Görüş Bildir
Haberler
Analizlere Göre Yaklaşık Yüzde 250 Artması Beklenen Metaverse Coini Hangisi?

etiket Analizlere Göre Yaklaşık Yüzde 250 Artması Beklenen Metaverse Coini Hangisi?

Well Ok Then
22.06.2022 - 15:05

Metaverse coinler her ne kadar eski popülerliğini kaybetmiş olsa da yapılan analizlere göre bu metaverse coini kritik seviyelere ulaştı. Bu seviye aşılırsa analizler yaklaşık %250'lik bir artışı işaret ediyor. 

Gelin birlikte inceleyelim! 

Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

O metaverse coini ApeCoin!

O metaverse coini ApeCoin!

APE topluluğu güçlü bir topluluk ve attıkları başarılı adımlarla biliniyor. Şimdi ise ApeCoin yükseliş sinyalleri vermeye başladı. Peki bunu nasıl anlıyoruz? Hadi grafiklere, fiyat analizine ve diğer detaylara birlikte bakalım!

ApeCoin'in Mayıs-Haziran düşüşünden sonra fiyatlar bir yükselişi gösteriyor!

ApeCoin'in Mayıs-Haziran düşüşünden sonra fiyatlar bir yükselişi gösteriyor!

Mayıs ayından bu yana ApeCoin (APE) %65'in üzerinde bir düşüş gösterdi. Bu düşüşle birlikte 3 dolar seviyelerinde yeni bir dip fiyat oluştu. Bununla birlikte, 3,2 dolarlık destekten olası bir yükseliş eğilimi, toparlanma fırsatı için bu direnç trend çizgisine meydan okuyabilir.

Azalan trend çizgisinin sonuna mı gelindi?

Azalan trend çizgisinin sonuna mı gelindi?

Ayrıca, ApeCoin (APE) grafiği, konsolidasyon aşaması sırasında yükselen düşüş momentumunu gösteren daha düşük yüksek zirveler gösteriyor. 10 Haziran’da, altcoin sahipleri 5,1 dolar desteğini kaybetti ve %37 düşüşle 3,13 seviyesine inildi. Geçen haftadan bu yana, altcoin grafiği, yüksek talep bölgesini gösteren 3,2 dolar desteğinde birkaç düşük fiyat reddetme mumu gösterdi. Potansiyel bir yükseliş dönüşü, APE fiyatını %20 daha fazla artırabilir ve azalan trend çizgisini yeniden test edebilir.

Direnç kırılırsa yaklaşık %250'lik bir artış gelebilir!

Direnç kırılırsa yaklaşık %250'lik bir artış gelebilir!

Trend çizgisinin kırılması ve direncin aşılması ile birlikte grafik %250'ye yakın bir artışı işaret ediyor. Grafiğe göre 9,5 dolar seviyesine ulaşması muhtemel. Ancak aksi senaryoda dinamik dirençten bir geri dönüş, hakim trendi sürdürecek ve 3,1 dolar seviyesine fiyat geri dönecektir. RSI eğimi aşırı satım bölgesinden kaçtı ve 20 günün üzerine sıçradı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

ApeCoin için kritik seviyeler 5,16 ve 7,5 dolar!

ApeCoin için kritik seviyeler 5,16 ve 7,5 dolar!

Bollinger Bandı, APE fiyatı, yükseliş eğiliminde büyümeyi destekliyor. Kritik direnç seviyeleri 5,16 ve 7,5 dolardır. En iyi ihtimal hedefi ise kısa vadede 9,4 dolar olarak ölçülüyor. Ralli denemesinin başarısız olduğu senaryoda 3,16 ve 2,16 dolar seviyeleri kritik destek bölgeleridir. APE bu yazı kaleme alınırken 4,16 dolar seviyesinden işlem görmekte. 

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? 

Yorumlarda buluşalım...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
5
3
2
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın