Görüş Bildir
Haberler
Eski Sevgilisinden Hamile Kalan Kadın, Bebeği Yeni Sevgilisinin Üzerine Kaydettirdi

Eski Sevgilisinden Hamile Kalan Kadın, Bebeği Yeni Sevgilisinin Üzerine Kaydettirdi

Batuhan
02.12.2020 - 09:22

İstanbul’da eski sevgilisinden hamile kalan kadın, bebeği yeni sevgilisinin üzerine kaydettirdi. Gerçek baba durumu öğrenince olay mahkemeye taşındı. Anne ve sahte babanın 'çocuğun soy bağını değiştirmek' suçundan 3 yıla kadar hapsi isteniyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul Kağıthane'de T.D. ile H.Y.. bir dönem birlikte yaşadı. Genç kadın bu birliktelikten hamile kaldı ve küçük bebeklerini kucağına aldı. İddiaya göre taraflar çocuk doğduktan sonra bir daha görüşmedi. Genç kadın küçük çocuğunun varlığını erkek arkadaşından sakladı. Aradan aylar geçti. Küçük bebeğinin kimliğini çıkarmak isteyen genç kadın, o dönemde görüştüğü A.E.'nin nüfusuna bebeği kaydettirdi.

DNA testi gerçeği ortaya çıkardı

DNA testi gerçeği ortaya çıkardı

Sabah gazetesinden Atakan Irmak'ın haberine göre, yıllarca küçük kız babasını A.E., olarak tanıyordu ancak T.D., bebeğinden gerçeği saklamak istemediği için öz babası H.Y.'ye mesaj atarak durumu bildirdi. Baba H.Y. duydukları karşısında şoke olup hastaneye başvurarak, DNA testi yaptırdı. Küçük kız yüzde 99 H.Y.'nin kızı çıktı.

3 yıla kadar hapis istemi

3 yıla kadar hapis istemi

Kızını nüfusuna kaydettirmek isteyen H.Y., İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvurdu. Bebeğinin babasının kendisi olduğunu, nüfusta baba olarak kayıtlı olan A.E.'nin babası olmadığı halde çocuğu nüfusuna kaydettirdiğini beyan etti. Aile Mahkemesi bunun üzerine savcılığa suç duyurusunda bulunarak 'çocuğun soy bağının değiştirilmesi' suçunun işlendiğini belirtti. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Aile Mahkemesi'nin ihbarı üzerine çocuğu olmadığı halde nüfusa başvurarak küçük kızın babası sıfatını taşıyan A.E. ve gerçeği gizleyen anne T.D., hakkında 'Çocuğun Soy Bağının Değiştirilmesi' suçu kapsamında 3 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı. İki şüpheli, ilerleyen günlerde İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
28
8
7
5
4
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Çok mantıklı. Şimdi yazıp çizeceğim üşülecek feministler en iyisi siz özgürlük adı altında evlilik dışı çocuklarınızı yeni sevgililerinize kaydettirmeye deva... Devamını Gör

Y.A.

İmam nikahı adı altında doğan çocuklar da resmî olarak evlilik dışıdır. Cahiliye dönemine dönmeniz sizi bu durumdan kurtaramaz maalesef