Görüş Bildir
Haberler
Uzman Analist Açıkladı: Bitcoin ve Ethereum Hangi Seviyelere Düşerse Bu Bir Felaket Demek Olur?

etiket Uzman Analist Açıkladı: Bitcoin ve Ethereum Hangi Seviyelere Düşerse Bu Bir Felaket Demek Olur?

Well Ok Then
14.06.2022 - 15:07

Ünlü bir kripto para piyasası gazetecisi olan Colin Wu, elde ettiği bazı verilere göre kripto para piyasasının muhtemel çöküş senaryosunu anlattı. 

Detaylar içeriğimizde!

Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tehlike çanları mı çalıyor?

Tehlike çanları mı çalıyor?

Ünlü gazeteci ve analiste göre Bitcoin ve Ethereum'da tehlikeli seviyelere yaklaşıldı. Borç alma ve borç verme işlemleri ciddi baskı altına girdiği için bu bir felakete yol açabilir.

Bitcoin'de kritik seviye 21.600 dolar, Ethereum'da ise 1.150 Dolar!

Bitcoin'de kritik seviye 21.600 dolar, Ethereum'da ise 1.150 Dolar!

Ünlü analistin iddiasına göre BTC ve ETH'deki kritik seviyeler bunlar. BTC eğer bu seviyenin altına düşerse piyasadan 300 milyon dolar çıkacak. ETH eğer bu seviyenin altına düşerse durum daha vahim. Ünlü analist ETH'de böyle bir senaryonun yaşanması durumunda piyasadan 500 milyon dolarlık bir çıkış olmasını bekliyor.

BTC ve ETH'nin daha da düşmesi zincirleme bir likiditasyona sebep olabilir.

BTC ve ETH'nin daha da düşmesi zincirleme bir likiditasyona sebep olabilir.

Analiste göre bu büyük çaplı likiditasyon, piyasanın daha da düşmesini ve merkezi olmayan uygulamalardan büyük miktarda fon çıkışını körükleyecek. Merkezi olmayan uygulamaların kullanımındaki büyük düşüş, ağın gelirlerini azaltacak. 500 milyon dolardan fazla likidasyon ile varlıklar üzerindeki baskı büyük ölçüde artmış olacak.

"Parsec finansmanına göre, ETH yaklaşık 1150 dolara düştüğünde, yaklaşık 500 milyon dolarlık zincir üstü teminat tasfiye ile karşı karşıya kalacak; wBTC, 21.600 $'a yakın 300 milyon $'dan fazla zincir üstü teminata sahip olacak veya tasfiye ile karşı karşıya kalacak. "

İçeriğin Devamı Aşağıda

Artan enflasyon ise zaten yanan piyasayı körüklüyor!

Artan enflasyon ise zaten yanan piyasayı körüklüyor!

Kripto para piyasasındaki satışların ana nedeni beklenmedik enflasyon verileriydi. ABD dolarının şiddetlenen devalüasyonu, altın gibi emtialarda bir ralliye neden oldu ve 24 saat içinde altın değerinde %3’ün üzerinde bir artış yaşandı. ETH fiyatındaki düşüşün daha fazla olması ise normal şartlarda birbirine eşit olması gereken stETH ve ETH coinlerinin aralarındaki fiyat sabitliğinin bozulmasından kaynaklandı.

Siz bu konuda neler düşünüyorsunuz? 

Yorumlarda buluşalım...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın