Görüş Bildir
Haberler
Kurban Bayramı Tatili Kaç Gün Olacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan Duyurdu...

Kurban Bayramı Tatili Kaç Gün Olacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan Duyurdu...

Müge Kakşi
12.07.2021 - 19:46

Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla herkes tatilin kaç gün olacağını araştırıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz günlerde Kurban tatilinin kaç gün olacağını Kabine Toplantısı sonrası açıklayacağını söylemişti. Kabine bugün toplandı ve gözler Erdoğan'ın açıklamasında. Peki Kurban Bayramı tatili kaç gün? İşte bayram tatili detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Köprü ve Otoyollar Bayram Boyunca Ücretsiz

Köprü ve Otoyollar Bayram Boyunca Ücretsiz

Artık Türkiye, siyasi ve ekonomik olarak dünyanın en üst ligine adım atmak üzeredir.  Önümüzdeki yılları kazasız belasız geride bırakarak gündemdeki projeleri, yatırımları, politikaları hayata geçirdiğimizde büyük ve güçlü Türkiye'yi inşa etmiş olacağız. Niğde-Ankara otoyolunu kullanan sürücülerimize bir müjde vermek istiyorum. Araçlarıyla bu yolu kullananlara yüzde 20, otobüs, kamyon ve TIR’larıyla kullananlara ise yüzde 40 indirimli olacak. İndirim cuma gece yarısı devreye girecek. Karayolları Genel Müdürlüğümüzün işletmesindeki otoyollar ve köprülerde bayram vesilesiyle uygulanacak ücretsiz geçişler cuma gece yarısı başlayacaktır.

Vatandaşlarımız 16 Temmuz Cuma akşamından, 26 Temmuz Pazartesi sabahına kadar tatil olacaklar.

Kurban Tatili Kaç Gün?

Kurban Tatili Kaç Gün?

Kurban Bayramı tatiline ilişkin Erdoğan'ın açıklaması;

Pazartesi günkü yarım günü idari tatil olarak belirleme kararı aldık. Vatandaşlarımız 16 Temmuz cuma akşamından 26 Temmuz pazartesi sabahına kadar sürecek bir tatile kavuşmuş oluyorlar.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın