Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

FreiGeist
15.07.2015 - 08:56
İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü | Günlük Rapor

Yapılan son değerlendirmelere göre ülkemizin kuzey ve doğusu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara'nın kuzeydoğusu, Batı Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu, Şanlıurfa, Diyarbakır, Bingöl, Muş, Bitlis, Samsun ve Artvin ile Rize ve Trabzon'un iç kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. 

HAVA SICAKLIĞI: Kuzey ve doğu kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın güneyi, Kıyı Ege ve Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Kuzeydoğusunun parçalı yer yer çok bulutlu, Kocaeli ve Sakarya çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer kesimlerinin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; güney kesimlerinde kuzeyli yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor. E

BALIKESİR Parçalı ve az bulutlu 30

BURSA Parçalı ve az bulutlu 31

İSTANBUL Parçalı ve az bulutlu, kuzeydoğu kesimleri yer yer çok bulutlu 29

KIRKLARELİ Parçalı ve az bulutlu 31

EGE 

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kıyı kesimlerinde kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

AFYONKARAHİSAR Az bulutlu ve açık 29

DENİZLİ Az bulutlu ve açık 35

İZMİR Az bulutlu ve açık 33

MANİSA Az bulutlu ve açık 34

AKDENİZ 

Az bulutlu ve açık, Doğu Akdeniz'in iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Adana çevrelerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

ADANA Parçalı ve az bulutlu, sabah saatlerinde yer yer pus ve sisli 35

ANTALYA Az bulutlu ve açık 36

BURDUR Az bulutlu ve açık 33

HATAY Parçalı ve az bulutlu 35

İÇ ANADOLU 

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ANKARA Parçalı ve az bulutlu 30

ÇANKIRI Parçalı ve az bulutlu 29

ESKİŞEHİR Parçalı ve az bulutlu 29

SİVAS Parçalı ve az bulutlu 29

BATI KARADENİZ 

Kıyılarının parçalı çok bulutlu, Zonguldak, Düzce, Bartın ve Sinop çevreleri ile Kastamonu'nun kıyı kesimlerinin yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı tahmin ediliyor.

BOLU Parçalı bulutlu 26

DÜZCE Parçalı çok bulutlu, yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 27

KARABÜK Parçalı bulutlu 30

ZONGULDAK Parçalı çok bulutlu, yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 24

ORTA ve DOĞU KARADENİZ 

Parçalı az bulutlu, zamanla kıyı kesimleri ve Doğu Karadeniz'in yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Samsun ve Artvin ile Rize ve Trabzon'un iç kesimlerinin kısa süreli gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

AMASYA Parçalı ve az bulutlu 29

SAMSUN Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 26

TOKAT Parçalı ve az bulutlu 28

TRABZON Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra iç kesimleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 25

DOĞU ANADOLU 

Az bulutlu, güney ve doğusunun parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Bingöl, Muş, Bitlis, Ağrı, Iğdır, Erzurum, Kars ve Ardahan çevrelerinin kısa süreli sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; güneydoğu kesimlerinde güney ve güneybatı yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

BİTLİS Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 27

ERZURUM Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 28

KARS Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 27

MALATYA Parçalı ve az bulutlu 34

GÜNEYDOĞU ANADOLU 

Genellikle parçalı, kuzey ve doğusunun yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde Şanlıurfa ile sabah ve öğle saatlerinde Diyarbakır çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DİYARBAKIR Parçalı, yer yer çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 38

GAZİANTEP Parçalı bulutlu 36

ŞANLIURFA Parçalı yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 39

SİİRT Parçalı yer yer çok bulutlu 37

DENİZLERDE HAVA

Güney Ege'de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Batı Karadeniz yer yer hafif sağanak yağışlı, Rüzgâr: Batı Karadeniz'de kuzey ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/s), doğusu kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/s), akşam 2 ila 4 (10-30 km/s), Doğu Karadeniz'de batı ve kuzeybatıdan, doğusu güneybatıdan 2 ila 4 (10-30km/s) batısı akşama kadar 3 ila 5 (20-40 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgâr: kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş:İyi.

EGE Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgâr: Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğudan, güneyi kuzeybatıdan 4 ila 6 (30-50 km/s), Güney Ege'de kuzey ve kuzeybatıdan 5 ila 7 (40-60 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m güneyi 2,0 ila 3,0m Görüş: İyi.

AKDENİZ Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, doğusu yer yer parçalı bulutlu, Rüzgâr: Batı güneybatıdan, Antalya Körfezi sabah güneydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş:İyi.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Parçalı zamanla çok bulutlu, Rüzgâr: Batı ve güneybatıdan 3 ila 5 (20-40km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,75m, Görüş: İyi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0