Görüş Bildir
Haberler
Camdaki Kız Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? Camdaki Kız 22. Bölüm Tek Parça İzle...

Camdaki Kız Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? Camdaki Kız 22. Bölüm Tek Parça İzle...

Müge Kakşi
03.12.2021 - 01:06

Kanal D’nin sevilen dizilerinden Camdaki Kız, dün akşam yeni bölümüyle yine heyecan dolu dakikalara neden oldu. Camdaki Kız son bölümde Feride'nin Adil'den şüphelenmesi bir tehlikeye neden olurken, Sedat ise Melisa'yı abisinden uzak tutmak için elinden geleni yaptı. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Camdaki Kız son bölüm tek parça full izleme ekranı belli oldu. Peki, Camdaki Kız yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte 2 Aralık Camdaki Kız 22. bölümü hakkındaki tüm detayları…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başrolünde Burcu Biricik’in yer aldığı ve Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitaplarından uyarlanan Camdaki Kız, son bölümüyle yine izleyicileri ekrana kilitledi. Birbirinden heyecanlı anların yaşandığı Camdaki Kız son bölümde yaşanan tüm gelişmeler haberimizde…

Camdaki Kız Son Bölüm Yaşananlar

Camdaki Kız Son Bölüm Yaşananlar

Nalan, Adil'i Cana'yla görmenin şokunu atlatamadan yaşayacağı yüzleşmelere hazır değildir. Melisa, Koroğlu Ailesi'yle her geçen gün daha da samimi olur. Muzo, ailesinin baskısıyla nasıl baş edeceğini bilemezken, Hayri'nin Melisa'yı görme ihtimalinden de tedirgin olur. Feride, Adil'in gizli gizli telefonla mesajlaşmasına karşı iyice şüphelenince daha yakın takibe alır. Adil'i köşeye sıkıştırmak isteyen Feride, talihsiz bir olay yaşar. 

Nalan, Feride'nin yaşadığı talihsiz kaza sonrası Adil'i takip edecektir. Kızından babasının neler yaptığını öğrenmesini isteyen Feride, Adil'in Sema'nın mezarlığına gittiğini Nalan'ın haber vermesiyle öğrenince yüreği ağzına gelir. Ancak Nalan, babasını takip etmeye devam eder. Meliha, Hayri'nin kapısına gelir. O sırada Hayri'nin evinde Rafet, Melisa'yla karşılaşacak mı? Nalan, babasını Cana'yla yakaladığı an ne yapacak?

Camdaki Kız 22. Bölüm Tek Parça Full İzle

Camdaki Kız 23. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Camdaki Kız 23. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Ekranların en sevilen dizilerinden Camdaki Kız yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Camdaki Kız 23. bölüm fragmanı yayınlandığında haberimizde olacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın