Görüş Bildir
Haberler
Camdaki Kız Son Bölümde Büyük Olay! Camdaki Kız Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Camdaki Kız Son Bölümde Büyük Olay! Camdaki Kız Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Kanal D’nin sevilen dizilerinden Camdaki Kız, dün akşam yeni bölümüyle yine dopdoluydu. Adil’i Cana ile gören Nalan, Cana’nın evine giderek onu babasından uzak durması konusunda uyardı. Cana ise parasız kaldığı için Alp’in güvenini tekrar kazanmaya çalışırken, Adil’le konuşmayı sürdürdü. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Camdaki Kız son bölüm tek parça full izleme ekranı belli oldu. Peki, Camdaki Kız yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte 25 Kasım Camdaki Kız 21. bölümü hakkındaki tüm detayları…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başrolünde Burcu Biricik’in yer aldığı ve Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitaplarından uyarlanan Camdaki Kız, son bölümüyle yine izleyicileri ekrana kilitledi. Birbirinden heyecanlı anların yaşandığı Camdaki Kız son bölümde yaşanan tüm gelişmeler haberimizde…

Camdaki Kız Son Bölüm Yaşananlar

Camdaki Kız Son Bölüm Yaşananlar

Camdaki Kız son bölümde Muzo, Melisa'yı ailesiyle tanıştırmak için yemeğe çağırır ve Hayri'nin gelişiyle tehlikeli anlar yaşanır. Camdaki Kız 25 Kasım Perşembe günü yayınlanan 21. bölümünde Nalan, Sedat'ı geri döndürmek için büyük bir mücadele verdikten sonra yaşadığı olayla şoke oluyor!

Adil’i Cana ile gören Nalan, Cana’nın evine giderek onu babasından uzak durması konusunda uyarır. Cana ise parasız kaldığı için Alp’in güvenini tekrar kazanmaya çalışırken, Adil’le konuşmayı sürdürür.

Yeni otel için düzenlenen basın toplantısında Nalan’a yöneltilen sorular ve ilgi Sedat’ı sinirlendirir. Muzo’nun kız arkadaşı olduğunu öğrenen Gülcihan, Melisa ile tanışmak için konakta yemek organize eder.

Camdaki Kız 21. Bölüm Tek Parça Full İzle

Camdaki Kız 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Camdaki Kız 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Ekranların en sevilen dizilerinden Camdaki Kız yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Camdaki Kız 22. bölüm fragmanı yayınlandığında haberimizde olacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın