Görüş Bildir
Haberler
Beğenilerine Göre Senin Ruhun Hangi Ülkeye Ait?

etiket Beğenilerine Göre Senin Ruhun Hangi Ülkeye Ait?

Trex
18.01.2017 - 11:46

Bu beğeni testiyle ruhunuzun ait olduğu ülkeyi söylüyoruz. HollandaArjantin mi Türkiye mi? Belki de başka bir ülke...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Güzel kadınlar başlıyoruz. Hangisi daha çekici?

2. Peki bu beylerden hangisi?

3. Bu efsane yabancı dizilerden hangisi?

4. Peki yerli dizilerden hangisi?

5. Bir popçı seç desek?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu yabancı filmlerden hangisi?

7. Peki bu yerli filmlerden hangisi?

8. Bu sosyal medya platformlarından hangisi?

9. Son olarak bu komedyenlerden hangisi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Uruguay!

Uruguay!

Verdiğin cevaplara göre senin ruhun Uruguay'a ait! İyi bir ekonomi, sıcak insanlar, güzel yemekler, dans... Daha ne ister ki insan? Güzel kadınlar yakışıklı erkekler.. Onlar da var. Trafik yok. Yasakların minimum olduğu bir cennet gibi ülke. İnsanı da doğal ve pırıl pırıl.

Arjantin!

Arjantin!

Verdiğin cevaplara göre senin ruhun Arjantin'e ait! Zengin mutfağıyla doğasıyla adeta cennetten kopup da gelmiş bir ülke. Kıpır kıpır Latin geceleriyle, yumuşak iklimiyle insana mutluluk veren bir coğrafya. Kırmızı şarap ve tango ile romantizmin zirvesine ulaşacağınız bir ülke.

Norveç!

Norveç!

Verdiğin cevaplara göre senin ruhun Norveç'e ait! Huzurlu ve güvenli yaşamın toprakları. En güzel balık yemekleri, her türlü sebze ve meyvenin doğalı burada. Köklü bir kültür üzerine kurulmuş, muhteşem bir doğaya sahip medeni bir ülke. Ekonomi iyi. Halkın alım gücü yüksek.

Hollanda!

Hollanda!

Verdiğin cevaplara göre senin ruhun Hollanda'ya ait!  Sağlam bir ekonomi, kaliteli bir yaşam, yüksek sosyal güvenceyle Avrupa'nın ve Dünya'nın hayat standartları en yüksek ülkelerinden. İsteyenin sessiz sakin bir hayat geçirebileceği gibi isteyenin hızlı gece yaşamıyla ortamlardan ortamlara akabileceği laleler diyarı.

Yeni Zelanda!

Yeni Zelanda!

Verdiğin cevaplara göre senin ruhun Yeni Zelanda'ya ait!  Dünyanın en yaşanabilir 10 ülkesinden biri Yeni Zelanda! Başarılı bir eğitim sistemi, refah dolu bir yaşam, güvenli bir ekonomi.. Rüşvet, yolsuzluk, kara para neredeyse hiç yok!  Muazzam ve keşfedilmeyi bekleyen bir doğa, bin bir çeşit hayvan ve hayvan haklarının oldukça fazla oldu bir coğrafya.

Türkiye!

Türkiye!
onedio.com

Verdiğin cevaplara göre senin ruhun Türkiye'ye ait!  Sen hâlinden çok memnunsun, hiç şikayet etme. Alışmışsın bir defa, başka memleketlerde doğsan toplum tarafından dışlanırdın zaten. Mis gibi ülke otur oturduğun yerde. Kültürü, coğrafyası, iklimi, her şeyi senlik. Rahatsız olduğun kısımları değiştirmeye bakmalısın!

Yunanistan!

Yunanistan!
onedio.com

Verdiğin cevaplara göre senin ruhun Yunanistan'a ait!  İyi yemeklerin, güzel şarabın, mezelerin  ve  uzonun memleketine hoş geldin. Çok güzel deniz, güzel kadınlar, yakışıklı erkekler. İnanılmaz neşeli ve kibar insanların ülkesi. Büyük bir medeniyetin mirasçısı bir coğrafya.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1035
508
295
240
100
77
52
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Connor

Türk dizisini boş bırakabilsek keşke... =D

Abdullah Yaylacı

Uruguay! Verdiğin cevaplara göre senin ruhun Uruguay'a ait! İyi bir ekonomi, sıcak insanlar, güzel yemekler, dans... Daha ne ister ki insan? Güzel kadınlar ... Devamını Gör

Scarface

#1 Lauren Cohan net