Görüş Bildir
Haberler
Alperen Duymaz'ın Yeni Dizisi! Erkek Severse Dizisi Konusu Ne? Alperen Duymaz'ın Yeni Rolü...

Alperen Duymaz'ın Yeni Dizisi! Erkek Severse Dizisi Konusu Ne? Alperen Duymaz'ın Yeni Rolü...

Başrollerinde Alperen Duymaz, Büşra Develi ve Yasemin Allen’i buluşturan dizisi 'Erkek Severse' sete çıktı. Yeni dizisi ile hayranlarını sevindiren projesi hakkında detaylar gelmeye başladı. 13 bölüm sürecek olan, 46’er dakikalık bölümler halinde yayınlanacak olan dizinin yayıncısı ise Bein Connect oldu. Peki herkesin merakla beklediği dizinin konusu ne? Alperen Duymaz'ın yeni rolü...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Alperen Duymaz'ın yeni dizisi 2022 yılında Bein Connect'te yayınlanacak. Heyecanla beklenen dizinin konusu da merak ediliyor. Daha önce çukur dizisindeki performansı ile çok beğenilen Alperen Duymaz son yaz dizisinde ise rolünü adeta oynamamış yaşamıştı. Peki Erkek Severse Dizisi Konusu Ne? Alperen Duymaz'ın Yeni Rolü...

Alperen Duymaz'ın Yeni Rolü

Alperen Duymaz'ın Yeni Rolü

Dizide Alperen Duymaz’ın canlandıracağı Kenan, çizeceği mükemmel erkek figürüyle hayranlık uyandıracak.

Erkek Severse Dizi Kadrosu

Erkek Severse Dizi Kadrosu

Dizide kimin hangi karakterde yer alacağı da ortaya çıktı. Alperen Duymaz’ı Kenan karakterinde izleyeceğiz. Bir online alışveriş sitesinin sahibi olan Kenan karakteri dizinin merkezinde yer alacak.

Kenan’ın sevgilisi olan Yelda olarak Yasemin Allen’i izleyeceksiniz. Eşinden boşanmış ve iki çocuğu bulunan Zeynep olarak Büşra Develi izleyicilerin karşısına farklı bir hikaye ile gelecek.

Zeynep’in boşandığı eşi Oktay rolünde ise Görkem Sevindik yer alacak. Oyuncu çocukları ile ilgilenmeyen sorumsuz bir baba olarak ekrana yansıyacak. Oktay, Zeynep’in hayatına bir adam girince tekrar onunla ilgilenmeye başlayarak dikkatleri çekecek.

Tolga Güleç ise Kenan karakteri ile bağlantılı olan Hakan olarak hikayede yer alacak. Kenan’ın ablası olan Cansu’nun eski eşi Hakan olacak.

Erkek Severse Dizisi Konusu Ne?

Erkek Severse Dizisi Konusu Ne?

Dizinin ana karakterinin Zeynep olduğunu söyleyelim. Eşinden boşanmış ve iki çocuk annesi olduğunu biliyoruz.  Zeynep, işsiz kalır ve yeni girdiği Yelda’ya ait iş yeri hayatında yeni bir sayfanın da açılmasına neden olur.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın