Görüş Bildir
Haberler
Defneden Camdaki Kız İtirafı... Defne Samyeli Camdaki Kız Cana mı Olacaktı?

Defneden Camdaki Kız İtirafı... Defne Samyeli Camdaki Kız Cana mı Olacaktı?

Defne Samyeli, geçtiğimiz gün katıldığı bir televizyon programında Camdaki Kız dizisiyle ilgili bir itirafta bulundu. Habercilikten, şarkıcılığa renkli kariyerini anlatan Samyeli, Camdaki Kız dizisinde kendisine teklif edilen ve kabul etmediği Cana karakteri ile ilgili olarak açıklama yaptı. İşte merak edilen detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şarkıcı ve oyunculuk yapan Defne Samyeli 'Camdaki Kız' itirafında bulundu. Habertürk'te yayınlanan bir programa katılan Samyeli, Başrollerini Burcu Biricik, Enis Arıkan ve Feyyaz Şerifoğlu'nun paylaştığı 'Camdaki Kız' dizisinde Hande Ataizi'nin hayat verdiği 'Cana' karakterini oynaması için kendisine teklif yapıldığını ve kabul etmediğini söyledi. Samyeli, 'Ben artık önemli bir parçası olmadığım dizilerde oynamama kararı aldım. Diziyi izlerken kendi sahnemi bir saat beklemek istemiyorum. İlk iki rolden biri olmazsa oynamayacağım' dedi.

Defneden Camdaki Kız İtirafı

Defneden Camdaki Kız İtirafı

Camdaki Kız dizisinde Cana karakteri için kendisine teklif geldiğini itiraf eden Defne Samyeli bunu kabul etmeyince Hande Ataizi’nin diziye katıldığı söyledi.

Oyuncu, “Ben artık önemli bir parçası olmadığım dizilerde oynamama kararı aldım. Diziyi izlerken kendimi sahnemi bir saat beklemek istemiyorum. İlk iki rolden biri olmazsa oynamayacağım” ifadelerini kullandı. Defne Samyeli’nin bu açıklaması diziler konusunda kesin bir karar aldığı izlenimi verdi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın