Görüş Bildir
Haberler
'Bugün Hangi Diziyi İzlesem' Diye Düşünenlere Müjde! 13 Haziran Pazartesi Günü İçin Yüksek Puanlı Dizi Listesi

'Bugün Hangi Diziyi İzlesem' Diye Düşünenlere Müjde! 13 Haziran Pazartesi Günü İçin Yüksek Puanlı Dizi Listesi

claude cahun
12.06.2022 - 23:13

'Ne izlesem?', 'Hangi diziyi izlesem?' diye düşünüyor, ancak bir türlü kendini hangi diziye kaptıracağına karar veremiyor musun? Hiç tasalanma, hazırladığımız listede sana da hitap eden bir yapımla karşılaşacağına eminiz. Listede bilim kurgudan korkuya, komediden drama farklı türlerden pek çok öneri yer alıyor.

Bu dizilere başlamadan önce sıradan bir dizi izleyeceğini düşünebilirsin ama dizi bittikten sonra aslında beklentinin çok üstünde bir etki yarattığını fark edeceksin.

Şimdi seni 13 Haziran Pazartesi günü için yüksek puanlı dizi listesiyle baş başa bırakıyoruz;

İçeriğin Devamı Aşağıda

Atypical (2017-2021)

Atypical (2017-2021)

Özet: Dizi otizm hastalığıyla mücadele eden 18 yaşındaki Sam'in hayatına eğlenceli bir bakış atıyor. Kendi yaşıtları gibi yaşama arzusu olan Sam, bağımsızlık arayışı içindedir ve artık bir kız arkadaşı olsun ister. Terapisti, kişisel sorunlarını aşmasında Sam’i heveslendirirken, annesi çocuğunun büyüdüğünü kolay kolay kabul etmez. Sam’in babası ise annesinin aksine onun kendisini bulmasına yardımcı olmaya çalışır.

Oyuncular: Keir Gilchrist, Jennifer Jason Leigh, Brigette Lundy-Paine

Yaratıcı: Robia Rashid

Shameless (2011-2021)

Shameless (2011-2021)

Özet: Komedi-dram türünün bu en başarı örneklerinden birinde sıra dışı ve başı dertten kurtulmayan bir aile hikâyesi diniliyoruz. Bir aile düşünün; her bir ferdi bir başka pis işe bulaşmış olsun. Alkolik bir baba ve yaşları 2'den 20'ye uzanan 6 çocuk, terk edip giden bir anne... Shameless bu karanlık tablodan sıkı bir dram yerine, trajikomik bir hikaye çıkarmayı başarıyor. En büyük kardeş Fiona'nın ayakta tutmaya çalıştığı ailesi, her geçen gün biraz daha uçuruma sürüklenirken, işler bir türlü düzelmek bilmiyor.

Oyuncular: William H. Macy, Shanola Hampton, Jeremy Allen White

Yaratıcı: Paul Abbott

Disjointed (2017-2018)

Disjointed (2017-2018)

Özet: Dizide esrarın yasallaşması için tüm ömrünü harcamış bir kadınla onun oğlunun açtığı uyuşturucu dükkânında yaşanan olaylar anlatılıyor. Ruth Whitefeather Feldman, yıllarca uyuşturucu kullanılmasının yasal olması için mücadele vermiştir. Hayat boyu verdiği mücadelenin meyvesini toplayan Ruth, 20 yaşındaki oğlu ile birlikte uyuşturucu dükkanı işletmeye başlar. Komedi dizisi Disjointed'in başrolünde Kathy Bates yer alıyor. 

Oyuncular: Kathy Bates, Elizabeth Ho, Tone Bell

Yaratıcılar: David Javerbaum, Chuck Lorre

İçeriğin Devamı Aşağıda

Harry's Law (2011-2012)

Harry's Law (2011-2012)

Özet: Dizi bir grup uyumsuz avukatı odağına alıyor. Sıra dışı birkaç avukat, sıra dışı bir hukuk bürosunda bir araya gelirse ne olur? sorusunun cevabını veren Harry's Law, Cinninnati'deki yıkık dökük bir ayakkabı dükkanını ofis olarak kullanan Harriet Korn ve diğer avukatların hukuk maceralarını anlatıyor.

Oyuncular: Kathy Bates, Nate Corddry, Brittany Snow

Yaratıcı: David E. Kelley

Fatma (2021-)

Fatma (2021-)

Özet: Dizi eşini aramaya çıkarken beklenmedik bir cinayet işleyen ve hayatta kalabilmek için öldürmeye devam etmesi gereken Fatma'yı odağına alıyor. Temizlikçi olarak çalışan Fatma'nın hayatı, bir süre önce hapishaneden çıkan kocası Zafer'in aniden ortadan kaybolmasıyla bambaşka bir hal alır. Kocasını aramaya başlayan Fatma, kendisini beklenmedik bir anda bir cinayet işlerken bulur. Bu cinayetten kocasının karanlık bağlantılarının haberdar olması ise Fatma'nın hayatı için büyük tehlike oluşturur. Fatma'nın hayatta kalabilmek için can almaya devam etmekten başka çaresi yoktur. Öldürmeye devam ettikçe bu durumu hayatta yaşadıklarından intikam alma ritüeline dönüştüren Fatma, bir yandan temizlikçi kadın sıfatına gizlenerek cinayet işlemeye devam ederken bir yandan da kocasını bulmaya çalışır.

Oyuncular: Burcu Biricik, Mehmet Yılmaz Ak, Hazal Türesan

Yaratıcı: Özgür Önürme

The 100 (2014-2020)

The 100 (2014-2020)

Özet: Bir nükleer savaşın medeniyeti yok etmesinden 97 yıl sonradayız. Dizide insanlıktan kalan tek örnekleri barındıran bir uzay gemisinin, 100 genci dünyayı tekrar insanlarla doldurmak için geri göndermesi ve sonrasında yaşananlar anlatılıyor.

Oyuncular: Eliza Taylor, Bob Morley, Paige Turco

Yaratıcı: Jason Rothenberg

The Magicians (2015-2020)

The Magicians (2015-2020)

Özet: The Magicians Lev Grossman'ın aynı adlı çok satan romanından uyarlandı. Dizide Quentin Coldwater isimli bir gencin, sihir gücü olduğunu keşfetmesi ve New York'un kuzeyindeki çok gizli ve prestijli bir büyücülük okuluna kabul olmasıyla değişen hayatının yanı sıra girdiği tehlikeli ve karanlık yollar da anlatılıyor.

Oyuncular: Stella Maeve, Jason Ralph, Olivia Taylor Dudley

Yaratıcılar: John McNamara, Sera Gamble

İçeriğin Devamı Aşağıda

A Young Doctor's Notebook & Other Stories (2012-2013)

A Young Doctor's Notebook & Other Stories (2012-2013)

Özet: Dört bölümden oluşan dizi Mikhail Bulgakov'un öykülerinden uyarlandı. 1900'lerin başlarında bir köyde doktorluk yapan Vladimir Bomgard'ın hikâyesini anlatan dizide, modern çağa henüz hazır olmayan bu köyde, eski kafalı hastaları tedavi etmeye çalışan Doktor Bomgard'ın diğer taraftan da kendi kariyeri ile ilgili yaptığı planlara tanık olacağız. 

Oyuncular: Jon Hamm, Daniel Radcliffe, Adam Godley

Yaratıcı: -

Record of Youth (2020)

Record of Youth (2020)

Özet: Dizide ünlü bir model olmayı hayal eden bir model, kendi dükkânını açmak isteyen bir makyaj sanatçısı ve kariyerinin kontrolünü ele almak isteyen bir oyuncun yaşadıkları üzerinden sektörün iyi, kötü ve eğlenceli tarafları anlatılıyor. Dizide bir miktar kalpler de yumuşuyor.

Oyuncular: Park Bo-gum, So-dam Park, Woo-Seok Byeon

Yaratıcı: -

Virgin River (2019-)

Virgin River (2019-)

Özet: Dizide Melinda adlı hemşirenin yaşadıkları anlatılıyor.  Yeni bir sayfa açmaya karar veren Melinda, kasaba hayatının beklediği kadar basit olmadığını keşfedecektir. Robyn Carr’ın imzasını taşıyan 20 romandan oluşan seriden uyarlanan dizinin showrunner koltuğu Sue Tenney’e emanet.

Oyuncular: Martin Henderson, Tim Matheson, Alexandra Breckenridge

Yaratıcı: Sue Tenney

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hemlock Grove (2013-2015)

Hemlock Grove (2013-2015)

Özet: Dizide bir kızın ölümüyle adı ilişkilendirilen Roman'ın asıl katili bulma hikâyesi anlatılıyor. Pennsylvania'nın küçük bir kasabasında genç bir kızın parçalanmış halde bulunan cesedinin sorumlusu olarak bir kurt adamın görülmesi, kasabada büyük korku yaratır. Katili bulmak için yola koyulan Roman, aynı zamanda cinayetin şüphelilerinden de biridir.

Oyuncular: Famke Janssen, Dougray Scott, Bill Skarsgård

Yaratıcılar: Charles H. Eglee, Brian McGreevy, Lee Shipman

The Exorcist (2016-2018)

The Exorcist (2016-2018)

Özet: Klasik ama her zaman muallakta olan bir konuya sahip olan dizide korku tüm klişelere rağmen sizi takip ediyor! The Exorcist birbirinden karakter olarak çok farklı olan iki rahibin bir aileye musallat olan şeytan vakasıyla uğraşmasıyla beraber ele geçirilen küçük bir çocuk ve ailesinin etrafında dönen olayları anlatıyor.

Oyuncular: Alfonso Herrera, Ben Daniels, Hannah Kasulka

Yaratıcı: Jeremy Slater

Dünün dizi listesi için;

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için buraya;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için buraya;

tık

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın