Görüş Bildir
Haberler
9 Yaşında Çocuk Mezarlık Kapısında Asılı Bulundu!

9 Yaşında Çocuk Mezarlık Kapısında Asılı Bulundu!

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde, Suriye uyruklu 9 yaşındaki Vail El S.'nin, mezarlık kapısına iple asılı cesedi bulundu. İntihar ettiği düşünülen çocuğun cansız bedeni otopsi için devlet hastanesi morguna kaldırıldı.

DHA'nın aktardığı bilgiye göre, olay, dün Kartepe Acısu Mahallesi'nde meydana geldi. Seyyide Ayşe Camii'nin yanındaki mezarlığın kapısında asılı çocuk olduğunu görenler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

Otopsi yapılacak

Otopsi yapılacak

Olay yerine gelen sağlık görevlilerince yapılan kontrolde çocuğun yaşamını yitirdiği belirlendi. Olay yerinde inceleme yapan polis, cansız bedenin Suriyeli Vail El S.'ye ait olduğunu belirledi. İntihar ettiği düşünülen çocuğun cansız bedeni otopsi için Kocaeli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Aile sinir krizi geçirdi

Aile sinir krizi geçirdi

Olayı öğrenen çocuğun babası M.S. ile yakınları geldikleri mezarlıkta sinir krizi geçirdi. M.S. ile S.S. çiftinin 5 çocuğundan biri olan Vail El S. bugün kılınan cenaze namazının ardından Acısu Mezarlığı’nda toprağa verildi.

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sema candelen

9 yaşındaki çocuk intiharı nereden biliyor? ipi nasıl asıyor kendi boynundan geçiriyor kendini bırakacak cesareti buluyor? hem de mezarlıkta! ben şu yaştayım... Devamını Gör

Sigurd

9 yaşındaki çocuğun intihar ettiğini düşünmek? Kim, nasıl bir mantıkla düşünmüş bunu merak içindeyim.

Burak B.

9 yaşındaki çocuk intihar edebilir diyelim,mezarlığın kapısına kendisini asacak kadar derin ve rahatsız edici bir mentalitede bunu yapabilir mi peki ? Millet... Devamını Gör