Görüş Bildir
Haberler
Cilt Tipine Göre Hangi K-Pop Yıldızısın?

etiket Cilt Tipine Göre Hangi K-Pop Yıldızısın?

Ma Belle
08.03.2024 - 18:03

Cilt tipine göre hangi K-Pop yıldızı olduğunu söylüyoruz! 

Merak ediyorsan seni hemen şöyle alalım. 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cilt tipin bunlardan hangisi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Jisoo!

Jisoo!

Jisoo, Blackpink'in ikonik üyelerinden biri olarak sadece sahnedeki enerjisi ve yetenekleriyle değil, aynı zamanda kusursuz cilt bakım rutiniyle de tanınıyor. Jisoo, cildini nemlendirmek ve beslemek için özenle seçtiği ürünlerle, her zaman doğal bir ışıltıya sahip olmayı başarıyor. Bu ışıltı sahnedeki performansına kuşkusuz çok güzel bir şekilde yansıyor!

Rosé!

Rosé!

Cilt tipine göre sen Güney Kore'nin parlayan yıldızlarından biri olan Rosé olmalısın! Rosé, Blackpink'in vokallerinden biri olarak sadece güçlü sesiyle değil, aynı zamanda kendine özgü tarzı ve ışıltılı cildiyle de dikkat çeken bir K-Pop yıldızı. Tam adı Park Chaeyoung olan Rosé, grubun ana vokallerinden biri olarak biliniyor ve müzik kariyerine çocukken Avustralya'da başladı. Rosé sadece sahne performansıyla değil aynı zamanda güzellik ve moda dünyasında da etkili bir figür.

Jimin!

Jimin!

Sen Güney Kore merkezli BTS grubunun üyelerindenJimin olmalısın! Her ne kadar yağlı bir cildin olsa da eminiz ki doğru cilt bakımı adımlarıyla daha sağlıklı görünen bir cilde sahip olabilirsin. Kore güzellik ipuçlarıyla cilt bakımına ekleyeceğin rutinler ile dilediğin cilt görüntüsünü elde edebilirsin!

Baekhyun!

Baekhyun!

Sen EXO grubunun en tatlı üyelerinden biri olan Baekhyun olmalısın! Sadece EXO ile değil, aynı zamanda solo müzik kariyeri ile başarı merdivenlerini tırmanan Baekhyun'un hayran kitlesi inanılmaz derecede büyük ve büyümeye devam ediyor.

Nayeon!

Nayeon!

Sen cilt tipine göre Nayeon olmalısın! TWICE grubunun baş vokali olan Nayeon, hem sesi hem de güzelliğiyle pek çok kişinin hayranlığını kazanan bir K-Pop yıldızı. Canlı performansları, tatlı görünümü ve enerjik kişiliği ile dikkat çeker. Ayrıca, grup içindeki liderlik yetenekleriyle de bilinir.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
366
134
68
45
35
24
15
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Cemre Şahin

Twıce Nayeon ♥️

Afra Aslan

Aynı Twice Nayeon

cansu ersan

Jisoo, Blackpink'in ikonik üyelerinden biri olarak sadece sahnedeki enerjisi ve yetenekleriyle değil, aynı zamanda kusursuz cilt bakım rutiniyle de tanınıyor... Devamını Gör

Lilithanim

Baekhyun!