Görüş Bildir
Haberler
Eskişehir’de Kahvaltının Mutlulukla İlgisi Olduğunu Kanıtlayan En İyi Mekanlar

Eskişehir’de Kahvaltının Mutlulukla İlgisi Olduğunu Kanıtlayan En İyi Mekanlar

Yeter Şirin
16.03.2023 - 07:49

Güne kahvaltı olmadan başlamayanlar ya da bir hafta sonumuz var kahvaltı yapmak istiyorum diyenlerden misiniz? Cevap evetse doğru yazıdasınız. Eskişehir de kahvaltı yapmak isteyenler ama nereye gideceğini bilemeyenler için en iyi kahvaltı hazırlayan mekanları yazdım sevgili okur. Eskişehir’de kahvaltı nerede yapılır?’ Sorusunun cevabı için buyurun yazının devamına…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Faralya Mutfak Kahvaltı Kafe

Faralya Mutfak Kahvaltı Kafe

Ev yapımı reçelleri, şarküteri ürünlerindeki tazelik ve hızlı servisi ile Faralya kahvaltı yapabileceğiniz güzel bir mekan. Hafta sonu kahvaltılarınız için gidebilirsiniz.

Adres: Hoşnudiye Mahallesi Kızılcıklı Mahmut Pehlivan caddesi, Altın Sk. no: 9/A, 26130 Tepebaşı/Eskişehir

Açılış - Kapanış saati: 09.00 - 19.00

Konum için tıklayın

Instagram: @faralyamutfak_eskisehir

Ziyaretçi Yorumu: “Arkadaşımla gittiğim ve kahvaltı çok güzel olan bir yer. Mutlaka tavsiye ediyorum. Ve Köyceğiz den getirdikleri bal kabağı reçeli çok güzeldi. Her şey için teşekkür ederiz:).”

Ayten Usta Gurme Restoran

Ayten Usta Gurme Restoran

Sınırsız kahvaltı anlayışına sahip olan ama isterseniz tek kişilik kahvaltı tabağı da isteyebileceğiniz Gurme Ayten’de bir kahvaltı da bu kadar bol çeşit mi olur diyeceksiniz. İki kişilik kahvaltı biraz pahalı gelebilir.

Adres: Uluönder, Parklar Sokak, 26000 Tepebaşı/Eskişehir

Açılış - Kapanış saati: 08.00 - 22.00

Instagram: @aytenustagurme

Konum için tıklayın

Ziyaretçi Yorumu: “Sınırsız kahvaltısını mutlaka denemelisiniz hele o kaymak batma kaymağı aa mıhlamayı es geçemem ve o ekmekler süperdi.”

Doyuran Kahvaltı Salonu

Doyuran Kahvaltı Salonu

Adından da belli olduğu gibi buraya kahvaltı yapmaya gelen fazlasıyla doyuyor diyebiliriz. Hem çeşit hem de fiyat olarak her anlamda makul olan Doyuran Kahvaltı Salonu bu konuda gayet başarılı.

Adres: İstiklal, Demirciler Sk. No:7/C, 26010 Odunpazarı/Eskişehir

Açılış - Kapanış saati: 06.00 - 17.00

Konum için tıklayın

Instagram: @doyurankahvaltisalonu

Ziyaretçi Yorumu: “Fiyat performans olarak 5 yıldız. Bu fiyata menemen, yumurta başka yerde kalmadı. Üst kalite ürün bulunmuyor. Kahvaltı tabağı domates salatalık zeytin peynir içeriyor. Pazar günü 11den sonra kalabalıklaşmaya başlıyor. 5 dk gibi sıra bekledik. Çalışanlar ilgili. Temiz mekan. Tavsiye edilir.”

Varuna Gezgin Cafe - Eskişehir Kantin

Varuna Gezgin Cafe - Eskişehir Kantin

Servis, çeşit ve tazelik anlamında gayet başarılı bir mekan. Sakinlik ve huzur içinde kahvaltıyı güler yüzlü personeli sayesinde yaşayacaksınız.

Adres: Eskibağlar, Fabrikalar Sk 1/A, 26170 Tepebaşı/Eskişehir

Açılış - Kapanış saati: 07.30 - 01.30

Konum için tıklayın

Instagram: @varunagezgineskisehir

Ziyaretçi Yorumu: “Kahvaltı için gelmiştik. Hem çok lezzetliydi hem de Aleyna hanımın servisi çok iyiydi. Ayrıca Emre bey de çok ilgilendi.Güler yüzlü, temiz ve hızlı servisi olan bir yer. Kesinlikle tavsiye ederiz.”

Bal Kahvaltı

Bal Kahvaltı

Mıhlama ve elemanı ile ünlü olan Bal Kahvaltı taze ve yöresel ürünleriyle gelen misafirlerini güzel bir şekilde ağırlıyor.

Adres: İstiklal, Adalar Sk. No: 23/A, 26010 Odunpazarı/Eskişehir

Açılış - Kapanış saati:08.00 - 17.30 (pazartesi günleri kapalı)

Konum için tıklayın

Instagram: @balkahvalti

Ziyaretçi Yorumu: “Eşim ile birlikte İnegöle giderken mola verip uğradık, personel ilgili ,fiyatları ideal hizmeti ve kalitesi güzel bir yerdi, mutlu ayrıldık.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cafe By Deva - Eskişehir Serpme Kahvaltı Mekanı

Cafe By Deva - Eskişehir Serpme Kahvaltı Mekanı

Patateslerin dondurucuda hazır olanı değil, reçellerin ev yapımı olduğu bu mekanda kahvaltı yaparken kendinizi evinizde hissedeceksiniz. 

