Görüş Bildir
Haberler
Ankara'da İyi Bir Tost Yemek İçin Mutlaka Uğramanız Gereken En İyi Mekanlar

Ankara'da İyi Bir Tost Yemek İçin Mutlaka Uğramanız Gereken En İyi Mekanlar

Yemek yemek çoğumuz için karın doyurmanın ötesinde büyük bir zevk işidir. Bazılarımız için iki ekmek arası kaşar olan tost bazılarımız için ayrı bir kültürdür. Eğer tost kültürünüze yeni mekanlar eklemek istiyorsanız doğru yerdesiniz. Sizler için Ankara'da gitmeniz gereken en iyi tostçuları belirledik. Gelin birlikte bakalım.

1. İmza: Bir Tost

1. İmza: Bir Tost

Menüsünde sadece tost olan mekanda ikramlarla birlikte tıka basa doyacağınızın garantisini veriyoruz. İmza bir tost dekorasyonu, sunumu ve tost çeşitliliğiyle mutlaka uğramanız gereken tostçulardan.  Ankara'da toplam 4 şubesi bulunan mekanın bir şubesini aşağıya bırakıyoruz.

Adres: Koru Mahallesi Ankaralılar Cad. 06810 Çayyolu

Tel: 0535 030 30 40

Ziyaretçi Yorumu: 'Sanayi tostu çok lezzetli, sunumlar ikramlarla beraber çok tatlı. Ben ilk açıldığında Çayyolu’ndaki şubesine gitmiştim ve mekanın insanın içini ısıtan bir atmosferi olduğunu söyleyebilirim.'

2. Tostçu Ziver

2. Tostçu Ziver

Mekan bir sanayi tostçusundan çok daha fazlasıdır. Tostçu Ziver sizi tek kişilik tostlarıyla  tıka basa doyururken, kalabalık bir grupla gittiğinizde de 6 kişi bir tostu yeme imkânı sunuyor. Ekonomiye direnen uygun fiyatlarıyla mutlaka listenizde olması gereken mekanlardan. Yalnız kredi kartı geçmeyen bu mekana nakit ile gitmenizi öneririz. Ankara'da toplam 5 şubesi bulunan Tostçu Ziver'in bir şubesini sizler için aşağıya bırakıyoruz. 

Adres: Google Maps

Tel: 0 312 395 42 22

Ziyaretçi yorumu: 'Hayatımda yediğim en güzel tosttu. Aslaa pişman olmazsınız. Tam bir fiyat performans ürünü biz 2 kişi çay dahil 150 tl ödedik. Ama tıka basa doyduk. Sosları mükemmel. Sucukları hakiki dana. Malzemeden kaçılmamıştı. Gerçekten her şeyiyle mükemmeldi. Tekrar geleceğimiz bir yer. Son olarak nakit Çalışıyorlar Vısa yok.'

3. Tostçu Erol

3. Tostçu Erol

Ben klasik tostlardan sıkıldım yeni bir tat denemek istiyorum diyorsanız Tostçu Erol tam size göre. Eğer fıstık ezmesi seviyorsanız fıstık ezmeli tostu şiddetle öneriyoruz. Size alışılmışın dışında Tatlı bir tost deneyimi sunan bu mekanı mutlaka listenize eklemelisiniz. 

Adres: Tostçu Erol Ankara Anıttepe · Anıttepe, Gençlik Cd. No:115 D:B, 06570 Çankaya/Ankara, Türkiye

Tel: 0850 840 0227

Ziyaretçi yorumu: 'Peynirli tostu harbiden mükemmel. Porsiyonu da tatminkar'.

4. Tostçu Mahmut

4. Tostçu Mahmut

Tostçu Mahmut Ankara'ya Adana tostunu getiren farklı bir mekan. Birçok seçeneğin bulunduğu bu mekanda meşhur olan Adana'nın acılı tostunu ve çikolatalı tostu tatmanızı öneririz. Mekanın tüm Türkiye'de birçok şubesi var. Biz sizler için Ankara şubesini aşağıya bırakıyoruz. 

Adres: Tostçu Mahmut Kızılay · Meşrutiyet, Konur Sok. 19/A, 06530 Çankaya/Ankara, Türkiye

Tel: 0 535 448 96 06

Ziyaretçi yorumu: 'Bir tost ne kadar değişik olabilir düşüncesiyle tattığım beklentimin üstünde olan bir lezzetti elinize sağlık .'

5. Tostçu Ramazan

5. Tostçu Ramazan

Tostçu Ramazan alışılmış tostların dışına çıkarak sizi salçalı tostla buluşturan güzide mekanlardandır. Kasap dostu olan bu mekana sadece tostların yanında verilen Arnavut biberi için bile gidilir. Tostçu Ramazan'a yoğunluğa kalmamak için sabah saatlerinde gitmenizi öneririz. 

Adres: Tostçu Ramazan · Macun, Gimat No:16, 06374 Yenimahalle/Ankara, Türkiye

Tel: 0 312 397 51 60

Ziyaretçi yorumu: 'Ramazan ustanın tostu çok iyidir, gönül rahatlığıyla gelinir.'

6. Tostçu Turgut

6. Tostçu Turgut

Tostçu Turgut bir kez gittiğinizde müptelası olacağınız bir mekan. Mekana özel satılan Susurluk tostu adeta midenize bayram ettiriyor. Ayrıca tostta pastırma seviyorsanız Tostçu Turgut tam size göre.

Adres: TOSTCU TURGUT · Yenimahalle Mah, Fatih Sultan Mehmet Blv No:212, 06200 Yenimahalle/Ankara, Türkiye

Tel: 0552 606 35 45

Ziyaretçi yorumu: 'Bol malzemeli ve kaliteli olması cabası. Sanayi usulü tosttu denenmesi gerekli.'

7. Saçmellii

7. Saçmellii

Saçmelli Ankara'da tosta farklı bir soluk getiren mekandır. Az kişinin bildiği bu mekanda özellikle beyaz peynirli tosta bir şans vermenizi öneririz.

Adres: Saçmelii · Emek, Bişkek Cd. 28-46, 06490 Çankaya/Ankara, Türkiye

Tel: 312 212 0052

Ziyaretçi yorumu: 'Tost ve ıslak burger sevenler için güzel bir mekan fiyatlar uygun.'

8. Çağlar Tost

8. Çağlar Tost

Çağlar tost, alışılmışın dışında birçok çeşidi bünyesinde barındıran bir mekandır. Acılı ve acısız soslarıyla Hatay usulü tost yiyebileceğiniz bu mekanı mutlaka listenize eklemelisiniz. 

Adres: Çağlar Tost · Gaziosmanpaşa, Filistin Cd. 9/C, 06700 Çankaya/Ankara, Türkiye

Tel: 0312 427 13 31

Ziyaretçi yorumu: 'İşi uzmanına bırakacaksınız, dürüstçe söyleyebilirim ki kullandıkları ayrandan  turşusuna kadar harika, Ankara'da içtiğim en iyi ayran olabilir, ilginiz için teşekkür ederim, daha iyi yorumları hak ediyorsunuz.'

9. Ceylan Büfe

9. Ceylan Büfe

Ceylan büfe genellikle Çiğdem ve Çukurambar'da oturanların uğrak mekanlarından birisidir. Her gün getirdiği taze ekmek ve malzemeleri ile Çukurambarın en temiz büfelerinden biridir. Tam ekmeğe yaptığı karışık tostlarına bir şans vermelisiniz. 

Adres: Ceylan Büfe · Çukurambar, 1425. Cd. No:28, 06510 Çankaya/Ankara, Türkiye

Ziyaretçi yorumu: 

10. Bidünya Sandviç

10. Bidünya Sandviç

Modern bir sanayi tostçusu arayışı içerisindeyseniz Bidünya Sandviç tam size göre. Özellikle kendilerine özgü yaptıkları 'Bi Dünya Special Sanayi Tostu' ve 'karagözlüm tostu' şiddetle öneriyoruz. 

Adres: Google Haritalar

Tel: 0 312 514 23 24

Ziyaretçi yorumu: 'Kahvaltıda kim sıcacık patates kızartmasını sevmez yada lezzetli ızgara sucuk enfes bir tostişte Bir Dünya Sandviç tüm lezzetleri sıcacık büyük tost ekmeğinde bir araya evinize kadar getiriyor. Hem insanlıkları hem lezzetleri mükemmel yanında taze sıkılmış meyve suları. Daha ne olsun Bi dünya şekeri keşfettiğim günden beri eve kahvaltılık alışveriş yapmıyorum bi dünya yetiyor ve bir tost fazlasıyla doyuruyor deneyin hak vereceksiniz. Teşekkür ediyorum. Mükemmelsiniz.'

Bu içeriklerimiz de ilginizi çekebilir.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın