Görüş Bildir
Haberler
2021 Kurban Bayram Tatili Ne Zaman Bitecek? Bugün Resmi Tatil mi? İşte Tarihleri ile Detaylar...

2021 Kurban Bayram Tatili Ne Zaman Bitecek? Bugün Resmi Tatil mi? İşte Tarihleri ile Detaylar...

Kurban Bayramı tatili hafta sonuyla beraber resmen başladı. 20 Temmuz 2021'de başlayan Kurban Bayramı tatili 9 güne çıkarıldı. Geçtiğimiz günlerde bayram tatili günlerini açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Vatandaşlarımız fiilen 16 Temmuz Cuma akşamından 26 Temmuz Pazartesi sabahına kadar tatile kavuşmuş oluyor' ifadelerini kullandı. Bayram boyunca ücretsiz köprü ve otoyolları kullanacak olan tatilciler, dönüş hazırlıklarını yapmak adına bayram tatilinin biteceği tarihe odaklandı. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kurban Bayramı Tatil Günleri

Kurban Bayramı Tatil Günleri

Kurban Bayramı tatil günleri, şimdiden gündeme geldi. Kurban Bayramı 20 Temmuz’da başlayarak 23 Temmuz’a kadar sürecek. Bakanlar Kurulu'nun kararı ile bu yıl 9 gün olarak açıklanan Kurban Bayramı tatili pazartesi gününe kadar sürecek. Beklentiler tatilin 11 güne çıkarılacağı yönünde olsa da tatilin 9 gün olacağı kararlaştırıldı. Dönüş hazırlıklarını planlayan tatilciler bayramın biteceği tarihi merak ederken, tatilin 26 Temmuz'da biteceği bildirildi. Buna göre, 26 Temmuz Pazartesi günü kamu çalışanları mesaiye başlayacaklar.

Kurban Bayramı Tatili Ne Zaman Bitecek?

Kurban Bayramı Tatili Ne Zaman Bitecek?

Kabine Toplantısı'nın ardından bayram tatili için Cumhurbaşkanı Erdoğan şu açıklamada bulundu;

Bayram tatili vesilesi ile yola çıkacak tüm vatandaşlarımdan trafik kurallarına harfiyen riayet etmelerini, can ve mal kaybı ile sonuçlanacak kazalara karşı şimdiden dikkatli olmalarını rica ediyorum. Pazartesi gün yarım günü salıdan cumaya ise tam gün tatildir. Pazartesi günkü yarım günü idari tatil olarak belirleme günü kararı aldık.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın