Görüş Bildir
Haberler
En Çok Tercih Edilen Seksi Kıyafetler ve İç Giyim Modelleri

etiket En Çok Tercih Edilen Seksi Kıyafetler ve İç Giyim Modelleri

girmoda
05.02.2017 - 13:00

1. Dantelli Seksi İç giyim Modelleri

1. Dantelli Seksi İç giyim Modelleri

Dantelli ve özel tasarlanmış, özel bölgeleri açık iç giyim modelleri. En çok tercih edilen fantazi iç giyim ürünlerindendir. Tercih edilmesinin sebebi, hem zarif duruşu hemde etkileyici görünüme sahip olmalarıdır. Fantazi yapmak isteyen çiftler veya daha seksi görünmek isteyen kadınların sahip olması gereken en şık iç giyim modelleri.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Babydoll ve Seksi Gecelikler

2. Babydoll ve Seksi Gecelikler

Her kadının iç çamaşırı çekmecesinde bulunan babydoller, dantelli kurdelalı bol dekolteli seksi iç çamaşırlarının başta gelen ve en çok tutulan modellerindendir.  Bunun yanında özel tasarım seksi gecelikler, mini veya yere kadar uzanan tülleriyle asil bir görüntü oluşturmakta ve partnerinizi baştan çıkarmaktadır.

3. Seksi Elbiseler, Fantazi Mini Kıyafetler

3. Seksi Elbiseler, Fantazi Mini Kıyafetler

Özel gecelerde, baş başa yapılan romantik bir akşam yemeğinde, mutlaka tercih edilen seksi elbise modelleri. Mini fantazi ve dekolteli elbiseler ve ya tiril tiril kumaşlardan hazırlanmış yere kadar uzanan fantazi seksi elbiseler. Hiçbir erkeğin hayır diyemeyeceği seksi kıyafetleri mutlaka tercih etmelisiniz.

4. Tabii ki jartiyerler...

4. Tabii ki jartiyerler...

Jartiyer hakkında bugüne kadar söylenecek tüm sözler söylenmiş olsa da Yüzyıllar boyunca seksiliğini koruyan ve asla yitirmeyecek olan iç giyimin, fantazinin en önemli parçasıdır. Jartiyer modelleri şu şekildedir;

Dantelli jartiyer takımı

Büstiyerli jartiyerler

Deri jartiyer modelleri

Etekli jartiyerler, kırmızı dantelli jartiyerler, beyaz gelinlik jartiyerler olarak bolca modele sahiptir.

5. Seksi Fantazi Kostümler

5. Seksi Fantazi Kostümler

Özel gecelerin bir numaralı oyuncusu seksi kostümler. Her parçası özenle ayarlanmış kostüm modelleri bol çeşitli ve her duyuya hitap eden seksi gecelerin vazgeçilmez ürünleri.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın