Görüş Bildir
Ünlü Analist Michael van de Poppe 6 Altcoin'de %150'ye Varan Ralli Beklediğini Söyledi: İşte O Coinler!
Tutarlı analizleri ile öne çıkan uzman isim Michael van de Poppe, geçtiğimiz günlerde piyasalardaki çöküşü değerlendirdi ve kripto yatırımı yaptığını açıkladı. %30 ila %150 kar beklentisi olduğunu belirten analist 6 farklı para birimine dikkat çekti.Detaylar içeriğimizde!Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir. 
Chevrolet Efsane Model Corvette NFT'sini Açık Artırmaya Çıkardı: NFT'yi Alan Arabanın da Sahibi Olacak!
Chevrolet NFT dünyasına giren son otomobil firması olarak bir ilki gerçekleştirmeyi amaçlıyor! Özel Minted Green renkte 2023 Chevrolet Corvette Z06, açık artırmaya çıkacak. Müzayedenin önemi ise aynı aracın hem NFT hem de fiziki olarak satılacak olması. Detaylar içeriğimizde....Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir. 
Bitcoin'in (BTC) 20 Bin Doların Üzerine Geri Tırmanmasıyla Beraber Kripto Pazarı Rahatlama Yaşadı
Bitcoin geçtiğimiz hafta sonunda büyük bir düşüş yaşayarak 17 bin dolar seviyelerine gerilemişti. Ancak haftalık kapanışı 20 bin doların üzerinde yapmasıyla beraber kripto pazarı da sonunda bir rahatlama gördü. Bugün ise 20.800 dolar seviyelerinde seyrederek pozisyonunu korudu. Bu, yatırımcıların bir nebze de olsa derin bir nefes almalarını sağladı.Ayrıntılar içeriğimizde!Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir. 
Kripto Çöküş Sonrası En Büyük 100 Para Biriminden 72'si %90 Değer Kaybetti! Hangileri Yıkılmadı?
Kripto markette düşüş sürerken bilanço her geçen gün ağırlaşıyor. Son fiyat verilerine göre ilk 100'de yer alan kripto para biriminden 72'si, bütün zamanların en yüksek seviyesinden ortalama %90 çakılmış durumda. Peki bu ağır senaryodan en az hasar almayı başaran coinler hangileri?Detaylar içeriğimizde!Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir. 
Reklam
Reklam
Analistler Kararsız: Bitcoin Destek Seviyeye Ulaştı mı Yoksa Düşüş Devam mı Edecek?
etiket
Piyasalar bu hafta oldukça hareketliydi ve yeni haber akışlarının gündemi nasıl etkileyeceği merak ediliyordu. Bütün gözlerin çevrildiği FED faiz kararının açıklanmasıyla birlikte, Bitcoin (BTC) 20.000 dolara kadar gerileyerek piyasanın yeniden kan ağlamasına neden oldu. Uzmanlardan kimileri bu seviyeyi destek olarak yorumlarken diğerleri düşüşlerin devam edeceği kanısındaydı. İşte düşüşle süren bir haftada analistlerin gelecek beklentileri!Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir. 
Bitcoin'de Neler Oluyor? Kripto Varlıklarda Düşüş Yatırımcıları Panikletti
'Vegas'ta olan Vegas'ta kalır' (what happens in vegas stays in vegas) diye ünlü bir ABD deyimi vardır. Kumarhaneleri ile ünlü Las Vegas ayrıca çılgınlık için de biçilmiş kaftan bir yer olduğundan orada yapılan tüm eylemlerin oraya mahsus olduğuna dair bir anlaşma içeriği taşır. Son günlerde kripto paralarda yaşanan çöküş ile bir yandan tüm finansal enstrümanlar için de geçerli sayılabilecek bir anlaşma metni oluşturdu: 'Bitcoin'de ilk kural, Bitcoin hakkında konuşmamaktır.'
Reklam
Reklam
Market Kayıpları Derinleşirken Bitcoin 22.000 Dolar Seviyelerine Geriledi! Peki Düşüşün Nedenleri Ne?
etiket
Kripto markette hafta sonuyla birlikte felakete doğru ilerleyen kayıplar yaşanmaya başladı. Lider kripto para birimi Bitcoin'deki düşüşler derinleşirken genel anlamda markette satış sinyalleri ağır bastı ve pek çok para biriminde ciddi fiyat gerilemeleri gözlendi. Peki market neden bir anda bu kadar geriledi?Detaylar içeriğimizde!Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir. 
Reklam
Bitcoin (BTC) Küresel Satışların Ortasında Son Bir Buçuk Yılın En Düşük Seviyesine Geriledi
etiket
Bitcoin (BTC) kripto para piyasaları üzerinde baskı yaratan küresel satışların ortasında 13 Haziran Pazartesi günü yani bugün son bir buçuk yılın en düşük seviyesine geriledi. BTC yazı yazıldığı sırada 23 bin 900 dolar seviyelerindeydi. İşte Bitcoin düşüşüne dair detaylar.Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir. 
Bitcoin'de Yatay Seyir Devam Ediyor! Peki Geç Olmadan Alınabilecek Yüksek Potansiyelli Altcoinler Hangileri?
etiket
Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) 30.000 desteğini yukarı yönlü kıramadığı bir haftayı daha geride bırakarak yatay seyretmeye devam ediyor. Bitcoin ara bantta akümüle olurken altcoinlerden bazıları alım fırsatı veriyor. Gelin destek noktasından alınabilecek altcoinlere birlikte bakalım!Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir. 
Reklam