Görüş Bildir
Haberler
Final Bölümlerinin Üzerinden Yıllar Geçse de Hala Kahkahayla İzlenen 17 Eğlenceli Sitcom Dizisi

Final Bölümlerinin Üzerinden Yıllar Geçse de Hala Kahkahayla İzlenen 17 Eğlenceli Sitcom Dizisi

R.G.
22.01.2021 - 14:46

Sitcomlar, dizi izlemeyi sevenler için vazgeçilmez bir tür olarak karşımıza çıkıyor. Kısa süreli bölümleri ile bir çırpıda bitirebileceğiniz bu diziler, vaktini eğlenerek geçirmek isteyenlerin ilk durağı oluyor. Arkanıza yaslanıp, kahkahalarla izleyebileceğiniz en iyi sitcomları sizler için listeledik. İşte yakın tarihin en başarılı, her biri birbirinden eğlenceli en iyi sitcom yapımları:

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. 2 Broke Girls

1. 2 Broke Girls

Oldukça zengin olan fakat babasının hapse girmesiyle tüm servetini yitiren Caroline ve hayattan pek bir beklentisi olmayan Max'in hikayesini ekranlara getiren 2 Broke Girls sizleri kahkahaya boğacak bir yapım! Aynı restoranda çalışan birbirleriyle tamamen zıt iki karakterin yaşantılarına tanık olurken dizinin her bölümde kaliteyi arttırdığını da fark edeceksiniz.

2. Two and a Half Men

2. Two and a Half Men

Başrollerini Charlie Sheen ve Jon Cryer'in paylaştığı bu dizi, stresli günlerinizde sizlere ilaç gibi gelecek. Dizi, eşi tarafından terkedilen Alan'ın, çocuğunu da alarak, kardeşi Charlie'nin evine taşınmasıyla başlıyor. Gözde bir çapkın olan Charlie başlarda bu durumdan memnun olmayacak fakat sıcacık ve eğlenceli bu aile ortamı Charlie'yi etkilediği gibi sizleri de etkileyecek.

3. Home Improvement

3. Home Improvement

Home Improvement, televizyon sunuculuğu yapan Tim Taylor'un üç yaramaz çocuğuna bakmaya çalışmasını konu ediniyor. Tim ve eşinin her zorlukta yardımına koşan komşusuyla birlikte bu dizi içten ve sıcacık hikayesiyle yüzünüzden gülümsemeleri eksik etmeyecek.

4. Will & Grace

4. Will & Grace

Toplamda 83 kez Emmy'e aday gösterilen Will & Grace, döneminin reyting sıralamalarında zirveye oynadı. İç mimar Grace ve eş cinsel olan avukat Wiil'in eğlence dolu hayatı sizlerle buluşuyor. Eş cinsel temalı dizilere ışık tutmuş olan Will & Grace'in hikayesi, arkadaşları Jack ve Karen'in aralarına katılmalarıyla daha da renkleniyor.

5. The King of Queens

5. The King of Queens

Sıcacık bir aile sitcomu olan The King of Queens, kargo şoförü olarak çalışan Doug'un sıradan bir hayat sürerken kayınpederinin evlerine yerleşmesiyle hayatının altüst olmasını anlatıyor. Reytinglerde istediği başarıyı elde edememesine rağmen 9 sezon boyunca devam etmesinin sırrı ise hikayesinin içtenliği ve akıllıca yazılmış diyalogları olabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Cheers

6. Cheers

Tam 11 sezon ekranlarda yer alan Cheers, üzerinden seneler geçmesine rağmen tekrar tekrar izlemek isteyeceğiniz bir yapım. Sitcom türünün atalarından sayılabilecek dizinin hikayesi bir barın satın alınmasıyla başlıyor.

7. The Golden Girls

7. The Golden Girls

Dört yaşlı kadının komik maceralarını anlatan The Golden Girls, yayınlandığı dönemde oldukça büyük hayran kitlesine ulaştı. 1985-1992 yılları arasında yayınlanan dizi, hala sitcom türünde zirveye oynayan bir yapım olarak karşınıza çıkıyor.

8. Frasier

8. Frasier

Cheers dizisinden tanıdığımız, psikiyatrist Frasier'ın memleketine dönmesiyle karşılaştığı sorunları ele alan dizi, sizlere kahkaha şöleni yaratacak. Dizi, yalnız yaşama isteğiyle yanıp tutuşan Frasier'ın babasının, köpeği ile beraber yanına taşınmasıyla hayallerinin suya düşmesini ekranlara getiriyor.

9. Married with Children

9. Married with Children

Sitcom denildiğinde ilk akla gelen yapımlardan Married with Children'ın hala büyük bir izleyici kitlesine sahip olduğunu belirtelim. Karakterlerin birbirleriyle tamamen zıt olması ve bu zıtlıktan dolayı sürekli çekişme halinde olmalarını eğlenceli bir şekilde ekranlara getiren dizi, evlilik ve aile hayatı konusunda sizlere eğlenceli dakikalar sunacak.

10. That '70s Show

10. That '70s Show

Bir grup gencin 70'li yıllarda yaşadığı olayları anlatan That '70s Show, sizleri kahkaha krizine sokabilecek bir yapım. Komedi unsurlarını ustaca işerken aynı zamanda 70'li yıllarda yaşanan sosyal ve ekonomik olaylara da değinen dizi, sitcom türünde bir başyapıt niteliğinde.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. The Big Bang Theory

11. The Big Bang Theory

İşte zeka dolu bir komedi! İki asosyal fizikçi Leonard ve Sheldon'un; komşuları Penny, iş arkadaşları Howard ve astrofizikçi Rajesh ile olan eğlenceli ilişkilerini ekrana getiren dizi, 6. sezonu ile en çok izlenen komedi dizisi olma unvanını almıştı. Bilimle harmanlanan muhteşem esprileri, ince ince işlenen karakterleri ile The Big Bang Theory, mutlaka izlemeniz gereken yapımlar arasında yerini alıyor.

12. How I Met Your Mother

12. How I Met Your Mother

Dizi gelecekte Ted Mosby karakterinin çocuklarına anneleri ile nasıl tanıştığını anlatmasıyla başlıyor. Artık geçmişte Ted'in yaşadıklarını, Barney, Marshall, Lily ve Robin ile olan arkadaşlıklarını ve bulmaya çalıştığı gerçek aşkını anlatacak olan dizi, hala popülerliğinden hiçbir şey kaybetmedi.

13. Mr. Bean

13. Mr. Bean

Rowan Atkinson'un sakar, çocuksu bir karakteri canlandırdığı Mr. Bean, tek sezon olması nedeniyle bir çırpıda bitirebileceğiniz bir sitcom. Mr. Bean'in kendine özgü mimikleriyle daha da eğlenceli hale gelen bu yapımı onlarca kez izleseniz bile asla sıkılmayacak, tekrar tekrar izleme isteği duyacaksınız.

14. The IT Crowd

14. The IT Crowd

Dizi, bir şirketin bilgi işlem departmanında çalışan Roy ve Moss'un aralarına bilgisayardan pek anlamayan Jen'in katılmasıyla ortaya çıkan eğlenceli hikayeyi sizlerle buluşturuyor. Toplam 5 sezondan oluşan The IT Crowd, ustaca yazılmış komik diyalogları ve izlerken size hissettirdiği samimiyetiyle kült sitcomlar arasında zirveye oynuyor.

15. Seinfeild

15. Seinfeild

Tüm zamanların en çok izlenen yapımları arasında yer alan Seinfeild, her dakikasıyla güldürmeyi başarabilen nadir dizilerden. Birbirinden farklı dört karakterin ilginç ve bir o kadar da eğlenceli yaşamını ekrana getiren dizi, 1989-1998 yılları arasında yayınlandığı günde reytinglerin zirvesine oturmayı başardı. Toplamda 186 bölümden oluşan Seinfeild, komedyen Jerry Seinfeild'in karakteri ve yaşantısından ilham alınarak oluşturuldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. The Office

16. The Office

Emmy ve Golden Globe gibi iki önemli ödüle sahip The Office, gelmiş geçmiş en iyi sitcomlar arasına ismini yazdırmayı başarıyor. Bir kağıt şirketinde çalışanların hikayesini oldukça eğlenceli bir biçimde ekranlara getiren dizi, komedi türüne farklı bir soluk getiriyor. Bunun sebebi dizideki karakterlerin haberdar olduğu bir kamerayla çekilmesi. Ara sıra karakterlerle röportaj yapılarak düşünceleri seyircilere aktarılır ve eğlenceli ritim bir an bile olsa bozulmaz. Steve Carell, Rainn Wilson gibi isimlerin başrollerini üstlendiği The Office, espri kalitesiyle sizlere keyifli anlar yaşatacak.

17. Friends

17. Friends

Komedi dizisi listelerinde her zaman zirveye oynayan Friends, televizyon tarihinin en uzun soluklu yapımları arasında yer alıyor. Üç erkek ve üç kızdan oluşan bir grup arkadaşın günlük hayatlarını oldukça eğlenceli bir şekilde ekranlara getiren dizi, oyuncularına hem şöhret hem de servet kazandırdı. Yayınlandığı dönemin ödül avcısı ve reyting rekortmeni olan Friends, kültleşmiş sitcomlar arasında zirvede yer alıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
20
11
5
3
2
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?