Görüş Bildir
Haberler
Çıkması İçin Gün Sayıyoruz! 2023'te Dillerden Düşmeyeceğine Emin Olduğumuz Yeni Vizyona Girecek 33 Film

Çıkması İçin Gün Sayıyoruz! 2023'te Dillerden Düşmeyeceğine Emin Olduğumuz Yeni Vizyona Girecek 33 Film

2023'te vizyona hangi filmler girecek? 2023 senesi, korku, macera, dram filmlerine doyacağımız harika bir sene olacak.. Beyazperdede göreceğimiz en iyi filmleri sizler için listeledik. Spider-Man, John Wick, The Flash gibi birbirinden ünlü filmleri 2023 senesinde vizyonda göreceğiz.. 2023'te çıkacak tüm filmler için içeriğin tamamını okumayı unutmayın.

Kaynak: https://www.buzzfeed.com/kenwhanley/m...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Knock at the Cabin / Kulübeye Tıkla

1. Knock at the Cabin / Kulübeye Tıkla

Özet: Kulübelerinde tatil yapan bir ailenin, kıyameti öngörebileceğini ve bazı fedakarlıklarla önleyebileceğini söyleyen yabancılar tarafından esir tutulmasını anlatıyor. Paul Tremblay'in The Cabin at the End of the World kitabından uyarlanan film, yoğun korku filmi sevenlerin favoriler listesine girebilir..

Oyuncular: Jonathan Groff, Ben Aldridge, Rupert Grint

Yönetmen: M. Night Shyamalan

2. Magic Mike's Last Dance

2. Magic Mike's Last Dance

Özet: Magic Mike XXL ve Magic Mike serisinin son filmi Magic Mike's Last Dance, Channing Tatum'un hem yapımcı hem de başrol olarak oynadığı harika bir film. Magic Mike's Last Dance'te artık dans etmeyen bir erkek dansçının, son bir kez dans etmesi için Londra'lı zengin bir aile tarafından işe alınmasını, genç dansçıları eğitmesini ve patronunun entrikalarını bir bir çözmesini anlatıyor.

Oyuncular: Channing Tatum, Salma Hayek Pinault, Ayub Khan Din 

Yönetmen: Steven Soderbergh

3. M3GAN

3. M3GAN

Özet: Yetim yeğeninin velayetini yeni almış bir robot uzmanı, insana çok benzeyen, yeğenine ömürlük bir arkadaş olacağını düşündüğü bir android test robotu yapar. Bu robot, zamanla bilinç kazanacak ve küçük kız için aşırı korumacı davranacaktır... 

Oyuncular: Allison Williams, Violet McGraw, Brian Jordan Alvarez

Yönetmen: Gerard Johnstone

4. Shotgun Wedding

4. Shotgun Wedding

Özet: Marry Me filminden sonra romantik komedilerde göremediğimiz Jennifer Lopez, Shotgun Wedding'de harikalar yaratmış.. Shotgun Wedding, bir milis tarafından kuşatılmış düğünlerine doğru yola çıkan damat ve gelinin hikayesi.. Ailelerini kurtarmak için işbirliği yapmak zorunda olan gelin ve damat, olanlardan dolayı birbirilerine yabancılaşacaktır.

Oyuncular: Jennifer Lopez, Josh Duhamel, Sônia Braga

Yönetmen: Jason Moore

5. Infinity Pool / Sonsuzluk Havuzu

5. Infinity Pool / Sonsuzluk Havuzu

Özet: Sonsuzluk Havuzu, kötü bir suçtan yargılanan zengin bir adamın tatilini anlatıyor. Bir bedel karşılığında, onun yerine cezasını çekebilecek bir kopyasını yasadışı şekilde elde edebileceğini öğreniyor..

Oyuncular: Mia Goth, Alexander Skarsgård, Cleopatra Coleman

Yönetmen: Brandon Cronenberg

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ant-Man and the Wasp: Quantumania

6. Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Özet: Ant-Man and the Wasp : Quantumania filminde Ant-Man ekibinin çoğunluğunu bir arada! Lang/Pym/van Dyne grubu, Kuantum Alemine taşındıktan sonra gelişmiş bir uygarlığı ve yeni düşmanlarını keşfedeceklerdir.

Oyuncular: Paul Rudd, Evangeline Lilly, Kathryn Newton

Yönetmen: Peyton Reed

7. Scream VI

7. Scream VI

Özet: Wednesday ile listeleri sarsan Jenna Ortega, ve Friends'in efsanevi karakteri Monica'ya hayat veren Courteney Cox gibi bir öneki filmin hayatta kalan karakterlerini izleyeceğimiz Çığlık 6, Big Apple'da kendilerine sıfırdan bir hayat kuran karakterlerin maskeli bir katil tarafından nasıl takip edildiğini anlatıyor.

Oyuncular: Melissa Barrera, Jenna Ortega, Courteney Cox

Yönetmenler : Matt Bettinelli-Olpin & Tyler Gillett

8. Guardians of the Galaxy Vol. 3

8. Guardians of the Galaxy Vol. 3

Özet: Guardians of The Galaxy 3'te, Avengers: Endgame'den sonra kaybolan Gamora'yı ararken evreni kurtarmaya çalışan, bu süreçte geçmişleri ve gelecekleri ile yüzleşmek zorunda kalan süper kahramanları göreceğiz. Guardians serisindeki kilit oyuncuları muhtemelen son kez göreceğimiz Guardians of the Galaxy'nin 5 Mayıs 2023'te yayınlanması bekleniyor.

Oyuncular: Chris Pratt, Dave Bautista, Pom Klementieff

Yönetmen: James Gunn

9. Spider-Man: Across the Spider-Verse

9. Spider-Man: Across the Spider-Verse

Özet: Spider-Man: Into the Spider'ın devamı niteliğindeki Spider-Man: Across the Spider Verse, ilk filmi aratmayacak enerjisi ile geliyor! Önceki filmin bitişindeki olaylarda başlayan Spider-Man: Across the Spider Verse, Miles Morales ve Gwen Stacy'nin multievrenin kötü adamı The Spot'u durdurmak için boyutlararası yolculuğunu anlatıyor.

Oyuncular: Shameik Moore, Hailee Steinfeld, Jason Schwartzman

Yönetmenler : Joaquim Dos Santos, Kemp Powers, and Justin K. Thompson

10. The Flash

10. The Flash

Özet: Süper kahraman türünde ezberleri bozmasından tutun da, oyuncusunun endişe verici davranışlarına kadar her bir detayı ile, 2023'ün en çok beklenen filmlerinden biri: The Flash! Micheal Keaton'un 30 yılı aşkın süredir ilk defa Bruce Wayne olarak karşımıza çıkacağı film, Barry Allen'in ilk ve muhtemelen son solo gezisi.. Flashpoint çizgi romanından ilham alınarak perdeye uyarlanmış The Flash, birkaç evrendeki zaman akışını ve olayları etkileyen cinayeti, yani Barry Allen'in annesinin cinayetini önlemek için zamanda geriye yolculuk yapmasını ve Flash'ı takip etmesini anlatıyor.

Oyuncular: Ezra Miller, Ron Livingston, Michael Keaton

Yönetmen: Andy Muschietti

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Indiana Jones and the Dial of Destiny

11. Indiana Jones and the Dial of Destiny

Özet: Indiana Jones hayranlarının pek de hoşuna gitmeyen The Kingdom of the Crystal Skull filminin etkileri umarım geçmiştir. Çünkü ilk defa Spielberg tarafından yönetilmemiş bir Indiana Jones filmi izleyeceğiz.. Logan filminin yapımcısı James Mangold'un yönetmenliğini yaptığı Indiana Jones and the Dial of Destiny filmi, Harrison Ford'un Indiana Jones olarak sıradaki, ve muhtemelen son macerasını anlatıyor. Hikayenin zaman yolculuğunu anlattığı söylentileri devam etse de, Indiana Jones'un eski Nazilerin, 1960'ların uzay yarışında Sovyet Rusya'yı yenmek amacı ile NASA ile ortaklaşa kurduğu komployu, vaftiz kızı ile bozguna uğratışını konu alan filmin, 30 Haziran 2023'te çıkacağını biliyoruz.

Oyuncular: Harrison Ford, Phoebe Waller-Bridge, Mads Mikkelsen

Yönetmen: James Mangold

12. Mission: Impossible — Dead Reckoning Part One

12. Mission: Impossible — Dead Reckoning Part One

Özet: Top Gun filmindeki inanılmaz başarısı ile 2022'yi Hollywood megastarı olarak kapatan Tom Cruise, 2023'te Mission Impossible filmiyle başarısından hiçbir şey ödün vermeyecek gibi duruyor. Filmin hikayesi ile ilgili çok bir bilgiye sahip olmasak da, eklenen yeni karakterlerin yanında, merak uyandırıcı bir gelişme var. Henry Czerny karakteri ile en son 25 yıl önce gördüğümüz Eugene Kittridge'i tekrar göreceğiz.

Oyuncular: Tom Cruise, Simon Pegg, Rebecca Ferguson

Yönetmen: Christopher McQuarrie

13. Oppenheimer

13. Oppenheimer

Özet: Christopher Nolan beyaz perdeye eşi benzeri olmayan bir görsel şölen yaratmayı amaçlayan bir film yapımcısı. Hiçbir yönetmenin hayata geçiremediği iddialı hikayeleri kullandığını ve genellikle son teknolojiden yararlandığını biliyoruz. Atom bombasının yapımından sorumlu bilim adamı J. Robert Oppenheimer hakkında bir film yapılacak olsaydı, tabii ki bunu Nolan'dan beklerdik. Ağızları açık bırakan gerçek görünümlü IMAX fotoğrafçılığı ile herkesin görmesi gereken bir film. Nolan'ın en sevilen filmi olan Tenet'e başarı olarak yaklaşıp yaklaşamayacağı ise akıllarda merak uyandırıyor.

Oyuncular: Cillian Murphy, Emily Blunt, Robert Downey Jr., and Matt Damon

Yönetmen: Christopher Nolan

14. Barbie

14. Barbie

Özet: Amy Schumer'in oynaması için geliştirilen filmde işler 11'inci saatinde ters gitmeye başlayınca, hiçbirimiz Greta Gerwig ve Noah Baumbach'ın bu kadar yüksek bütçeli Barbie filmi yönetmesini beklemedik.. The Lego Movie gibi yıkıcı olduğu söylenen film öyküsü, ilk gösterim fragmanı ile 2001: A Space Odyssey ve Avatar: The Way of Water gibi filmler arasında birçok kişinin ilgisini çekmeyi başardı.

Oyuncular: Margot Robbie, Ryan Gosling, Simu Liu, and Kate McKinnon

Yönetmen: Greta Gerwig

15. The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes

15. The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes

Özet: Açlık Oyunları film serisinin, Katniss Everdeen'siz devamının nasıl geleceği ve serinin nasıl genişletileceği, uzun zamandır merak konusuydu.. Şans eseri, Açlık Oyunları serisinin yazarı Suzanne Collins, The Ballad of Songbirds and Snakes ile imdada yetişti. Panem'in hikayesini genişleten ön bölüm, okuyucular ve eleştirmenler tarafından çok beğenildi. Önceki bölümlerin kötü adamı olan Coriolanus Snow rolündeki Tom Blyth, Lucy Gray Baird rolündeki Rachel Zegler ile harika bir film keyfi yaşayacağız. İlk üç bölümün yönetmeni olan Francis Lawrence'in de varlığı ile film oldukça heyecan verici!

Oyuncular: Tom Blyth, Rachel Zegler, Jason Schwartzman, and Viola Davis

Yönetmen: Francis Lawrence

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Wonka

16. Wonka

Özet: Dune'daki başrol oyunculuğu ile son yıllarda yıldızının parladığına şahit olduğumuz Timothée Chalamet için, 2023 belki de kariyerinin en iyi yıllarından biri olabilir. Hem, Dune: İkinci Bölüm, hem de Wonka ile sonbahar aylarında Timothee Chalamet'i beyazperdede bol bol göreceğiz. Wonka'nın , 1971'de yayınlanan orijinal filme 2005'teki versiyonundan daha çok benzediğini sıklıkla duyuyoruz. 