Adres: Kurtuluş, Yargı Sk. No:16, 26090 Odunpazarı/Eskişehir

Açılış - Kapanış saati: 07.30 - 22.00

Konum için tıklayın

Instagram: @cafebydeva

Ziyaretçi Yorumu: “4 kişi geldik iki kişi İstanbul'dan iki kişide Ankara'dan olmak üzere. kahvaltısı harikalar ötesi butik bir işletme çok nezih aileyle de çok rahat gidebilirsiniz lezzet harika her şey muazzam. Bebeklerim yemeğin lezzetinden bayıldı.”

Batıköy Kahvaltı

Batıköy Kahvaltı

Eskişehir’de kahvaltı denilince akla gelen yerlerde olan Batıköy ürünlerin tazeliği, bol çeşit menüsü ile oldukça beğeniliyor. Pazar kahvaltılarınız için tercih edebilirsiniz.

Adres: Batıkent, Şht. Nedim Sarı Sk. 12/A, 26180 Karagözler/Tepebaşı/Eskişehir

Açılış - Kapanış saati: 09.00 - 17.00 (pazartesi günleri kapalı)

Konum için tıklayın

Instagram: @batikoyeskisehir

Ziyaretçi Yorumu: “Kaliteli ve çok lezzetli kahvaltıları var. Personel oldukça güler yüzlü ve samimiydi. sıcacık ortamı ve lezzetleriyle her zaman tercih edilebilecek bir mekan. Teşekkürler Batıköy.”

Fabrica Breakfast & Cafe’s

Fabrica Breakfast & Cafe’s

Her kahvaltılık üründen az koyarak israf edilmesini engelleyen Fabrika’da bittiği zaman yenisi geliyor. Fiyat performans olarak başarılı, fiyatlar uygun.

Adres: Batıkent, Başer Sk. No:5, 26180 Tepebaşı/Eskişehir

Açılış - Kapanış saati: 10.00 - 19.00 (pazar günleri kapalı)

Konum için tıklayın. 

Instagram: @fabricabistro

Ziyaretçi Yorumu: “Kahvaltısı gayet güzel ürünler lezzetli miktar olarak az olsa da iki kişi için yetiyor. Diğer yerlerdeki gibi çok çok gelip masada kalmıyor. Menemenin lezzeti çok iyi. Fiyatı çoğu yere göre uygun. Kahvaltı sonrası kahve ve ikramlıkları tatlı bir son yaratıyor 🥰.”

Ayşegül Kahvaltı Evi

Ayşegül Kahvaltı Evi

Sıcak, samimi ve lezzetli ürünler sunan kahvaltı mekanı arıyorsanız Ayşegül Kahvaltı Evi aradığınız yer. Sıcak gelmesi gereken kahvaltılıklar sıcak, çay ise tam deminde servis ediliyor.

Adres: İstiklal mah demirciler sokak 4/A / Odunpazarı, 26010 Tepebaşı/Eskişehir

Açılış - Kapanış saati: 06.30 - 18.00

Konum için tıklayın

Instagram: @aysegul_kahvalti_evi

Ziyaretçi Yorumu: “Fiyat uygun ortam sıcak ve samimi yumurta gayet güzeldi patatesler önceden kızarmış değildi. Ve en güzelide her seferinde farklı bardak da çay getirdiler termos ile servis yoktu. Çalışan arkadaşlar çok güler yüzlü tekrar görüşmek üzere.”

Asl’ı Bahçe

Asl’ı Bahçe

Şehrin kalabalığından uzakta, bütün ürünlerin ev yapımı olduğu doğa içinde bir kahvaltı yapmayı kim sevmez. Soğuk havalarda sobanın sıcaklığı kalplerinizi bile ısıtacak.

Adres: Batıkent, Karagözler Cd. No:21, 26005 Tepebaşı/Eskişehir

Açılış - Kapanış saati: 10.00 - 15.00 (pazartesi günleri kapalı)

Konum için tıklayın

Instagram: @asliiahce

Ziyaretçi Yorumu: “Doğada, güzel ve sıcak bir karşılama, lezzetli ve yerel bir kahvaltı ve dumanı tüten bir çaydanlık...Daha ne isteyelim. Her şey için teşekkürler.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hot’nFun Kahvaltı

Hot’nFun Kahvaltı

Geleneksel  kahvaltı çeşitleriyle sizi ağırlayan Hot’nFun’da Hatay yöresine ait kahvaltı konsepti sizi bekliyor. Bu mekanı beğenenler kadar beğenmeyenler de var, seçim sizin.

Adres:İstiklal, Adalar Sk. D:No: 4/A, 26000 Odunpazarı/Eskişehir

Açılış - Kapanış saati: 08.30 - 18.00

Konum için tıklayın

Instagram: @hotnfuneskisehir

Ziyaretçi Yorumu: “Kahvaltı için  geldiğimiz bu mekanı da kahvaltısını da çok beğendik her şey çok lezzetliydi. Gözde hanim hem çok kibardı hem de çok hızlı bir şekilde kahvaltımızı hazırladı. Ayrıca yöresel lezzetleriyle kahvaltıyı başka bir boyuta taşımış mutlaka denemelisiniz.”

Eskişehir'le ilgili görmek isteyebileceğiniz diğer içerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
3
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın