Görüş Bildir
Haberler
Ankara Kulislerinde Erken Seçim İçin Hangi Tarih Konuşuluyor?

Ankara Kulislerinde Erken Seçim İçin Hangi Tarih Konuşuluyor?

Muhalefetin bastırmasına, iktidarın 2023'ü işaret etmesine rağmen Ankara kulislerinde erken seçim tarihi olarak 6 Kasım Pazar gününün konuşulduğu belirtiliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Muhalefetin erken seçim çağrısına karşılık iktidarın 2023'ü gösterdiği Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin tarihine ilişkin iddialar gündeme gelmeye devam ediyor.

Sözcü gazetesi, Ankara kulislerinde 'İktidar bu ekonomik tabloda 2022 kışını çıkaramaz, erken seçim olacak' havasının hakim olduğunu ve seçimin erkene alınarak 6 Kasım Pazar günü yapılacağının konuşulduğunu yazdı.

Gazete, İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray'ın konuya ilişkin şu açıklamasını da aktardı:

 “Biz bugüne kadar hep erken seçim istedik. Ama seçimde sandık güvenliğini garanti etmek çok önemli. 6'lı masanın en önemli gündem maddelerinden biri de bu. İktidar, Türkiye'yi yönetemediği için kaçmaya çalışıyor. Cumhurbaşkanının yetkisi var buyursun ülkeyi seçime götürsün”

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
4
2
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bozkurt

İktidar kışı çıkarır. Halk çıkaramaz.

paranoid

Seçim felan olmayacak. Yaptırırlar mı la seçimi sana dingiller?? Ohhh 20 sene AKP'yi başında tut, her türlü yolsuzluğun, hibenin, peşkeşin altına imza atsın ... Devamını Gör

paranoid

6. Türk askeri zayıflatılmış olarak silah ve tertibatı ile sınırlandırılacak. 7. Yunanistan'ın kıta sahanlığı hakki muhafaza edilmek üzere adalar ve boğazlar... Devamını Gör

Emre Öztürk

bana kalsa beklesin. oyları iyice çöksün.