Görüş Bildir
Haberler
'Ne İzlesem' Diye Düşünenlere Müjde! 12 Haziran Pazar Günü İçin Birbirinden Sağlam Dizi Önerileri

'Ne İzlesem' Diye Düşünenlere Müjde! 12 Haziran Pazar Günü İçin Birbirinden Sağlam Dizi Önerileri

11.06.2022 - 23:13

'Ne izlesem?' diye kara kara düşünüyorsan ve bir türlü izleyecek dizi bulamıyorsan doğru yere geldin! Korkudan bilim kurgu ve fantastiğe, komediden suça kadar birçok kategoriden farklı ve kaliteli önerilerle imdadına yetiştik!

Bu filmlere başlamadan önce sıradan bir film izleyeceğini düşünebilirsin ama film bittikten sonra aslında beklentinin çok üstünde bir etki yarattığını fark edeceksin.

Vakit kaybetmeden önerilerimize göz atmaya ne dersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

The Offer (2022)

The Offer (2022)

Özet: Dünyayı sallayan The Godfather filmlerinin yapım aşamasını ekrana getiren The Offer, bu yılın iddialı biyografik yapımlarından. Dizide, Dan Fogler, Francis Ford Coppola'yı canlandırıyor.

Oyuncular: Miles Teller, Matthew Goode, Dan Fogler

Yaratıcı: Leslie Greif, Michael Tolkin

The Act (2019)

The Act (2019)

Özet: Dee Dee Blanchard, kızı Gypsy'ye karşı aşırı korumacıdır. Annesiyle olan toksik ilişkisinden kurtulmaya çalışan Gypsy'nin bağımsızlık arayışı, içinden çıkılmaz bir hal alır ve bu da sonunda cinayete yol açar.

Oyuncular: Patricia Arquette, Joey King, Anna Sophia Robb

Yaratıcı: Nick Antosca, Michelle Dean

The Essex Serpent (2022)

The Essex Serpent (2022)

Özet: 2007 yapımı Stardust'tan tanınan Claire Danes ve Marvel'ın karizmatik Loki'si Tom Hiddleston'ı bir araya getiren bu dram yapımının yönetmen koltuğunda Clio Barnard oturuyor. Genç bir kadın olan Cora, kocası ile sorunlu evliliğini sonlandırır. Kendisine yeni bir yaşam kurmak isteyen Cora, Essex’te bulunan küçük bir köye taşınır. Bölgede ‘Essex Serpent’ adında efsanevi bir yaratığın geri döndüğüne dair hurafeler dolanmaktadır. Söylenenlerden etkilenen Cora, çok geçmeden korkunç gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalır.

Oyuncular: Claire Danes, Tom Hiddleston, Frank Dillane

Yaratıcı: Clio Barnard

İçeriğin Devamı Aşağıda

Shining Girls (2022 - )

Shining Girls (2022 - )

Özet: Emmy Ödüllü başarılı isim Elizabeth Moss'un imzasını taşıyan suç ve gizem dizisi, büyük bir saldırıdan kurtulan bir muhabirin hikayesini konu ediyor. Acımasız bir saldırının onu sürekli değişen bir gerçeklik içinde bırakmasından yıllar sonra Kirby Mazrachi, yakın zamanda gerçekleşen bir cinayetin saldırısıyla bağlantılı olduğunu öğrenir. Sürekli değişen bugününü anlamak ve geçmişiyle yüzleşmek için deneyimli bir muhabirle birlikte çalışır.

Oyuncular: Elisabeth Moss, Wagner Moura, Phillipa Soo

Yaratıcı: Daina Reid, Elizabeth Moss, Michelle MacLaren

Under the Banner of Heaven (2022)

Under the Banner of Heaven (2022)

Özet: Muhteşem oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi, bir dedektifin vahşice işlenen bir cinayeti araştırmasını konu alıyor. Kendini işine adamış bir dedektif olan Pyre, saygın bir Utah Mormon ailesi ve onların hükümete olan güvensizlikleri ile bağlantılı görünen acımasız bir cinayeti araştırmakla görevlendirilir. Pyre, gizemi çözüp kiliseyi suçla ilişkilendiren kanıtlar bulurken, kendisini çalkantılı bir inanç krizinin ortasında bulur.

Oyuncular: Andrew Garfield, Sam Worthington, Daisy Edgar-Jones

Yaratıcı: Dustin Lance Black

Young Sheldon (2017 - )

Young Sheldon (2017 - )

Özet: The Big Bang Theory'nin favori karakteri Sheldon'ın küçüklüğünü ve okul dönemlerini gözler önüne seren dizide, genç Sheldon'ı Iain Armitage canlandırıyor. Young Sheldon ismiyle izleyici ile buluşan olan dizi; Sheldon’ın Teksas’ta geçen çocukluğunu anlatıyor.

Oyuncular: Iain Armitage, Zoe Perry, Lance Barber

Yaratıcı: Steven Molaro, Chuck Lorre

Seinfeld (1989-1998)

Seinfeld (1989-1998)

Özet: Eğlenceli kült komedi dizisi, bir arkadaşlık sit-com'u sunuyor. Dizi, nevrotik New York'lu stand-up komedyeni Jerry Seinfeld ve onun eşit derecede nevrotik New York'lu arkadaşlarının talihsiz ve bir o kadar da eğlenceli hikâyesini ekranlara getiriyor.

