Görüş Bildir
Haberler
Aleyna Tilki'den Demet Akalın'a Şok Sözler: Aleyna'nın Söylediklerinden Bazıları

Aleyna Tilki'den Demet Akalın'a Şok Sözler: Aleyna'nın Söylediklerinden Bazıları

Geçtiğimiz haftalarda Aleyna Tilki ve Demet Akalın cephesinde bir polemik yaşanmıştı. İkili arasında sular durulmuyor. Şarkıcı Aleyna Tilki, önceki gün Emirgan'da görüntülendi. Dubai tatilinden dönen Aleyna Tilki, İngilizce albüm çıkaracağını söyledi. Ardından Demet Akalın'ın kendisi hakkında söylediklerine de yanıt vermeyi es geçmedi. Peki Aleyna Tilki ne söyledi? İşte merak edilen açıklamalardan bazıları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

İngilizce albüm çıkaracağını söyleyen Tilki, 'Risk alarak böyle bir albüme giriştim. Dünya starı olmak istiyorum' ifadelerini kullandı. Geçtiğimiz haftalarda Demet Akalın ile aralarında sürtüşme yaşayan genç şarkıcı Aleyna Tilki bazı açıklamalar yaptı. Demet Akalın'a verdiği cevaplar merak konusu oldu.

''Omurgasız Olamam''

''Omurgasız Olamam''

Öncelikle kendi tarzı ile ilgili konuşan genç şarkıcı Aleyna Tilki, 'Tarzıma yakışmayan bir şarkıyı seslendirmem' diyen Tilki, '16 yaşında değilim! 21 yaşındayım artık. Bu yaştan sonra omurgasız olamam' dedi.

Aleyna Tilki'den Demet Akalın'a Yanıt

Aleyna Tilki'den Demet Akalın'a Yanıt

Demet Akalın, Tilki hakkında, “Dünya starı olacağını söylüyordu. Yazık bak çocuk dizisinde oynuyor. Artık Hira bile izlemiyor onun dizisini” demişti. Aleyna Tilki'den yanıt gecikmedi. 

'Nefret ve öfke kimseyi beslemez. Benim kapım herkese açık. 16 yaşında gay barda şarkı söylediğimde tüm ülke üstüme gelmişti. Beni çok dövdüler. Şimdi, 'Aleyna doğru yolda diyorlar' diyerek Akalın'a mesaj gönderdi.

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın