Görüş Bildir
Haberler
Bakan Soylu'dan 'Kayyum' Açıklaması: 'Teröristlere Moral de Mama da O Belediyelerden Gidiyor'

Bakan Soylu'dan 'Kayyum' Açıklaması: 'Teröristlere Moral de Mama da O Belediyelerden Gidiyor'

Batuhan
22.08.2019 - 12:03

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 3 belediyede görevden almalarla ilgili, ”Kanunların verdiği yetkiyi, yine kanunların verdiği sorumluluğu yerine getirmek için kullandık. Yanlış hiç bir şey yapmadık. Eğer dağda silahlı mücadeleyi veriyorsak, bunu yapmak zorundaydık. Çünkü o teröriste moral de mama da o belediyelerden gidiyor” dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

AA'da yer alan habere göre, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kaçakçılık İstihbarat Koordinasyon Kurulu Toplantısı'nda konuştu.

"Bunu yapmak zorundaydık" 🎥

Soylu konuşmasında 'kayyum' tartışmaları ile ilgili, 'Eğer dağda silahlı mücadeleyi evlatlarımız veriyorsa, sınır ötesinde bu ülkeye saldıranlara karşı can pahasına büyük bir mücadele veriyorsak bunu yapmak zorundaydık. Çünkü o teröriste moral de mama da o belediyelerden gidiyor' ifadelerini kullandı.

"Sandık ayrıdır, mahkeme ayrıdır"

"Sandık ayrıdır, mahkeme ayrıdır"

Soylu konuşmasına '3 belediye başkanını görevden aldık. Kanunların verdiği yetkiyi, yine kanunların verdiği sorumluluğu yerine getirmek için kullandık. Yanlış hiçbir şey yapmadık Seçilmişlikten başka bir şey söylemiyorlar. Seçilmişlik elbette ki değerlidir ancak demokrasi bir truva atı değildir. Seçimler de hukuk mahkemesi değildir. Suçu işleyip seçime girerek yasalar karşısında aklanamazsınız. Sandık ayrıdır, mahkeme ayrıdır.' sözleriyle devam etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Üç gündür bir tanesi çıkıp 'benim PKK ile ilişkim yok, bana iftira atılmıştır' demedi"

"Üç gündür bir tanesi çıkıp 'benim PKK ile ilişkim yok, bana iftira atılmıştır' demedi"

Soylu ayrıca 'Kimse kusura bakmasın biz haklıyız. Üç gündür her türlü itirazları ortaya koydular. Daha üç gündür bir tanesi çıkıp 'benim PKK ile ilişkim yok, bana iftira atılmıştır' demedi. Biz yüzüme kara çalınmasın diyoruz. Üç gündür bizim böyle bir şey söz konusu değildir diyemedi. PKK ile iltisaklı kişilere müdahale ettiğimiz için biz kabahatli oluyoruz. Biz ne yaptığımızı, neyin mücadelesini verdiğimizi biliyoruz' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
106
35
26
22
6
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
gizliyazarr

Bu konuda her ne kadar soyluyu sevmesem de arkasında durmak zorundayım Kürt kardeşlerimizin terör örgütüyle ilişkisi olmayan bir parti kurması gerekir dağda ... Devamını Gör

Yılmaz Esen

Bir AKPli olmayan olarak, Hem gidip terror propagandası yapıyorlar, hemde yuzsüzluk yapip demokrasi naraları atıyorlar

Bozkurt

İYİ Parti sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu ile Süleyman Soylu canlı yayında bu konu hakkında tartışsa, Soylu'yu girdiği yerin dibinden çıkartacak bir sondaj mekaniz... Devamını Gör

Adil Topal

Amına koyim madem öle nasıl aday olabiliyor bu herifler neden parti kapatmayı yasakladınız it olu itler