Oyuncular: Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus, Michael Richards

Yaratıcı: Larry David, Jerry Seinfeld

İçeriğin Devamı Aşağıda

Luchshe, chem lyudi / Better Than Us (2018-2019)

Luchshe, chem lyudi / Better Than Us (2018-2019)

Özet: Yakın bir gelecekte geçen bu dizi, robotların çeşitli pozisyonlarda insanlara hizmet ettiği ve hatta pek çok pis işte kullanıldığı zamanda geçiyor. Çin'in tek çocuk politikası, evlenebilen kadınlarda kritik bir kıtlığa yol açtı, bu nedenle bir mühendis Arisa adlı gelişmiş bir robot tasarladı.

Oyuncular: Paulina Andreeva, Kirill Käro, Aleksandr Ustyugov

Yaratıcı: Alexander Kessel

The Umbrella Academy (2019 - )

The Umbrella Academy (2019 - )

Özet: Önümüzdeki günlerde 3. sezonuyla severleriyle buluşacak olan dizi, punk-rock grubu My Chemical Romance'in vokalisti Gerard Way'in aynı isimli çizgi roman serisinden uyarlanıyor. Dizide, Umbrella Academy olarak bilinen süper kahramanların olduğu bir akademide bünyesinde yer alan, birbirleriyle pek anlaşamayan bir ailenin hikayesi anlatılıyor. Akademidekiler kendilerini büyüten babalarının gizemli ölümünü çözmek için bir araya geliyorlar. 

Oyuncular: Elliot Page, Tom Hopper, David Castañeda

Yaratıcı: Steve Blackman, Jeremy Slater

The Walking Dead (2010-2022)

The Walking Dead (2010-2022)

Özet: Ünlü çizgi roman serisinden uyarlanan dev yapım, zombi kıyametinin ardından dünyaya odaklanıyor. Yaşayan ölüler diyarına hoş geldiniz! Kasabanın polis şefi Rick Grimes bir gün vurularak hastaneye kaldırılır; fakat o komadayken geçen sürede bildiği yaşam altüst olmuştur. Artık dünya, insan etiyle beslenen zombilerin insafına kalacak! Tabii birazcık insani duyguları kaldıysa... Atlanta'da kaostan sonra sessizce hayatta kalmaya çalışan küçük bir grup insanınsa, birbirlerinden başka tutunacak kimseleri yok...

Oyuncular: Andrew Lincoln, Norman Reedus, Melissa McBride

Yaratıcı: Frank Darabont

İçeriğin Devamı Aşağıda

Invincible (2021 - )

Invincible (2021 - )

Özet: Amazon Prime animasyon dizisinde, bir süper kahraman hikâyesi izliyoruz. Invincible, dünyanın en güçlü süper kahramanının oğlu olan Mark Grayson’ın hikayesini konu ediyor. Sıradan bir genç olan Mark’ın hayatı 17. yaşına bastığında bambaşka bir hal alır. O da artık babası gibi bir takım süper güçlere sahiptir. Dizi, The Walking Dead’in yaratıcısı Robert Kirkman’ın illustratörler Cory Walker ve Ryan Ottley ile birlikte hayata geçirdiği aynı adlı çizgi roman serisinden ekrana uyarlanıyor. Invincible’ın showrunner koltuğunda Simon Racioppa yer alıyor. Dizinin yürütücü yapımcılığında ise Racioppa’ya Kirkman, David Alpert, Catherine Winder ve Justin & Chris Copeland gibi isimler eşlik ediyor.

Oyuncular: Steven Yeun, J.K. Simmons, Sandra Oh

Yaratıcı: Robert Kirkman, Ryan Ottley, Cory Walker

Family Guy (1999 - )

Family Guy (1999 - )

Özet: 99'dan beri izleyenlerle birlikte olan yapım, efsane bir aile komedisi ekranlara getiriyor. 2000 yılından bu yana komedi ve animasyon dallarında Emmy adaylıklarının ve ödüllerinin gediklisi olan çizgi dizi Family Guy,sıra dışı Griffin ailesinin absürt hayatlarını ekranlara taşıyor. Zaman zaman The Simpsons efsanesine benzetilen çizgisi ile yıllardır geniş bir hayran kitlesi yaratan dizi, başı dertten kurtulmayan baba Peter Griffin, fedakar ama hafif bela paratoneri olan anne Louis ve onların üç çocuğu, ne yapsa yaramayan “loser” Meg, fil çocuk Chris, dünyayı ele geçirmeyi kafaya koyan bebek Stewieve tabii ki ailenin yegane üyesi entelektüel köpek Brian’ın çılgın maceralarını konu alıyor.

Oyuncular: Seth MacFarlane, Alex Borstein, Seth Green

Yaratıcı: Seth MacFarlane, David Zuckerman

Dünün dizi önerileri için,

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için buraya;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için buraya;

tık

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
tb

bu arada better than us nasıl çok yükselmedi listelerde hayret ediyorum inanılmaz bir dizi