyor. Asıl fobisi; ayak başparmağının hemen yanındaki parmağın, başparmaktan daha uzun olmasıymış:)

3. Billy Bob Thornton

Thornton'un antika mobilyalar fobisi gerçekten akıllara zarar. Sanatçı geçmiş hayatlarından birinde, antika mobilyalar tarafından ölünceye kadar dövüldüğüne inanıyormuş.

4. Adele

Henüz bir çocukken, Alfred Hitchcock'un 'Kuşlar' filmindeki meşhur martı saldırısı sahnesinin bir benzerini yaşayan Adele; o günden beri, martılardan ölesiye korkuyormuş.

5. Nicole Kidman

Nicole Kidman'a göre Kelebekler, oldukça tekinsiz(!?) ve ürkütücü(!?) canlılarmış.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Britney Spears

2001'de sırtına aldığı piton yılanıyla 'Mtv Müzik Ödülleri'nde yaptığı show unutulmaz cinstendi. Bu yüzden kertenkele fobisi iddiasına şüpheyle yaklaştık. Ancak doğruymuş.

7. Megan Fox

Fox'un fobisi kağıtların kuruluğuyla ilgili. Biraz kafa karıştırıcı ama ünlü aktris kağıtlara, parmak uçlarını ıslatmadan, katiyen dokunamazmış.

8. Tyra Banks

Anaokul çağındayken, neredeyse her gece tekrarlanan bir rüya yüzünden ünlü modelde, yunus fobisi oluşmuş. Merak edenler için: Rüyasında ünlü modelin çevresi sürekli yunuslar tarafından sarılıyormuş. Hepsi bu kadar...

9. Sarah Michelle Gellar

İnsan düşünmeden edemiyor, 'Madem böyle bir fobisi vardı, o zaman yıllarca 'Buffy' rolünü nasıl oynadı' diye. Ancak Gellar için dizinin mezarlık sahneleri tam bir kabusmuş. Ve her seferinde kendisini, ağlamaktan alıkoyamıyormuş.

10. Johnny Depp

Palyaço fobisi o denli şiddetliymiş ki; söylenenlere göre, eşi Amber Heard'ın, American Horror Story izlemesini bile yasaklamış...

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Meryl Streep

Biri kalkıp ona 'helikoptere binmen gerekiyor' derse, tepkisi aynen böyle oluyormuş:)

12. Katy Perry

Verdiği bir röportajda, fobisi hakkında konuşan Perry; karanlığın içinde onlarca şeytani şeyin saklı olduğuna inandığını söylemiş. Bu yüzden her gece ışıklar açık bir vaziyette uyuyormuş.

13. Channing Tatum

Tatum'un porselen bebek fobisini, Ellen DeGeneres sayesinde öğrendik. Hatta programda Tatum'un bu fobinin üstünden gelmesi için bir deneme bile yapılmış. Ancak faydası olmamış.

14. Alfred Hitchcock

Ünlü yönetmenin fobisi de yumurtanın sarısıymış:)

15. Uma Thurman

Kill Bill'deki ikonik tabut sahnesini düşününce, insan şaşırmıyor değil...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
67
32
21
15
6
6
4