Oyuncular: Timothée Chalamet, Sally Hawkins, Keegan-Michael Key, and Olivia Colman

Yönetmen: Paul King

17. Aquaman and the Lost Kingdom

17. Aquaman and the Lost Kingdom

Özet: Yayın takvimi Covid-19'dan etkilenen Warner Bros., Aquaman and the Lost Kingdom'un 2022'nin sonlarında çıkacağını duyurmuştu. Bir kez daha James Wan tarafından yönetilecek olan filmde, ilk filmin oyuncu kadrosunu tekrar bir arada göreceğiz. Ben Affleck'in oynadığı Batman filminde ve Yahya Abdul-Mateen'in genişletilmiş Black Manta filminin sonunda verilen post-credit'ler hariç pek de bir bilgi verilmeyen filmde, daha ne değişiklikler yapılacağını zamanla hep birlikte göreceğiz.

Oyuncular: Jason Momoa, Amber Heard, Willem Dafoe, and Yahya Abdul-Mateen II

Yönetmen:  James Wan

18. House Party

18. House Party

Özet: LeBron James yapımcılığı, herkesin diline dolanan 'Old Town Road' ve 'Rich Spirit' gibi şarkıların kliplerini yöneten Calmatic yöneticiliği ile 90'lar kült komedisini, hip-hop ikilisini izleyeceğiz. Film, LeBron James'e ait malikaneye gelen iki ev temzilikçisinin malikanede parti vermesini anlatıyor.

Oyuncular:  Jacob Latimore, Tosin Cole, Andrew Santino, Kid Cudi, and LeBron James

Yönetmen: Calmatic

19. Cocaine Bear

19. Cocaine Bear

Özet: Başlık yeterince ilginizi çekmediyse, Cocaine Bear'in 1985 yılında gerçekten yaşanmış bir olay olduğunu bilmenizde fayda var. Elizabeth Banks'in yönetmenliğini yaptığı film: Amerikan Kara ayısının yanlışlıkla uyuşturucu dolu bir çantayı bulup içindeki uyuşturucu maddeyi tüketmesi sonucu yaptırıcı öldürücü saldırıları durdurmak için bir araya gelen çeteleri anlatıyor. 

Oyuncular: Keri Russell, O’Shea Jackson Jr., Alden Ehrenreich, and Ray Liotta

Yönetmen: Elizabeth Banks

20. Creed III

20. Creed III

Özet: Creed III, Adonis Creed'in problemli gençliğindeki olaylara daha derinlemesine dalmanızı sağlayacak bir devam filmi. Micheal B. Jordan'ın hem yönetmeni hem de başrolü olduğu film, Adonis'in profesyonel ve kişisel hayatının, hapisten çıkan eski arkadaşı Damian Anderson tarafından nasıl kaosa sürüklendiğini anlatıyor. Adonis arkadaşı için iyilik yapmaya ve destek vermeye çalışırken, Damian'ın amacının eski bir arkadaşla arayı düzeltmekten çok birbirine karşı iki kişinin kaçınılmaz bir maça girmesi için çabaladığını fark eder.

Oyuncular: Michael B. Jordan, Tessa Thompson, Jonathan Majors, and Wood Harris

Yönetmen: Michael B. Jordan

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. 65

21. 65

Özet: Haunt ve A Quiet Place'in yazar-yönetmen kadrosunun katkıları ile, 65, Planet of The Apes senaryosunu andıran, bilimkurgu filmi. Bu filmde, fütüristik bir uzay aracı ile dünyaya çakılıp kendilerini 65 milyon yıl öncesinde bulan iki mücadeleciyi izleyeceğiz. İkilinin dinazorlar da dahil olmak üzere birçok antik türe karşı sınırlı kaynaklarını ve akıl sağlıklarını hayatta kalmak için kullanışını anlatan filmin yapımcısı, Sam Raimi.

Oyuncular: Adam Driver, Ariana Greenblatt, Chloe Coleman, and Nika King

Yönetmen: Scott Beck & Bryan Woods

22. Shazam! Fury of the Gods

22. Shazam! Fury of the Gods

Özet: İhtiyaç anında ettiği birkaç kelimeden dolayı süper kahramana dönüşen Billy Batson ve ailesinin büyünün kontrolsüz kullanılmasından dolayı cezalandırılmasını izleyeceğimiz filmde, ilk filmin oyuncu kadrosunu da göreceğiz. İlk filmin devam niteliğindeki filmin 17 Mart 2023'te çıkması bekleniyor.

Oyuncular: Zachary Levi, Asher Angel, Jack Dylan Grazer, and Helen Mirren

Yönetmen: David F. Sandberg

23. John Wick: Chapter 4

23. John Wick: Chapter 4

Özet: Geri dönüyooor! üçüncü bölüm biraz belirsizliklerle bitirilmiş olsa da, dört yılın sonunda John Wick: Chapter 4 geliyor... Wick-verse kuralları ve tarihi genişlemeye devam ederken, dört yıllık araya değecek eklemelerin yapıldığını görüyoruz. Donnie Yen, Bill Skarsgård, Scott Adkins gibi isimlerin de maceraya katıldığı film, 24 Mart 2023 gününde yayınlanacak.

Oyuncular:  Keanu Reeves, Ian McShane, Laurence Fishburne, and Donnie Yen

Yönetmen: Chad Stahelski

24. Zindanlar ve Ejderhalar: Hırsızlar Arasında Onur

24. Zindanlar ve Ejderhalar: Hırsızlar Arasında Onur

Özet: Zindanlar ve Ejderhalar, yeni bir sinematik adım ve karizmatik oyuncu kadrosu ile beyazperdede tekrar atağa geçiyor! Honor Among Thieves, bir çift fırsatçı suçlunun dünyayı kurtarmak için yeni bir çete oluşturmasını anlatıyor. Hem güldürecek hem heyecanlandıracak olan filmin 31 Mart 2023'te çıkması bekleniyor.

Oyuncular: Chris Pine, Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page, and Sophia Lillis

Yönetmen: Jonathan Goldstein & John Francis Daley

25. Renfield

25. Renfield

Özet: Nicolas Cage'i ekranda görmeyi her daim çok seviyoruz... Ama Count Dracula rolünde, korku-komedi türünde görmek bizi daha da heyecanlandırıyor! Varoluşsal krizleriyle süper kahramana dönüşen ve gücünü böcek yemekten alan Dracula, tanıştığı bir polis sayesinde dünyadaki yerini sorgulamaya başlar.

Oyuncular: Nicholas Hoult, Nicolas Cage, Awkwafina, and Ben Schwartz

Yönetmen: Chris McKay

İçeriğin Devamı Aşağıda

26. Evil Dead Rise

26. Evil Dead Rise

Özet: Bu film için sağlam mideli olmak şart! Kız kardeşini ve üç küçük yeğenini ziyarete giden genç kadının, evde şeytani enerji saçan gizemli bir kitap bulmasını anlatan film, nisan ayında vizyonda olacak. Yapımında tam 6500 litre kan kullanılmış olan filmi izlerken sinirlerinize hakim olmaya çalışın...

Oyuncular:  Alyssa Sutherland, Lily Sullivan, Morgan Davies, and Gabrielle Echols

Yönetmen: Lee Cronin

27. Are You There God? It's Me, Margaret

27. Are You There God? It's Me, Margaret

Özet: Genç yetişkin türünde klasik eserlerden biri haline gelen aynı isimli kitabın yayınlanmasının üstünden 50 yıl geçtikten sonra, Judy Blume isimli yazarın kitapla ilgili aşırı korumacı tavrı kitabın uyarlanma hakkını satması ile sönüp gitti. Kitabın uyarlanma hakkının, The Edge of Seventeen komedisinin yaratıcı ekibi James L. Brooks ve Kelly Fremon Craig'e satıldığını biliyoruz.. Romanın içeriğini tam olarak bilmeyenler için anlatalım, dindar bir ailenin New York'tan New Jersey'e taşınmalarının ardından altıncı sınıfa giden kızlarının  inancını sorgulamasını anlatıyor. Aynı zamanda yeni çevresine ve arkadaşlarına da alışmak zorunda olan küçük kızın hikayesini heyecanla izleyeceğiz..

Oyuncular:  Rachel McAdams, Abby Ryder Fortson, Kathy Bates, and Benny Safdie

Yönetmen:  Kelly Fremon Craig

28. Hızlı ve Öfkeli 10

28. Hızlı ve Öfkeli 10

Özet: Yapımı için neredeyse 340 milyon dolar harcanan film, (bir önceki filmin hasılatının yarısı, maliyetinin ise 100 milyon fazlası), bu serinin jübilesi olabilir. 😢 Filmin olay örgüsünü hala tam olarak bilmiyor olsak da film hakkında bildiklerimiz şu şekilde: asıl yönetmen olan Justin Lin, filmin başlarının çekiminden sonra filmden ayrılmış, Dwayne Johnson da Saga Conclusion serisinin bölümlerinin hiçbiri için dönmeyecekmiş. Bu arada Jason Moma, Rita Moreno ve Brie Larson gibi isimlerin de kadroya katıldığını duyduk. Fast and Furious serisinin son çıkan üyesinin en yükseğe nasıl çıkacağını kimse bilemez tabi ama, bu baharın başında Toretto hikayesinin sonunu hep beraber göreceğiz..

Oyuncular:  Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jason Momoa, and Brie Larson

Yönetmen: Louis Leterrier

29. Küçük Deniz Kızı / The Little Mermaid (2023)

29. Küçük Deniz Kızı / The Little Mermaid (2023)

Özet: 80'ler ve 90'ların rönesansı sayılabilecek Disney animasyonunun yenilenmiş hali, Rob Marshall tarafından yönetilecek. D23'ün 2022 baskısında güzel bir izlenim bırakan film, sualtı dünyası ve güçlü sese sahip Ariel rolündeki Halle Bailey'i gösteren bir fragman yayınladı. Ana malzemeden çok fazla sapma ve değişiklik beklememenizi öneriyoruz, zira Disney, animasyon klasiklerinin çoğunu senaryoya bağlı kalıp, canlı aksiyon tekniği ile beyazperdeye aktarıyor.

Oyuncular: Halle Bailey, Daveed Diggs, Jonah Hauer-King, and Melissa McCarthy

Yönetmen: Rob Marshall

30. The Marvels

30. The Marvels

Özet: Ms. Marvel, Marvel'in sayılarla boyaması için serinin en eğlenceli bazı bölümlerini çıkarmasına rağmen 2022 senesinde oldukça sıcak karşılandı. Kitapta The Marvels hakkında çok da bir bilgi olmasa da, geçtiğimiz filmlerdeki değişikliklere bakarak bu filmde de beklenmedik detaylarla karşılaşabiliriz.

Oyuncular:  Brie Larson, Iman Vellani, Teyonah Parris, and Samuel L. Jackson

Yönetmen: Nia DaCosta

İçeriğin Devamı Aşağıda

31. Blue Beetle

31. Blue Beetle

Özet: Bokböceği şeklindeki mavi bir böceğe dönüşmesini sağlayan uzaylı iskeleti ile kaplanan bir gencin, süpergüçleri ile tanışmasını izleyeceğimiz Blue Beetle, Latin oyuncu kadrosu ile öne çıkıyor. Carparax'ta Yıkılmaz Adam ile karşı karşıya kalan Blue Beetle'ın DC Filmlerinin arasındaki yerini hep beraber göreceğiz.

Oyuncular: Xolo Maridueña, Bruna Marquezine, Susan Sarandon, and George Lopez

Yönetmen: Angel Manuel Soto

32. Haunted Mansion

32. Haunted Mansion

Özet: Yalnız bir anne, New Orleans'ta parasının yettiği bir ev bulunca şaşırır, fakat bu evin perili olduğunu anlaması çok uzun sürmez... Nihayet, bir papaz, bir paranormal uzmanı, bir falcı ve bir de tarih profesörü ile olayı çözmeye çalışan yalnız anne, evin korkutucu geçmişini ve mezar kalıntısını keşfeder..

Oyuncular: Rosario Dawson, LaKeith Stanfield, Owen Wilson, and Jamie Lee Curtis

Yönetmen: Justin Simien

33. Skinamarink

33. Skinamarink

Özet: İki çocuk, bir gece yarısı yatağından kalkıp annesinin ve babasının yok olduğunu fark eder. Karanlık evlerinden kaçmanın yolunu arayan ama bulamayan çocukları anlatan film, 13 Ocak'ta vizyona girdi.

Oyuncular: Lucas Paul, Dali Rose Tetreault, Ross Paul, and Jaime Hill

Yönetmen: Kyle Edward Ball

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?