Görüş Bildir
Bitcoin Üst Üste 9. Haftayı Düşüşle Sonlandırarak Bu Haftayı 30.000 Dolarda Açtı. Yükseliş Sürecek mi?
Lider kripto para birimi Bitcoin için geçtiğimiz hafta art arda düşüşle sonlanan 9. hafta oldu ve kapanış 29.468 dolar seviyesiyle tamamlandı. Bu hafta ise 30.000 dolara çıkan fiyatlar dikkat çekti. Haftalık kapanışlar eksiyle gelmeye devam ederken Bitcoin'deki güncel durum ne?Detaylar içeriğimizde!Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir.
Reklam
Brezilya'dan Bitcoin ile Daire Satın Alma Haberi Geldi: Evler Bitcoin Yoluyla da Satılabilecek
etiket
Kripto paralar kullanım alanlarını genişletmeye devam ediyor. Özellikle lider kripto para birimi Bitcoin ile alışverişin önü git gide açılıyor. Konuyla ilgili önemli haberlerden biri de Brezilya'dan geldi, Brezilya’nın önde gelen gayrimenkul şirketlerinden biri ev satın alımları için Bitcoin kullanılabileceğini açıkladı. İşte detaylar...Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir. 
Reklam
STEPN Çin'in Düzenleyici Politikalarına Uyduktan Sonra Düşüş Yaşadı! Peki Jetonun Değeri Düzelebilir mi?
etiket
Bir kripto ticaret oyunu olan STEPN, Çin'in düzenleyici politikalarına uymak amacıyla Çin'de yaşayan kullanıcıları engelleyeceğini duyurdu. STEPN GMT tokeni, duyurudan hemen sonra önemli ölçüde düştü. Peki, jetonun değeri düzelebilir mi? Detaylar, içeriğimizde.Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir.
ABD İlk Kapsamlı Kripto Kanun Tasarısı İçin Kolları Sıvadı: Haziran Ayında Geliyor!
etiket
Bir süredir kongreye kripto paralarla ilgili yasa sunması beklenen ABD'li senatörler Cynthia Lummis ile Kirsten Gillibrand, konuya dair beklenen açıklamayı sonunda yaptı. İkili katıldıkları bir konferansta, beklenen yasanın hazırlık sürecinde olduğunu ve Haziran ayında sunulacağını açıkladı.İşte yasa tasarısıyla ilgili merak edilenler!Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir. 
Reklam
Terra 2.0'ın Kurulması için En Yakın Tarih Açıklandı: Peki LUNA Nasıl Dağıtılacak?
etiket
TerraUSD'nin (UST) patlamasının ardından Terra ekosisteminin yeniden canlanması olarak adlandırılan Terra 2.0 bu hafta içerisinde gerçekleşecek. Terra 2.0, 7.790.000 blok yüksekliğinde bir anlık görüntü olacak. Anlık görüntü için en erken zaman, 26 Mayıs olarak belirlendi. Ayrıntılar, içeriğimizde. Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir. 
Reklam
Haberler PayPal'dan: PayPal Kripto ve Blokzincir Teknolojilerinin Olası Tüm Hizmetlerini Benimsemek İçin Hazır
etiket
Dünyaca ünlü bir online ödeme yöntemi olarak bildiğimiz PayPal'ın başkan yardımcısı Richard Nash, PayPal’ın olası tüm blok zinciri ve kripto para birimi entegrasyonlarını platformuna getirmek için hayli sıkı bir çalışma yürütüldüğünü açıkladı. İşte detaylar...Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir. 
Reklam
OKX Borsası, LUNA ve UST Krizlerinde Kullanıcıları Büyük Kayıplardan Korumayı Başaran Tek Kripto Borsası Oldu
etiket
Birçok kripto yatırımcısı geçtiğimiz günlerde yaşanan Luna/UST çöküşünde çok şey kaybetti. Ancak, dünyanın önde gelen kripto borsası OKX'teki kullanıcılar, borsadaki yüz milyonlarca dolarlık kullanıcı fonlarını korumak için tetiklenen risk koruma sistemiyle kayıplardan korundu. OKX kripto borsasının kullanıcılarını korumayı nasıl başardı? Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir. 
Reklam