Görüş Bildir
Eşini ve Yavrularını Soğuktan Koruyan Yaren Leylek Böyle Görüntülendi
Birkaç yıldır La Fontaine masallarını anımsatan bir hikayemiz var. Karacabey'de hayatına devam eden leylek Yaren. 12 yıldır Karacabey'in maskotu olan Yaren her yıl balıkçı Adem Amca'yı ziyaret etmesiyle tanınıyor. Hatta kendisi ve ailesini 7/24 takip edebileceğiniz bir internet sitesi bile açıldı.
Demet Evgar Bahar'da Sırılsıklam Olduğu Sahnenin Kamera Arkasını Yayınladı!
Kısa sürede fenomen haline gelen Bahar'da güçlü senaryonun yanı sıra oyuncular ve yönetmen başarısı da çok konuşuluyor. Pek çok sahnesi gündem olan diziden yayınlanan kamera arkaları da en az dizi kadar seviliyor. Daha önce Bahar'ın aldatıldığını öğrendiği anın görüntüleri yayınlanan dizide bu kez de Bahar'ın o andan sonra neler yaşadığının kamera arkası yayınlandı.
Reklam
Reklam
Reklam
Taksiye Sarhoş Binen Bir Kadın Taksicinin Sabrını Sınadı: "Lanet Olsun Yaptığım Bu İşe"
Taksicilik, gün boyunca çok sayıda insanla etkileşimde bulunmayı gerektiren zorlu mesleklerden biridir. Bu meslek, sadece sürüş becerilerini değil, aynı zamanda insan ilişkileri ve iletişim yeteneklerini de sınıyor. Her bir müşteri, farklı bir kişilik, farklı bir hikaye ve farklı bir destinasyonla geliyor. Bu da her gün yeni bir meydan okuma ve yeni bir deneyim anlamına geliyor.
Reklam
Reklam
Kendisine Yer Verilmediği İçin Metroda Terör Estiren Teyze Yolcular Tarafından Metrodan İndirildi
Son dönemlerde gündemde olan bir konu, toplu taşıma araçlarında yaşlı bireylere yer verilip verilmemesi meselesi. Bu konu, toplumun farklı kesimlerinde çeşitli görüşlere neden olmuş durumda. Bazılarına göre, yaşlılar yer sağlamak hem bir nezaket göstergesi hem de bir zorunluluk. Diğer taraftan, bazıları ise bu durumun suistimal edildiğini düşünüyor.
Reklam