Görüş Bildir
Haberler
Bir Zamanlar Çukurova 113. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Bir Zamanlar Çukurova 113. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Müge Kakşi
20.11.2021 - 23:09

Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda; Züleyha Hakan'a 'Hiç vazgeçmeyeceksin değil mi' diye sorarken Hakan ise 'Hiç vazgeçmeyeceğim.' cevabı verir. Öte yandan Fikret ve Hakan arasında ipler gerilirken Hakan'ın 'Züleyha bana aşık oldu diye mi sinirleniyorsun sen.' sözü üzerine ikili arasında kavga başlar. İşte Bir Zamanlar Çukurova 113. bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

TIMS&B imzalı ve ATV ekranlarının oldukça sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova geçtiğimiz aylarda sezon finaline girerek izleyicisini üzmüştü. Başrollerinde Hilal Altınbilek ve Murat Ünalmış gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizi yeni sezonuna başladı. İşte Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanı...

Bir Zamanlar Çukurova Son Bölüm Özeti

Bir Zamanlar Çukurova Son Bölüm Özeti

Züleyha, Ümit cinayetinden sorguya alınıyor

Ümit cinayetinde oklar Züleyha'yı gösterir. Jandarma Züleyha'yı almaya gelirken, Züleyha geri dönüşünün olmayacağını düşünerek konaktakilerle vedalaşır. Hakan da Fikret de bu süreçte Züleyha'dan desteğini esirgemez. Züleyha kendisini ihbar edenin Hakan Gümüşoğlu olduğu fikrine kapılır. Üstelik Hakan'ın çok yakınında olduğuna artık emindir. Züleyha umutsuzluğa kapılmışken Fikret'in ifadesi durumu oldukça değiştirecektir.

Hakan, Demir'in hisselerini alıyor!

Hakan, Yamanlar Holding'in zararını karşılamayı teklif edince Züleyha buna karşılık Hakan'a hisse vermekte ısrar eder. Betül, Demir'in hissesinin bir kısmının Hakan'a devredildiğini duyunca çılgına döner ve Züleyha ile tartışmaya girer. Demir'in vekili olarak bu devir işlemine izin vermeyeceğini söyleyen Betül, durumu Abdülkadir'e anlatır. Abdülkadir, Hakan oldukça Yamanlardan para koparamayacağını anlar.

Fikret, Züleyha'yı mutlu etmek için çabalıyor

Fikret, Züleyha'nın zor durumda olduğunu öğrenince zararını karşılamak için harekete geçer ve para dolu bir çantayla Züleyha'nın karşısına çıkar. Züleyha, zararı Hakan'ın karşıladığını söyleyince Fikret hayal kırıklığına uğrar.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
2
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın