Görüş Bildir
Haberler
2018 Ayı Sezonunda Yok Olan Ünlü Analist Şimdi Yeniden Ortaya Çıktı: "Bitcoin'de Bu Seviye Dip Olacak"

etiket 2018 Ayı Sezonunda Yok Olan Ünlü Analist Şimdi Yeniden Ortaya Çıktı: "Bitcoin'de Bu Seviye Dip Olacak"

Ali Aydemir
25.06.2022 - 15:05

2018 yılında Bitcoin'de yaşanan ayı sezonu 2022 yılında yeniden hissediliyor. En son 2020 yılında attığı tweet ile ortadan kaybolan bir Twitter analisti şimdi yeniden tweet'ledi! 'BTC dip seviyeyi gördüğünde yeniden geleceğim' diyen analist kripto piyasası ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu...

Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

"2018 yılında yaşanan Ayı sezonundan 4 yıl sonra yeniden dip seviye görüldü."

srv.onedio.com

Kripto piyasası analizlere göre 4 senelik döngüler şeklinde ilerlemeye devam ediyor. 2018 yılında sert bir ayı sezonu yaşayan lidder kripto para birimi BTC, 2022 yılında yeniden dip seviyeleri görmüş durumda.

"Piyasayı bu analizci yönetiyor olmalı, başka türlü bu kadar iyi tahminler yürütemez."

2018 yılında yaşanan Ayı sezonunda yaptığı tahminlerle yatırımcıları şaşırtan ve tahminleriyle piyasaların bir sonraki adımlarını kendisi belirliyormuşçasına doğru tahmin eden Murad isimli analist, 'BTC dipleri gördüğünde geri döneceğim' demişti ve şimdilerde yeni bir tweet atarak geldiğini duyurdu.

İşte yıllar sonra geri döndüğünü duyuran tweet!

2 yıldır tweet atmıyordu!

2 yıldır tweet atmıyordu!

2 yıldır Twitter üzerinden herhangi bir paylaşımda bulunmayan analist geçtiğimiz yıllarda 'Bitcoin dibe ulaştığında yeniden döneceğim.' demişti. Şimdi ise attığı tweet ile geri döndüğünü duyurmuş oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bitcoin‘i toplam M3 para arzı paritesinde inceleyen başarılı analist, lider kripto para biriminin dip seviyesini tahmin etti.

Bitcoin için yükselişler başlıyor mu?

srv.onedio.com

Kripto piyasasının en uzun grafiğinin toplam M3 para arzı paritesi olduğunu söyleyen analist, BTC'nin geçtiğimiz günlerde dipten olumlu bir tepki aldığının da altını çizdi. İleriki süreçte Bitcoin'in yükselişinin devam edeceğine inanan analiste göre yeni bir boğa sezonunun son hazırlıkları yapılıyor.

Boğa sezonu başlıyor mu?

srv.onedio.com

Birçok yatırımcı ve analistin yatay bir trend beklediği bugünlerde Bitcoin‘in ATH seviyesini kırmasının büyük bir şok yaratacağını iddia eden analist “Murad” lider kripto para biriminin mega boğayı başlatması için artık son günler olduğunu iddia ediyor.

Bakalım Murad'ın iddiaları doğru çıkacak mı? Siz Bitcoin'in yeni trendi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın