Görüş Bildir
Haberler
Bahar Öztan Kimdir? Bahar Öztan'ın Hastalığı nedir?

Bahar Öztan Kimdir? Bahar Öztan'ın Hastalığı nedir?

Taha Çiftçi
06.05.2022 - 00:38

Türk Sineması birbirinden önemli isimleri yetiştirmiş büyük bir fabrika gibi. Her dönem başka bir oyuncu ön plana çıkıp arka arkaya başarılı yapımlarda oynamış ve oynamaya devam ediyor. Yeşilçam'da yüzüne aşina olunan, sevilen ve beğenilen oyuncu Bahar Öztan son dönemlerde bir kez daha gündemde.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bahar Öztan kimdir?

Bahar Öztan kimdir?

Yeşilçam'ın sevilen oyuncusu Bahar Öztan 11 Ağustos 1962 doğumlu Türk sinema oyuncusudur. Hatay'ın İskenderun ilçesinde doğan Öztan'ın çocukluğu İstanbul'da geçmiştir. 

İlk olarak fotoromanlarda boy gösteren Öztan, bu romanlarda Barış Manço ile boy gösterince dikkatleri üzerinde toplamaya başladı. Herkesin beğenisini toplamaya başlayan Bahar Öztan'ın film yapımcılarının dikkatini çekmesi kısa sürmedi. 

İlk filmi olan Şaşkın Milyoner'de Aydemir Akbaş ve Ahu Tuğba ile birlikte rol alan Bahar Öztan, kısa sürede ekranların aranan yüzleri arasında yer aldı.

Türk Sineması'nın Gamzeli Güzeli

Türk Sineması'nın Gamzeli Güzeli

Sinema hayatında hızlıca yükselen Bahar Öztan, 'gamzeli güzel' lakabıyla anılmaya başladı. 1987 yılında ise İzmir Fuarı'nda Bülent Ersoy ile halk konserine katıldı. Ardından Seda Sayan ile çalışan Öztan aradan geçen yıllarda sahne içi ve dışı işlerde yer almıştır.

Bahar Öztan'ın Hastalığı

Bahar Öztan'ın Hastalığı

Türk Sineması'nın Gamzeli Güzeli maalesef sağlık problemleriyle de sıkça gündeme geliyor. Bahar Öztan 4 kez kansere yakalanıp mücadele vermek zorunda kaldı. Son olarak dördüncü kez Kolon Kanseri'ne yakalanan Öztan sağlığına geri kavuşmak için amansız bir mücadele veriyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın